j0k3r
2021-06-29T15:41:51Z
Originally Posted by: evander 

Originally Posted by: j0k3r 

Iz pouzdanog izvora, Demsey McKean(19-0) je prihvatio ponudu za borbu sa Hrgom, te bi se borba trebala odrzati krajem 7.mj

Vidim da australski mediji potvrđuju tvoju vijest. Fantastičan matchmaking, braća Sauerland su stvarno majstori. Hrgović će boksati za svjetski naslov bez suprotstavljanja bilo kojem ozbiljnom suparniku, baš kao i svojedobno Mavrović.

Tako ispada, ali vise je to splet okolnosti, jer ovi prije njega nisu prihvatili borbu. Eto, dok bude cekao borbu sa prvakom, nema izlike da u te 2 godine ne odradi mec sa Babicem. Jer cini mi se, i da Babic pobijedi nebi uzeo njegov mandatory.
Ivan CRO Cop
2021-06-29T17:36:49Z

Iz pouzdanog izvora, Demsey McKean(19-0) je prihvatio ponudu za borbu sa Hrgom, te bi se borba trebala odrzati krajem 7.mj

Vidim da australski mediji potvrđuju tvoju vijest. Fantastičan matchmaking, braća Sauerland su stvarno majstori. Hrgović će boksati za svjetski naslov bez suprotstavljanja bilo kojem ozbiljnom suparniku, baš kao i svojedobno Mavrović.

Tako ispada, ali vise je to splet okolnosti, jer ovi prije njega nisu prihvatili borbu. Eto, dok bude cekao borbu sa prvakom, nema izlike da u te 2 godine ne odradi mec sa Babicem. Jer cini mi se, i da Babic pobijedi nebi uzeo njegov mandatory.

Zašto bi se ikad borio sa Babićem? Kolika je to želja da se koljemo međusobno, šta je to? 😄
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
j0k3r
2021-06-29T18:17:12Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Zašto bi se ikad borio sa Babićem? Kolika je to želja da se koljemo međusobno, šta je to? 😄

Pa zato jer jer publika to hoce. "Koljemo međusobno?"
Jebiga onda treba i amaterski prvenstva hrvatske ukinut po toj logici
Ivan CRO Cop
2021-06-29T18:29:43Z

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Pa zato jer jer publika to hoce. "Koljemo međusobno?"
Jebiga onda treba i amaterski prvenstva hrvatske ukinut po toj logici

Pa amaterska i služe da se krljaju, onda idu u profi i grade se karijere
Nismo mi britanci da imamo 20 dobrih boksera po kategoriji
Uipšte nemam želju da se bore njih dvoje, plus nema smisla jer nisu ista kategorija, i jedino što bi se dobilo tim mečom je bespotrebni poraz Babića od sugrađanina
A ko stvarno misli da bi bilo obrnuto nek počne pratit kriket....
evander
2021-07-01T07:20:07Z
"... jedino što bi se dobilo tim mečom je bespotrebni poraz Babića od sugrađanina".
Tronut sam ovom brigom za Babićevu dobrobit i hrvatsko jedinstvo. Podsjeća me na čuveno Hrgovićevo hrvatstvo katarskog i kanadskog soja.
Ivan CRO Cop
2021-07-01T13:30:25Z

"... jedino što bi se dobilo tim mečom je bespotrebni poraz Babića od sugrađanina".
Tronut sam ovom brigom za Babićevu dobrobit i hrvatsko jedinstvo. Podsjeća me na čuveno Hrgovićevo hrvatstvo katarskog i kanadskog soja.

Zezaš ti
Pa naravno da bi volio da obojica uspiju, ili moram birati između njih dvojice? Je li u tome stvar?
I naravno da "brinem", da sam ravnodušan ne bi pratio sport uopšte...

Bitnija je svjetska titula nego ko je jači u selu...
doog_kool
2021-07-01T17:34:59Z
Napokon malo rasprave oko Hrge i Babića....
evander
2021-07-01T21:18:36Z
Originally Posted by: doog_kool 

Ne smije Hrvat na Hrvata, meni još srce krvari zbog onog meča Cikatića i Šafranića 1983. u Domu sportova.
Kad i ako Hrgović postane malo popularniji izvan Sesveta možda bi meč protiv "redara" imao smisla, ali mislim da će ih putevi odvesti na različite strane. Hrgović će sljedeće godine boksati za svjetski naslov u teškoj kategoriji, a Babić bi se trebao posvetiti WBC bridger kategoriji u kojoj je peti izazivač ima šanse zgrabiti titulu.
RealDeal
2021-07-04T11:34:19Z

Ne smije Hrvat na Hrvata, meni još srce krvari zbog onog meča Cikatića i Šafranića 1983. u Domu sportova.
Kad i ako Hrgović postane malo popularniji izvan Sesveta možda bi meč protiv "redara" imao smisla, ali mislim da će ih putevi odvesti na različite strane. Hrgović će sljedeće godine boksati za svjetski naslov u teškoj kategoriji, a Babić bi se trebao posvetiti WBC bridger kategoriji u kojoj je peti izazivač ima šanse zgrabiti titulu.

