Samo potvrda na što se kickbox srozao. I organizacijski, ali i natjecateljski. Imaš taj polugledan Glory i Verhoevena kojem se nitko ne može ni približit i prodat meč osim Badr Harija.
Da jedan Gohkan Saki u 33.oj mijenja sport. Ne očekujem previše,al moga bi neko na spavanje brutalno,ako ga UFC odluči nahranit. Saki je realno poluteškaš,a i kao takav je rijetko uvjervljivo gubio od teškaša. U zadnjih 8 godina ima lik poraze samo od Schilta,Badr Harija,Verhoevena i Overeema. Sve likovi sa 20 kg više od njega.
Inače zamislite wet dream match Shogun-Saki. I nemojte mi pričat da bi ga Mauricio rušio. Pustite me da sanjarim.
Bas to, Glory je tragikomedija a od spominjanja Ricca kao nedodirljivig mi se doslovce zeludac okrece.
Kao prvo taj mec protiv Sakia nije dobio jer je sudac zajebao stvar s onim brojanjem, a kao drugo Glory pokazuje koliko je jadan kad se nije ni potrudio organizirat revans, vec pumpa pricu o nedodirljivosti i trckaraju za Hariem jer im jedino on moze napunit djepove. Iskreno se nadam da ce zavrsit onako kao Pride!
Btw, za mene su ga samo porazili Hari i Schillt jer mu ne uzimam za poraz ni to sto je usao protiv Reema s jednom rukom. Steta sto taj mec nije normalno odrzan jer na sparinzima ga je Saki ubijao
I svakako da Saki-Shogun mami uzdahe, al posto je Shogi los u zadnje vrijeme te bi vjerovatno isao u rusenja, meni sline cure na okrsaj s Manuwom 🙏