Ivan CRO Cop
2018-01-16T21:42:30Z
Originally Posted by: GSP 

Ne treba Parkera podcjenjivati. Jako je dobar borac. Malo je nekako brzine izgubio u zadnjih par borbi ali biti će tvrđa kost od Takame koji nije bio nimalo lagan protivnik.

I ja mislim da ga se previse podcjenjuje
Ali nije slucajno izgubio brzinu, uprasio se vidi se
A vjerujem da ce se spremiti vrhunski za ovo, a gledajuci njegove prosle nokaute... svega moze biti
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-01-23T18:23:29Z
http://www.profightstore...000-ulaznica-/28767.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bbbmarc
2018-01-24T07:46:14Z
Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/anthony-joshua-i-joseph-parker-vec-prvog-dana-prodali-70-000-ulaznica-/28767.aspx

joshua prodaje karte ko muhama govno da daje, hearn je čudo. a wilder bi 50/50% haahaha
bero
  • bero
2018-01-24T08:31:41Z
Originally Posted by: bbbmarc 

http://www.profightstore.hr/novosti/anthony-joshua-i-joseph-parker-vec-prvog-dana-prodali-70-000-ulaznica-/28767.aspx

joshua prodaje karte ko muhama govno da daje, hearn je čudo. a wilder bi 50/50% haahaha

Nemoj tako, imao je Wilder protiv Stivernea 8 -9 tisuća ljudi u dvorani :)18

- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-03-22T19:46:50Z
Skinuo Joshua nešto kila. Dobar potez. Valjda je i Parker jer je u zadnje dvije borbe sa viškom kilograma izgledao dosta lošije i sporije.

http://www.croring.com/n...bu-s-parkerom/20991.aspx 
dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-03-22T19:49:41Z
Originally Posted by: bbbmarc 

Da je amer prodao bi kurca onda.
bero
  • bero
2018-03-26T11:36:09Z
u subotu, live prijenos na RTL-u od 22.50 h
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-03-26T14:23:13Z

Znači neće prikazivati Povetkina i Pricea. Šteta..
bero
  • bero
2018-03-26T14:27:02Z
Originally Posted by: GSP 

Znači neće prikazivati Povetkina i Pricea. Šteta..

pišu britanski mediji da se Joshua i Parker očekuju oko 23.30 h. Možda i vidimo nešto od ovog prije.

- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-03-27T15:13:42Z

"Ja sam prvi put pokušao blokirati tu energiju i to je bila greška. Morate zajahati taj val energije. Previše se emotivno trošite pokušavajući ga blokirati, zato jer je jednostavno previše za podnijeti. Morate to prihvatiti. Neki plivači dolaze sa slušalicama na ušima, ali ja to ne mogu. Gledao sam Evandera Holyfielda kad se borio s Lennoxom Lewisom pjevao je na putu do ringa. Morate prigrliti tu energiju.":)1

http://www.croring.com/n...-trener-lagao/21030.aspx 
fanatic
2018-03-29T22:13:09Z
Koliko god sam od samih početaka navijao za Joshuu, koliko god sam bio uvjeren da će postat prvak, toliko nekako u sebi imam osjećaj da će Parker šokirati svijet. Ne znam zašto, al izgleda mi kao čvrst borac, psihički spreman i imam dojam da ovo pobjeđuje
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
2018-03-30T06:37:17Z
Originally Posted by: fanatic 

Koliko god sam od samih početaka navijao za Joshuu, koliko god sam bio uvjeren da će postat prvak, toliko nekako u sebi imam osjećaj da će Parker šokirati svijet. Ne znam zašto, al izgleda mi kao čvrst borac, psihički spreman i imam dojam da ovo pobjeđuje

ne znam kakav je u glavi, ali u ringu nije ništa osobito.
da skine Joshuu bi bila prvoklasna senzacija.

- dr jupidu
Seded
2018-03-30T06:47:35Z
Parker ga mora nokautirati, to je svima jasno. Na bodove veće šanse ima Jupidu protiv Joshue nego Parker.
"It's not checkmate. The king has one more move."
fanatic
2018-03-30T06:55:53Z

a ne znam, gledao sam mu par mečeva i mogu ti reć da mi je protiv Furyja bio odličan. Većina Joshuinih dosadašnjih protivnika su bili dovedeni na klanje i već su na vaganju mentalno bili u knockdownu a ovaj mi baš izgleda kao samoanski ratnik koji će se doći pomlatit pa ko živ ko mrtav. A nemoj zaboravit da je Joshua imao velikih problema protiv Whytea i Klička, boraca koji su se tu došli pokefat
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Chiodo
2018-03-30T07:20:00Z
Originally Posted by: Seded 

Parker ga mora nokautirati, to je svima jasno. Na bodove veće šanse ima Jupidu protiv Joshue nego Parker.

Ne bi suci dozvolili da neko uzme na bodove Joshui borbu pa prekidaju za nizasto kao sa Takamom i sramote sport.
bero
  • bero
2018-03-30T07:39:59Z

a ne znam, gledao sam mu par mečeva i mogu ti reć da mi je protiv Furyja bio odličan. Većina Joshuinih dosadašnjih protivnika su bili dovedeni na klanje i već su na vaganju mentalno bili u knockdownu a ovaj mi baš izgleda kao samoanski ratnik koji će se doći pomlatit pa ko živ ko mrtav. A nemoj zaboravit da je Joshua imao velikih problema protiv Whytea i Klička, boraca koji su se tu došli pokefat

Parker je u karijeri nokautirao samo kante, protiv svakog imalo ozbiljnijeg protivnika ima isključivo decisione.
Tako da teško da može ostvarit prekid protiv Joshue.

- dr jupidu
fanatic
2018-03-30T08:09:23Z
Originally Posted by: Chiodo 

Ne bi suci dozvolili da neko uzme na bodove Joshui borbu pa prekidaju za nizasto kao sa Takamom i sramote sport.

Prije bi rekao da Joshui čuvaju savršeni score pobjeda nokautom

U trenutku prekida Joshua je uvjerljivo vodio na bodove

Quote:

Two judges ringside gave the challenger one round, the other gave all nine to AJ

Chiodo
2018-03-30T08:42:56Z

Originally Posted by: Chiodo 

Prije bi rekao da Joshui čuvaju savršeni score pobjeda nokautom

U trenutku prekida Joshua je uvjerljivo vodio na bodove

Quote:

Two judges ringside gave the challenger one round, the other gave all nine to AJ

Pa nitko ali skroz nitko nije napisao da nije bio bolji od Takama. Govori se da i je neko bolji me bi vodio na bodove to sigurno. Projekt je i pazi se na sve.

Sa Takamom je samo prekid sramotan.
Đolo
2018-03-30T09:03:41Z
Koliko god da je joshua limitiran bokser, mislim da ce parkera lakocom KO. Parker nit je brz nit udara jako, nit je neki poseban tehnicar, nema nijedno vrhunsko oruzje dok AJ ipak je vrhunski udarac.
Walter
2018-03-30T09:18:41Z
Originally Posted by: Đolo 

Koliko god da je joshua limitiran bokser, mislim da ce parkera lakocom KO. Parker nit je brz nit udara jako, nit je neki poseban tehnicar, nema nijedno vrhunsko oruzje dok AJ ipak je vrhunski udarac.

Ne bih se složio, očekujem brzi nokaut i Parkerov odličan meč...