Nadam se da nisi sarkastičan. Ali bilo bi lijepo da obojica osvoje pojase u svojim kategorijama bez obzira na sve. Kakav je Milunov plan?
Svensson
2021-07-04T14:27:26Z
Francuzi su očito podebljali ponudu ali Milasu mora biti jasno da tamo može dobiti jedino nokautom
evander
2021-07-04T17:08:17Z
Originally Posted by: RealDeal 

Nadam se da nisi sarkastičan. Ali bilo bi lijepo da obojica osvoje pojase u svojim kategorijama bez obzira na sve. Kakav je Milunov plan?

Prva rečenica je sarkazam. Nema ništa loše u dvobojima, utrkama, mečevima i utakmicama hrvatskih sportaša i klubova na međunarodnoj razini ni u jednom sportu. Volio bih da se to događa često, jer bi to značilo da imamo više vrhunskih boksača, tenisača, plivača, skijaša, atletičara... Oni se svejedno bore, utrkuju i natječu, ali na nacionalnoj razini i osvajaju domaće titule koje u svijetu sporta uglavnom ne znače ništa.

Milun očito nije spreman za profesionalce, njegov je imperativ osvojiti medalju na jesenskom Svjetskom prvenstvu u Beogradu. S obzirom na to da se svjetska elita samo dva mjeseca nakon Olimpijskih igara većinom neće pojaviti na SP-u, uz malo sreće u ždrijebu, koje u Londonu/Parizu nije imao, mogao bi do uspjeha.

GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-07-04T20:07:29Z
Bome svaka čast Milasu šta ide na Yoku!
doog_kool
2021-07-07T07:48:16Z
Trebo bi Hrga potpisati sa UFC na jednu borbu. Otići tamo kao brončani olimpijac usrati Ngannoua od batina i onda se vratit boksu kad mu skoči popularnost,ovako očito ne ide.
Mate 2
2021-07-07T09:29:17Z
Ovaj boks je stvarno sramota, UFC po ustrojstvu za njih Liga prvaka, ako se nitko ne želi boriti sa Hrgovićem, lijepo neka mu dodijele pojas za koji se trebao boriti bez borbe i gotovo, treba ovo početi strogo kažnjavati, potpuna neorganizacija.
GSP
  • GSP
2021-07-07T20:29:59Z
Svjesni su svi da bi teško dobili Hrgu. Nakon stalnih izlika i "neustrašivi" Bakole odustao. Bem ti današnje borce ako se uopće mogu nazvati borcima. Trebali bi mu sada dati da bude obvezni izazivač za tituli i to je to.
evander
2021-07-08T08:16:53Z
Originally Posted by: GSP 

Svjesni su svi da bi teško dobili Hrgu. Nakon stalnih izlika i "neustrašivi" Bakole odustao. Bem ti današnje borce ako se uopće mogu nazvati borcima. Trebali bi mu sada dati da bude obvezni izazivač za tituli i to je to.

Ma šta izazivač?! Ja bih Hrgoviću odmah dao svjetski naslov i to na rok od pet godina! Pobjedama protiv Bookera i Kartozije preplašio je kompletnu tešku kategoriju.

GSP
  • GSP
2021-07-08T17:15:47Z
Nisam drugo ni očekivao nego ovakvu ljubav od BKL. Uvijeka vam je Fićo u ❤️
pecho
2021-07-09T08:55:42Z
Hrgović nije imao meč već godinu dana, to je neoprostivo. Ne znam šta mu manageri rade ali su nesposobni ili ih boli kurac za Hrgovića. Jednom riječju :užas.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
evander
2021-07-13T10:58:21Z
Redar ovaj tjedan sparira s Joeom Joyceom u Londonu. Jučer su odradili sedam rundi.
pecho
2021-07-15T21:51:42Z

Redar ovaj tjedan sparira s Joeom Joyceom u Londonu. Jučer su odradili sedam rundi.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Users browsing this topic