GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-09-24T08:02:14Z
Originally Posted by: Jarac 

Očaj su ali 8- 4 Parker .Realno nisu za naslov.

Tako nekako da. Opet 114-114 jedan sudac dao i nije mi jasno šta je gledao:)11
Seded
2017-09-24T08:05:23Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: shogo 

I dalje ih Mavrovic zove romi...uzas

engleski gypsiji nisu romi, a cigan je kod nas pogrdan izraz.
e sad, kako ih onda prevesti :)18 :)18 :)18

bolje da je rekao tzv. "irski putnici" i točka, a ne svakih 10 sec. romi ovo, romi ono, romska kultura je ovakva, bla bla. Dobio sam dojam da sam na seminaru o romskoj civilizaciji gdje se čeka dolazak kralja (Tysona) neke romske obitelji. Željac i Brkić su valjda 30% komentirali meč, a 70% gdje se nalazi Tyson Fury u dvorani, kad bi ga kamera mogla prikazati, što je obukao, koliko ima kg i slično. A i ovih 30% komentara o borbi je bilo Mavrovićevo oduševljavanje na sve što ovaj jazavac Fury napravi, a nije napravio ništa :)20.
"It's not checkmate. The king has one more move."
shadow
2017-09-24T08:24:15Z
Jad i bijeda su po meni oboje i šteta da jedan ima titulu. Yoka je sad za njih maestro.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-09-24T08:46:23Z
a kaj mislite zašto Parker izbjegava sve žive i boksa s propalicama na Novom Zelandu.

još otvoreno kaže da ga Wilder i Joshua zasad ne zanimaju :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-09-24T08:58:13Z
Hrgović je dobio kao junior Parkera pa eto čekamo našeg maestra:)1
Borisstandup
2017-09-24T09:08:42Z
Slaba borba zaista ali puno sam vise ocekivao od Hughiea i da ce kvalitetnije radit distancu i jab, imao je par trenutaka dobrih defenzivno i natjerao Parkera na gadne promasaje ali ofenzivno je bio po meni dosta losiji od ocekivanog,realno mislim da je u principu bolji boksac ali bez srca u ringu jucer i to ga kostalo poraza. Parker po meni nesto bolji ali daleko je to od dobrog i na najvisoj razini. Fury i njegov tim kao da su se vise oslonili da borbu prebace sa N. Zelanda nego sto su se takticki pripremili za borbu a Parker je vise manje uvijek isti i predvidljiv boksac ali jucer je zadrzao pojas .
Hughie je valjda pomalo htjeo iskopirati bratica i njegovo uzimanje pojasa bez nekog teskog rada ali nije bio te srece niti je znao dovoljno minimalno za to uraditi.
19_Pitbull_86
2017-09-24T11:52:24Z
Kyotaro je sljedeći za napad na Parkerovu titulu...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2017-09-24T17:22:38Z
Wilder i King Kong bi ih pomeli. Ta borba mi je puno interesantnija. Pobjednik nek ode na Parkara i onda pobjednik na AJ-a.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-09-24T19:01:21Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

Kyotaro je sljedeći za napad na Parkerovu titulu...

lol, kako mu namještaju :)18

ovaj Kyotaro je inače u boks prešao nakon K-1

https://en.wikipedia.org/wiki/Kyotaro_Fujimoto 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Users browsing this topic