GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-10-31T17:28:58Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ne mora nuzno taj sto ga dobije biti bolji od njega,samo da izdrzi prvih 5-6 rundi bez neke velike stete.Ne kazem da se nece on opet vracati kao prvi ali ne djeluje mi kao borac koji bi moga dugo drzati prvo mjesto.

Ne vjerujem da ce se nesto posebno promjeniti u kondiciji.Mozda malo ali sigurno nece od ovoga sad doci do klickove razine

Nisam vidio neku veliku razliku osim kad ga je Kličko rušio pa do kraja runde i iduću rundu kad je Joshua odmorio malo. U 10. rundi je AJ pokazao da nije ispuhan. Kažem nije još u primeu i ima mjesta za napredak. Sa 4-5kg manje bila bi mu i konda i nešto bolja, a šta će on i njegovi treneri odlučiti to je na njima..
DjomlaKS
2017-10-31T20:59:16Z

Ne mora nuzno taj sto ga dobije biti bolji od njega,samo da izdrzi prvih 5-6 rundi bez neke velike stete.Ne kazem da se nece on opet vracati kao prvi ali ne djeluje mi kao borac koji bi moga dugo drzati prvo mjesto.

Ne vjerujem da ce se nesto posebno promjeniti u kondiciji.Mozda malo ali sigurno nece od ovoga sad doci do klickove razine

+1

A i opustit ce se vjerovatno pa bi mogao spusit od nekog ala Tyson ili Lenox u svojim danima.

Ok mi je sto Joshua nije ziheras kao Klicko i sto ide na nokaut, al jedino sto ne razumijem je ovo sto je kile nabio.? Mislim da mu je to nekako nepotrebno te da je kondicija faktor koji bi se kod njega trebao doraditi
Bronson0
2017-10-31T21:29:18Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

+1

A i opustit ce se vjerovatno pa bi mogao spusit od nekog ala Tyson ili Lenox u svojim danima.

Ok mi je sto Joshua nije ziheras kao Klicko i sto ide na nokaut, al jedino sto ne razumijem je ovo sto je kile nabio.? Mislim da mu je to nekako nepotrebno te da je kondicija faktor koji bi se kod njega trebao doraditi

Zbog tog ga je zanimljivo gledati, a i dobro je za boks a ne kao klicko na bodove i eventualnu naklonost sudaca ako bude trebalo.Ovaj da sve od sebe i to je to ali opet po meni ovim stilom puno vise riskira od klicka
Đolo
2017-11-01T07:12:36Z
Udjes u ring di se morate saketat, svaka borba je velik rizik nije to mma pa da neki grapler bjezi 5min od udaraca srusi protivnika pa sam lezi na njenu ala jon fitch bez rizika.

Boks je grd tezak sport i svako riskira, to sto je klicko bio bolji od svih ostalih ne znaci da nije riskiro samo je umanjio to na minimun radi kvalitete svoje. Borbe su znale bit dosadne al glupo mi slusat te gluposti nije riskiro. Inace trebalo bi napomenut i da se tu prica o vladu jel viralij je bio drukcija zverka, krkan dok je vlad tehnicar
Jarac
2017-11-01T07:53:57Z
Pa dobar je ali nije mi impresivan jer nito nema toliko velikih borbi a sa Whiteom i Klickom koji vrijede je i imao problema i ako se sjajno vratio i pobjedio. To mu i jesu HL karijere.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
Đolo
2017-11-01T08:14:36Z
Nevidim parkera kao nekog ozbiljnog boksaca tj nevidim ga kao top boksaca, dosta mlohavo to sve djeluje, mislim da bi mozda 2 3 runde izdrzo sa joshuom.

Fury je drukcija zvijer, fury wilder, i iskreno neznam jel jos iko ima mota za vrh u teskoj. Mislim da ce bit pitanje joshua vs wilder, neko od njih ce bit najbolji, moj pick wilder. Trenutno je kao joshua najbolji al ono ima jednu dobru pobjedu u karijeri cijeloj, jako tuzno. U mma cim dodjes u ufc krecu teske borbe u boksu si svjetski prvak i boksas sa osrednjim bokserima zaradujes milje, cudno da nema vise potencijala tu s obzirom na jako malu konkurenciju.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-11-01T09:07:19Z
Za dvije godine stižu Joyce, Yoka i Hrga. Meni je teška napokon postala zanimljiva. Još da se Fury vrati i imat ćemo šta gledati iako mislim da će ga AJ lakše dobiti nego što drugi misle..
Chiodo
2017-11-01T10:10:05Z
A sad da nakon kokaina i 40 kila viška,ništa od ozbuljnog Furya. Prije bi svakako bilo neizvjesno pa vjerojatno i UD za Furya.
Đolo
2017-11-01T11:00:44Z
Ma lako za koku to je zdravo malo oslobodit čakre, ali je fat bastard lik, trebat ce mu puno rada da se u formu dovede ili sterkaci
DjomlaKS
2017-11-01T11:13:50Z
Originally Posted by: Đolo 

Nevidim parkera kao nekog ozbiljnog boksaca tj nevidim ga kao top boksaca, dosta mlohavo to sve djeluje, mislim da bi mozda 2 3 runde izdrzo sa joshuom.

