Becks
2021-05-15T22:34:44Z
meni su evanderovi postovi kul. samo nastavi tako, kome se ne čita o tome, ima matine prirodne metode liječenja lukom i kapulom
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
evander
2021-05-16T07:17:39Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: GSP 

Dva i pol muškarca su mi ipak n.1:-) Jeb. očito se ljudi ne mogu pomiriti da je Hrga izabrao svoj put i otišao od velikog vođe.

Bilo bi fora da se pomire Leo i Hrgović, kako bi se komentari promijenili :)

I opet pucanj u prazno! Iako bih volio da se to dogodi. Hrgoviću bi to pomoglo ponajviše u menadžerskom i PR smislu, čemu njegovi sadašnji savjetnici nisu baš vični. Kako su mogli dopustiti da Babić u godinu dana postane popularniji od Hrgovića u Velikoj Britaniji? Kako su mogli dopustiti da ona dva Hrgovićeva meča u Zagrebu, unatoč dijeljenju ulaznica šakom i kapom, na kraju u ogromnim dvoranama gleda po 2000 ljudi kao da se igra ABA liga? Zašto ne angažiraju profesora engleskog da Hrgović ne mora zamuckivati i tražiti riječi kad priča sa stranim novinarima? Zašto mu je tek u posljednje vrijeme netko objasnio da njegove objave na društvenim mrežama ne smiju biti tako sterilne i stereotipne?
A sve što sam ja napisao o Hrgoviću vrijedilo bi čak i da se pomire, jer ništa nije izmišljeno i nije nužno vezano za njihov odnos. Sve što ste pročitali, Hrgović je zaista napravio i izgovorio (i još puno toga što nije za javnost). Osim toga, ja sam s njim raskrstio puno prije Pijetraja. Sve što bi njih dvojica eventualno u budućnosti radili zajedno, što je čista utopija, mene se ne tiče.
evander
2021-05-17T08:08:21Z
U svakom slučaju mislim da je pitanje Hrgovićeva rastanka s Pijetrajem odavno završena i već pomalo dosadna priča i mislim da su pred nama kudikamo zanimljive boksačke teme. Prvo, kad i protiv koga će Hrgović sljedeće boksati, kad će Milas konačno konzumirati novi promocijski ugovor, hoće li se Babić vratiti u akciju tijekom lipnja, zašto Sep nikako da dođe do štiha, mogu li Milun i drugi hrvatski reprezentativci izboriti Tokio...
j0k3r
2021-05-17T09:29:49Z
Evander kad slusamo inside informacije iz kluba, prepricaj nam kako su izgledali sparinzi Hrgovica i Babica.
pecho
2021-05-17T10:03:49Z
Još jednom da se ponovi da se ne izazivaju svađe niti bilo kakve prepirke.
Nadam se da smo svi ovdje složni da je NAJBOLJE za hrvatski boks da Filip Hrgović osvoji naslov svjetskog prvaka što se toplo nadam da će biti u dogledno vrijeme.

Sportski pozdrav svima.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
evander
2021-05-17T11:16:52Z
Originally Posted by: j0k3r 

Evander kad slusamo inside informacije iz kluba, prepricaj nam kako su izgledali sparinzi Hrgovica i Babica.

U sparinzima koje sam ja gledao, prije pet-šest godina, Hrgović je uglavnom bio bolji.
RealDeal
2021-05-17T14:14:51Z
Koje su po tebi odlike odnosno prednosti Hrgovića i Babića?
evander
2021-05-18T17:54:11Z
Originally Posted by: RealDeal 

Hrgović je iskusniji, bolje se kreće, ima raznovrsniji arsenal udaraca, odličan je na distanci i teško mu je prići. Babić ima dvije kvalitete, ne boji se Hrgovića i udara jače od njega.

GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-05-18T19:00:17Z
Filip dosta jače udara. Ono što Babić radi bolji je što baca više udaraca i postavi svoj tempo ali treba ga vidjeti sa top 20 boksača.
pecho
2021-05-18T21:33:14Z
Hunter On Skipping Hrgovic Fight: Triller Just Gave Me Something I Could Not Deny.

It made better business sense.

