Ne treba Parkera podcjenjivati. Jako je dobar borac. Malo je nekako brzine izgubio u zadnjih par borbi ali biti će tvrđa kost od Takame koji nije bio nimalo lagan protivnik.
http://www.profightstore.hr/novosti/anthony-joshua-i-joseph-parker-vec-prvog-dana-prodali-70-000-ulaznica-/28767.aspx
http://www.profightstore.hr/novosti/anthony-joshua-i-joseph-parker-vec-prvog-dana-prodali-70-000-ulaznica-/28767.aspxjoshua prodaje karte ko muhama govno da daje, hearn je čudo. a wilder bi 50/50% haahaha
u subotu, live prijenos na RTL-u od 22.50 h
u subotu, live prijenos na RTL-u od 22.50 hZnači neće prikazivati Povetkina i Pricea. Šteta..
Koliko god sam od samih početaka navijao za Joshuu, koliko god sam bio uvjeren da će postat prvak, toliko nekako u sebi imam osjećaj da će Parker šokirati svijet. Ne znam zašto, al izgleda mi kao čvrst borac, psihički spreman i imam dojam da ovo pobjeđuje
Koliko god sam od samih početaka navijao za Joshuu, koliko god sam bio uvjeren da će postat prvak, toliko nekako u sebi imam osjećaj da će Parker šokirati svijet. Ne znam zašto, al izgleda mi kao čvrst borac, psihički spreman i imam dojam da ovo pobjeđujene znam kakav je u glavi, ali u ringu nije ništa osobito.da skine Joshuu bi bila prvoklasna senzacija.
Parker ga mora nokautirati, to je svima jasno. Na bodove veće šanse ima Jupidu protiv Joshue nego Parker.
Koliko god sam od samih početaka navijao za Joshuu, koliko god sam bio uvjeren da će postat prvak, toliko nekako u sebi imam osjećaj da će Parker šokirati svijet. Ne znam zašto, al izgleda mi kao čvrst borac, psihički spreman i imam dojam da ovo pobjeđujene znam kakav je u glavi, ali u ringu nije ništa osobito.da skine Joshuu bi bila prvoklasna senzacija.a ne znam, gledao sam mu par mečeva i mogu ti reć da mi je protiv Furyja bio odličan. Većina Joshuinih dosadašnjih protivnika su bili dovedeni na klanje i već su na vaganju mentalno bili u knockdownu a ovaj mi baš izgleda kao samoanski ratnik koji će se doći pomlatit pa ko živ ko mrtav. A nemoj zaboravit da je Joshua imao velikih problema protiv Whytea i Klička, boraca koji su se tu došli pokefat
Parker ga mora nokautirati, to je svima jasno. Na bodove veće šanse ima Jupidu protiv Joshue nego Parker. Ne bi suci dozvolili da neko uzme na bodove Joshui borbu pa prekidaju za nizasto kao sa Takamom i sramote sport.
Two judges ringside gave the challenger one round, the other gave all nine to AJ
Parker ga mora nokautirati, to je svima jasno. Na bodove veće šanse ima Jupidu protiv Joshue nego Parker. Ne bi suci dozvolili da neko uzme na bodove Joshui borbu pa prekidaju za nizasto kao sa Takamom i sramote sport.Prije bi rekao da Joshui čuvaju savršeni score pobjeda nokautomU trenutku prekida Joshua je uvjerljivo vodio na bodove Two judges ringside gave the challenger one round, the other gave all nine to AJ
Koliko god da je joshua limitiran bokser, mislim da ce parkera lakocom KO. Parker nit je brz nit udara jako, nit je neki poseban tehnicar, nema nijedno vrhunsko oruzje dok AJ ipak je vrhunski udarac.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close