Đolo
2018-03-30T09:25:38Z
Originally Posted by: Walter 

Originally Posted by: Đolo 

Koliko god da je joshua limitiran bokser, mislim da ce parkera lakocom KO. Parker nit je brz nit udara jako, nit je neki poseban tehnicar, nema nijedno vrhunsko oruzje dok AJ ipak je vrhunski udarac.

Ne bih se složio, očekujem brzi nokaut i Parkerov odličan meč...

sad se nebi slozio,ali u nedjelju ces se morat slozit kad to budu cinjenice hehe
Jarac
2018-03-30T09:30:04Z
Ma ok sve moguće ali realno male su šanse Parkera i bio bi to velik upset da se dogodi. Navijam da uspije ali realno ne treba previše tražit. Volio bi jako da pogriješim.
bbbmarc
2018-03-30T11:45:51Z
Originally Posted by: Seded 

Parker ga mora nokautirati, to je svima jasno. Na bodove veće šanse ima Jupidu protiv Joshue nego Parker.

ne bih ja otpisivao nzl/asl boksače na bodove, ima tu neka čudna veza i kod horna i kod parkera, neovisno o događajima u ringu
Borisstandup
2018-03-30T11:58:51Z
Jednostavno je nadigrao bodovno Hughia i zaista meni odradio zanimljivo takticki borbu . Tada me je iznenadio.

Normalno Joshua je iskusniji i bolji nezgodniji udarac od Hughia ali dobro marc kaze ne treba ga otpisivat. Svakako pod uvjetom da je sve fer izvan i unutar samog ringa.
fanatic
2018-03-30T12:36:53Z
Parker izlazi na vaganje uz pjesmu od Roya Jonesa "Can't be touched" a tu ima stih "When will you niggas learn?" :)1 :)1 :)1
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
pecho
2018-03-30T13:31:45Z
Osobno ne vidim u Parkeru ništa posebno,nije brz,tehnički je limitiran i baca dosta udaraca iz ruku, a obrana mu je dosta loša. Čak bi rekao da mu brada nije baš kakvom on misli da je.

Najbolji protivnici su mu bili Takam,Fury i Ruiz(koji je po meni i dboio taj meč)

Joshua ili na bodove jako široko ili kasni nokaut.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-03-30T13:33:04Z
http://www.profightstore...ograma-video-/29236.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
zarajan
2018-03-30T14:13:08Z
O i fino se spremio Joshua, šteta što je tak mali koeficijent na njega odigrao bi to stvarno jako.
Zog
  • Zog
  • Advanced Member
2018-03-30T14:18:08Z
Joshua k.o.
instruktor marširanja
Borisstandup
2018-03-30T14:21:10Z
99,9% nas misli da ce Joshua dobiti nije to bas previse interesantno ali kazem samo ne valja ga otpisivat tek tak.
Mnogi su govorili da izvan Zelanda niti bude niti moze pa je eto uzeo tada pobjedu.

To sto je limitiran stoji ali koji nije u teskoj:)) neki ovako neki onako ali nema nelimitiranog.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-03-30T14:31:57Z
http://www.profightstore...etkina-video-/29237.aspx 

kako ovo prognozirate?
da je povetkin u formi kao nekoć ne bi bilo dvojbi, ali danas...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zog
  • Zog
  • Advanced Member
2018-03-30T14:34:44Z
mislim da ce presudit iskustvo.
Parker nije nikad imao borbu kao Joshua protiv Klicka i Whytea.
Ova borba ce ili od prvr ili od neka kasnije runde prerasti u brawl i Joshua ce se u tome sigurno bolje snaci.
instruktor marširanja
Zog
  • Zog
  • Advanced Member
2018-03-30T14:36:18Z
Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/cardiff-david-price-12-kg-tezi-od-aleksandra-povjetkina-video-/29237.aspx

kako ovo prognozirate?

mislik da ce ipak pobjedit Povetkin.
mozda nece bit nesto atraktivno ali i dalje je klasa iznad.

instruktor marširanja
Borisstandup
2018-03-30T14:38:40Z
Originally Posted by: Zog 

http://www.profightstore.hr/novosti/cardiff-david-price-12-kg-tezi-od-aleksandra-povjetkina-video-/29237.aspx

kako ovo prognozirate?

E Price i njegova brada, koliko borbi je i bolji bio a izgubio radi toga. Mislim da mu je ovo velika prilika ali sanse nisu prevelike i ako stoji da je Povetkin daleko od dobrih dana.

No problem boksa i je sto 99% borbi je jedan dosta veci favorit, ima iznenadenje ali rijetka su.
Bronson0
2018-03-30T15:05:29Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Originally Posted by: Zog 

kako ovo prognozirate?

E Price i njegova brada, koliko borbi je i bolji bio a izgubio radi toga. Mislim da mu je ovo velika prilika ali sanse nisu prevelike i ako stoji da je Povetkin daleko od dobrih dana.

No problem boksa i je sto 99% borbi je jedan dosta veci favorit, ima iznenadenje ali rijetka su.

Bas to,gledam sad koeficijente.Na kraju ispada da je joshua najmanji favorit,svi ostali su 1.05 ili manje
Đolo
2018-03-30T15:08:54Z
Originally Posted by: zarajan 

O i fino se spremio Joshua, šteta što je tak mali koeficijent na njega odigrao bi to stvarno jako.

taj boks je mafija samo takva,kvote im nikad nemaju smisla,najgori sport za kladit se. u 95% meceva u boksu se sve unaprijed zna.
thelovacluka
2018-03-30T15:47:31Z
Malo si pretjerao s postotkom 😉
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Đolo
2018-03-30T15:57:18Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Malo si pretjerao s postotkom ;)

a jos sam spustio sa 99%... nikad sretni niste
Chiodo
2018-03-30T15:59:25Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: thelovacluka 

Malo si pretjerao s postotkom ;)

a jos sam spustio sa 99%... nikad sretni niste

Pa bliže 99 neg 95.
Bronson0
2018-03-30T16:52:41Z
Ima li od ova 4 meca koji da underdog ima sanse?Jer stvarno mi je cudno viditi da na cijelom eventu nema normalnih koeficijenata