That’s Michael Hunter’s simple explanation for why he withdrew from an IBF heavyweight elimination match with Filip Hrgovic recently to fight an unknown, 38-year-old opponent on the Teofimo Lopez-George Kambosos Jr. undercard. Hunter has drawn criticism for pulling out of a fight that could’ve made him the IBF’s mandatory challenger for one of Anthony Joshua’s titles, but the American contender isn’t concerned about what’s being said or written about his 10-round pay-per-view fight with Mike Wilson on June 19 at loanDepot Park in Miami.

Wilson is 21-1, including 10 knockouts, but he has competed almost exclusively as a cruiserweight in 11 years as a professional. The Medford, Oregon, resident also lost his only fight against a top opponent, Denis Lebedev, by unanimous decision in November 2018.

Las Vegas’ Hunter (19-1-1, 13 KOs) discussed his decision to face Wilson instead of Croatia’s Hrgovic (12-0, 10 KOs) during an appearance Friday on SiriusXM’s “At The Fights,” co-hosted by Randy Gordon and Gerry Cooney.

“I still would like to fight [Hrgovic], you know, but, you know, when we’re talking about the business, Triller just gave me something that I could not deny,” Hunter explained, referring to Triller Fight Club, promoter of the Lopez-Kambosos card. “And, you know, we were definitely getting ready for Hrgovic. That was my only focus at the time, but, you know, like you said, when we’re talking about business – it’s always looked and frowned upon when the boxer does a good business move. They never really do that when, you know, there’s promoters making all sorts of bad business moves.

“They’re making so many of ‘em, you can’t really tell which ones are which. So, I think that, you know, they’re just mad that, you know, they, you know, didn’t get what they were, you know, hoping for. You know, to lowball me and, you know, to kind of, you know, get over on me. You know, I was just with DAZN not too long ago. So, you know, we’ve gotta make sure we play our cards right.”

Eddie Hearn’s Matchroom Boxing won a purse bid last month to earn the right to promote the Hrgovic-Hunter fight. Hunter’s 60-percent share of that winning bid of $606,666 would’ve paid him just about $364,000 for fighting the 6-feet-6, 240-pound Hrgovic, who won a bronze medal at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro.

The 32-year-old Hunter has been moved down from fourth to 11th in the IBF’s rankings since he withdrew from the Hrgovic fight. Hrgovic, who moved up to fourth from fifth in the IBF’s most recent ratings, will fight the next available leading contender now that Hunter has withdrawn from their eliminator.
evander
2021-05-19T06:07:45Z
Originally Posted by: GSP 

Filip dosta jače udara. Ono što Babić radi bolji je što baca više udaraca i postavi svoj tempo ali treba ga vidjeti sa top 20 boksača.

I Hrgovića treba vidjeti protiv Top 20 boksača.
pecho
2021-05-19T09:40:33Z
Ne znam tko udara jače, oba dva su stvarno jaki udarači samo je Hrgović tehnički stvarno fantastičan i ima čak dobru kondiciju iako je stvarno velik dok je Babićev tempo brutalan i kombinatorika udaraca mu je jako dobra.

Ovo tko se boji koga, bezveze je uopće o tome raspravljati. Osobno ne bih htio da se bore jedan protiv drugoga, jer ima puno stranih boksača s kojima se mogu boriti. Isto tako mislim i za Milasa.
j0k3r
2021-05-19T09:48:05Z
Originally Posted by: evander 

Hrgović je iskusniji, bolje se kreće, ima raznovrsniji arsenal udaraca, odličan je na distanci i teško mu je prići. Babić ima dvije kvalitete, ne boji se Hrgovića i udara jače od njega.

I po meni ima Hrgovic jacu bradu. Mada ne zaostaje Babic tu puno. Ne boje se ni jedan ni drugi. Nebi bili tu di jesu, da se boje. Razlika je samo sto Hrgovic trenutno moze puno vise izgubit nego dobit u tom mecu.
RealDeal
2021-05-19T12:16:22Z
Mene je Hrgina brada oduševila u meču s Kharitonovim.
doog_kool
2021-05-19T12:18:20Z

Mene je Hrgina brada oduševila u meču s Kharitonovim.

