Steta sto nema isjecak iz prvih par rundi,ovo je izglada pri kraju,obadvojica su na autopilotu
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?Hahah koji ti imas kompleks od Hrge... Babic je sam rekao da borbe protiv takvih kanti nikad nebi prihvatio. Zato se i bori sa veličinama HW boksa Bennetom i Chembersom
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?Hahah koji ti imas kompleks od Hrge... Babic je sam rekao da borbe protiv takvih kanti nikad nebi prihvatio. Zato se i bori sa veličinama HW boksa Bennetom i ChembersomMeni uopće nije problem reći da se Redar bori s kantama, nego je tebi i tvojim istomišljenicima problem reći da su se i Redar i Hrga dosad borili s kantama. Naime, to bi značilo da su isti, a to ni ti, ni Hrga ne možete prihvatiti. Dobro, nisu baš isti, nitko drugi ne bi se spustio na razinu da boksa s Kartozijom.
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?Hahah koji ti imas kompleks od Hrge... Babic je sam rekao da borbe protiv takvih kanti nikad nebi prihvatio. Zato se i bori sa veličinama HW boksa Bennetom i ChembersomMeni uopće nije problem reći da se Redar bori s kantama, nego je tebi i tvojim istomišljenicima problem reći da su se i Redar i Hrga dosad borili s kantama. Naime, to bi značilo da su isti, a to ni ti, ni Hrga ne možete prihvatiti. Dobro, nisu baš isti, nitko drugi ne bi se spustio na razinu da boksa s Kartozijom.Nisu isti niti će ikada biti isti. Hrga ima olimpijsku medalju i osvajač je WSoB-a. Hrga je napustio BK Leonardo. Vrijeme je da prihvatite tu činjenicu. Napravit ćete vi od Babića prvaka,pustite Hrgu da trune u miru.
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?Hahah koji ti imas kompleks od Hrge... Babic je sam rekao da borbe protiv takvih kanti nikad nebi prihvatio. Zato se i bori sa veličinama HW boksa Bennetom i ChembersomMeni uopće nije problem reći da se Redar bori s kantama, nego je tebi i tvojim istomišljenicima problem reći da su se i Redar i Hrga dosad borili s kantama. Naime, to bi značilo da su isti, a to ni ti, ni Hrga ne možete prihvatiti. Dobro, nisu baš isti, nitko drugi ne bi se spustio na razinu da boksa s Kartozijom.Nisu isti niti će ikada biti isti. Hrga ima olimpijsku medalju i osvajač je WSoB-a. Hrga je napustio BK Leonardo. Vrijeme je da prihvatite tu činjenicu. Napravit ćete vi od Babića prvaka,pustite Hrgu da trune u miru. Znam da je Hrga osvojio olimpijsku medalju i WSB, bio je i europski prvak. I sve to dok je bio u BK Leonardo. Pijetraj ga je naučio boksati i doveo do svjetskog vrha i pomogao mu da zaradi milijune. Nego, znači Hrga se kao profesionalac dosad nije borio s kantama?
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?Hahah koji ti imas kompleks od Hrge... Babic je sam rekao da borbe protiv takvih kanti nikad nebi prihvatio. Zato se i bori sa veličinama HW boksa Bennetom i ChembersomMeni uopće nije problem reći da se Redar bori s kantama, nego je tebi i tvojim istomišljenicima problem reći da su se i Redar i Hrga dosad borili s kantama. Naime, to bi značilo da su isti, a to ni ti, ni Hrga ne možete prihvatiti. Dobro, nisu baš isti, nitko drugi ne bi se spustio na razinu da boksa s Kartozijom.Nisu isti niti će ikada biti isti. Hrga ima olimpijsku medalju i osvajač je WSoB-a. Hrga je napustio BK Leonardo. Vrijeme je da prihvatite tu činjenicu. Napravit ćete vi od Babića prvaka,pustite Hrgu da trune u miru. Znam da je Hrga osvojio olimpijsku medalju i WSB, bio je i europski prvak. I sve to dok je bio u BK Leonardo. Pijetraj ga je naučio boksati i doveo do svjetskog vrha i pomogao mu da zaradi milijune. Nego, znači Hrga se kao profesionalac dosad nije borio s kantama?Ti i ja smo se složili oko toga već nekoliko puta. Borio se s kantama,kao i mnogi drugi.
Možda dr. Mate nešto iskomentira ako mu je istekao ban😂 Nek mu daju Gormana a ne ove loše i kilave teškaše iako po meni nema šanse sa top 15 boraca. Šansa mu je u kategoriji do 101,5 kg. Tu može biti u top 5. Ne vjerujem da će se u toj kategoriji boriti Usyk i Hunter. Ostali nisu neki bauk.Možda je Redar sad spreman za Kartoziju i Bookera. Šta ti misliš?Hahah koji ti imas kompleks od Hrge... Babic je sam rekao da borbe protiv takvih kanti nikad nebi prihvatio. Zato se i bori sa veličinama HW boksa Bennetom i ChembersomMeni uopće nije problem reći da se Redar bori s kantama, nego je tebi i tvojim istomišljenicima problem reći da su se i Redar i Hrga dosad borili s kantama. Naime, to bi značilo da su isti, a to ni ti, ni Hrga ne možete prihvatiti. Dobro, nisu baš isti, nitko drugi ne bi se spustio na razinu da boksa s Kartozijom.Nisu isti niti će ikada biti isti. Hrga ima olimpijsku medalju i osvajač je WSoB-a. Hrga je napustio BK Leonardo. Vrijeme je da prihvatite tu činjenicu. Napravit ćete vi od Babića prvaka,pustite Hrgu da trune u miru. Znam da je Hrga osvojio olimpijsku medalju i WSB, bio je i europski prvak. I sve to dok je bio u BK Leonardo. Pijetraj ga je naučio boksati i doveo do svjetskog vrha i pomogao mu da zaradi milijune. Nego, znači Hrga se kao profesionalac dosad nije borio s kantama?Ti i ja smo se složili oko toga već nekoliko puta. Borio se s kantama,kao i mnogi drugi. Evo da i ja citiram kilometar teksta i nista novo ne kazem. Svi se bore s kantama pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close