Fury je drukcija zvijer, fury wilder, i iskreno neznam jel jos iko ima mota za vrh u teskoj. Mislim da ce bit pitanje joshua vs wilder, neko od njih ce bit najbolji, moj pick wilder. Trenutno je kao joshua najbolji al ono ima jednu dobru pobjedu u karijeri cijeloj, jako tuzno. U mma cim dodjes u ufc krecu teske borbe u boksu si svjetski prvak i boksas sa osrednjim bokserima zaradujes milje, cudno da nema vise potencijala tu s obzirom na jako malu konkurenciju.

Bitno da Wilder ima pun qrac slalpova :)18

Na znam uopce zasto stalno Wildera spominjes jer lik nije nikoga pobjedio a gledajuc na njegovu tehniku s razlogom svi vjeruju da ce pasti na prvom pravom ispitu.

Fury je pak posebna prica. Onakav kao protiv Klicka bi bio jako zeznut za Joshuau, vjerovatno favorit, al mislim da se one ne moze vise vratit.
Osobno bih mu dodjelio titulu najveceg idiota svih vremena u borilackim sportovima, jer taman kad su mu se otvorila vrata da grabi milijune, on sjebe sve sto se sjebat moglo 🤦
Đolo
2017-11-01T12:14:28Z
Pa zato sto pratim boks i znam da osim wildera nema veceg izazova? Ajd reci ti ko je veci izazov od wildera a da nije fury, molim te da cujem. Jel znam da si znalac, pa kad sam u krivu, jedva cekam cut tvoje misljenje.

A nevidim odakle ti da sam spominjo da wilder ima skalpove ikakve, ja sam govorio da je tuzna situacija u boksu kad si najbolji a imas jednu vrhunsku pobjedu. Ak vec citiras pa bar rijecnik u ruke, pa rijec po rijec probaj si odgonetnut, mladost ludost.

Klicko fury u 12 rundi mozda 7 8 ozbiljnih udaraca je baceno, i klicko i fury mogu puno vise od one ocajne borbe
Begbie
2017-11-01T14:27:21Z
Originally Posted by: Đolo 

Pa zato sto pratim boks i znam da osim wildera nema veceg izazova? Ajd reci ti ko je veci izazov od wildera a da nije fury, molim te da cujem. Jel znam da si znalac, pa kad sam u krivu, jedva cekam cut tvoje misljenje.

A nevidim odakle ti da sam spominjo da wilder ima skalpove ikakve, ja sam govorio da je tuzna situacija u boksu kad si najbolji a imas jednu vrhunsku pobjedu. Ak vec citiras pa bar rijecnik u ruke, pa rijec po rijec probaj si odgonetnut, mladost ludost.

Klicko fury u 12 rundi mozda 7 8 ozbiljnih udaraca je baceno, i klicko i fury mogu puno vise od one ocajne borbe

pa najbolji je jer je teska kategorija trenutno o tranziciji...braca klitschko su nakon desetljeca dominacije okoncali karijeru,i sad na scenu tek dolaze nove nade. joshua,wilder,parker su nova lica na sceni i tek se nedavno proculo za njih.uskoro ce usljediti i medusobne borbe i tad ce se vidjeti ko je najbolji.za sad po pobjedama i izgledu u ringu joshua izgleda najbolje i odraduje borbe sa najboljim protivnicima pa je s pravom sva pozornost na njemu...wilder je mogao biti na joshuinom mjestu da je odradio meceve sa boljim protivnicima,umjesto sa olinjalim starcima i nogometnim huliganima i sad je isfrustriran jer ima gotovo duplo vise meceva a u usporedbi sa joshuom je totalni anonimus,al za to si je sam kriv.parker je nesto mladi,al nadam se da ce za sljedecu borbu imati top protivnika i da nece kalkulirati kao wilder.ne sumnjam u to da ce se joshua boriti s najboljima. uostalom trebao se boriti sa pulevom al je ovaj otkazao zbog ozljede.takam i whyte nisu bas kante,whyte je top 10 borac i jedini poraz nanio mu je joshua,a takam je isto zadnjih godina u vrhu i gubio je samo od povetkina i parkera
Similar Topics
Users browsing this topic