Također,to mi je najdraža Hrgina borba od ovih koje sam gledao.
pecho
2021-05-19T13:18:32Z
Meni su sve njegove borbe u WSBu bile brutalne, naročito kada se uzme u obzir da je stvarno ušao tamo jako mlad.
pecho
2021-05-29T14:42:20Z
Filip Hrgović će očito morati još neko vrijeme pričekati svoj povratak u boksački ring. Najbolji hrvatski boksač, trebao je ukrstiti rukavice s Michaelom Hunterom, a za taj meč je uzeo najduže i najjače pripreme ikada.

Nažalost po hrvatske fanove, Hunter je iznenada otkazao borbu i tako je propao događaj u kojem smo trebali dobiti idućeg IBF izazivača. Kasnije se otkrila da je Hunter prihvatio drugu ponudu koja mu uz puno manji rizik donosi financijski veću korist. Iako je tako ostvario osobnu dobit, 'Lovac na glave' je pokupio brojen kritike u boksačkom svijetu.

S odmakom je situaciju odlučio komentirati i sam Hrgović koji se putem Instagram videa obratio pratiteljima.

"Situacija oko moje borbe se malo zakomplicirala te sam vas htio malo obavijestiti o tome. Krivac za sve je Michael Hunter koji se na dan potpisa ugovora prestao javljati te povukao se iz borbe i to nakon tromjesečnih pregovora i mojih tromjesečnih krvavih priprema. Čovjek je prevarant i kukavica, razočarao je cijeli boksački svijet svojim potezom." - rekao je 'El Animal', a u nastavku otkriva što slijedi u budućnosti:

"Trenutno moj tim i IBF rade na tome da se odredi moj sljedeći protivnik. Svi najbolje rangirani IBF borci će dobiti poziv. Ne želim o imenima, ali već puno njih je taj poziv odbilo, tako da čekamo najhrabrijeg koji će prihvatiti ponudu. Nakon toga krećemo u pregovore kako bi odredili datum i mjesto borbe. Nadam se da će to biti uskoro i da će te me brzo gledati ponovno u ringu. Hvala svima na podršci i strpljenju." - zaključio je Hrgović.
pecho
2021-05-29T14:42:25Z
Filip Hrgović će očito morati još neko vrijeme pričekati svoj povratak u boksački ring. Najbolji hrvatski boksač, trebao je ukrstiti rukavice s Michaelom Hunterom, a za taj meč je uzeo najduže i najjače pripreme ikada.

Nažalost po hrvatske fanove, Hunter je iznenada otkazao borbu i tako je propao događaj u kojem smo trebali dobiti idućeg IBF izazivača. Kasnije se otkrila da je Hunter prihvatio drugu ponudu koja mu uz puno manji rizik donosi financijski veću korist. Iako je tako ostvario osobnu dobit, 'Lovac na glave' je pokupio brojen kritike u boksačkom svijetu.

S odmakom je situaciju odlučio komentirati i sam Hrgović koji se putem Instagram videa obratio pratiteljima.

"Situacija oko moje borbe se malo zakomplicirala te sam vas htio malo obavijestiti o tome. Krivac za sve je Michael Hunter koji se na dan potpisa ugovora prestao javljati te povukao se iz borbe i to nakon tromjesečnih pregovora i mojih tromjesečnih krvavih priprema. Čovjek je prevarant i kukavica, razočarao je cijeli boksački svijet svojim potezom." - rekao je 'El Animal', a u nastavku otkriva što slijedi u budućnosti:

"Trenutno moj tim i IBF rade na tome da se odredi moj sljedeći protivnik. Svi najbolje rangirani IBF borci će dobiti poziv. Ne želim o imenima, ali već puno njih je taj poziv odbilo, tako da čekamo najhrabrijeg koji će prihvatiti ponudu. Nakon toga krećemo u pregovore kako bi odredili datum i mjesto borbe. Nadam se da će to biti uskoro i da će te me brzo gledati ponovno u ringu. Hvala svima na podršci i strpljenju." - zaključio je Hrgović.

Damn damn damn. Idemo više!
Svensson
2021-05-29T15:09:43Z
na kraju će opet neki Kartozia prihvatit
RealDeal
2021-05-29T20:30:50Z
A šta drugo raditi kad nitko za sada neće, nabijaj kante i boli te kita.
Users browsing this topic