pecho
2021-08-20T14:35:39Z
E jedino mi Hrvati imamo 3 i pol boksača i moramo se svađati tko je bolji. Toga nema nigdje.

Evidentno je i vrapcima na grani da je Hrgović strašan boksač ali je valjda i svima jasno da ima problema u profesionalnoj karijeri jer ima osobnost metle. Nažalost ne zanima nikoga izvan Hrvatske dok Babić trenda u Velikoj Britaniji. Do kuda dođe, dođe. Zaslužio je!

Sutra da se bore Whyte, Parker, Chisora, Duboisa, Joyce protiv Hrge kladim se da bi ih Hrga pomeo ali do tih mečeva neće doći i u tome leži ogroman problem. Čovjek više od godinu dana nema meča. Negdje ne štima a sigurno nije da se ti boksači boje Hrgovića.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
j0k3r
2021-08-20T15:04:54Z
Originally Posted by: pecho 

E jedino mi Hrvati imamo 3 i pol boksača i moramo se svađati tko je bolji. Toga nema nigdje.

Evidentno je i vrapcima na grani da je Hrgović strašan boksač ali je valjda i svima jasno da ima problema u profesionalnoj karijeri jer ima osobnost metle. Nažalost ne zanima nikoga izvan Hrvatske dok Babić trenda u Velikoj Britaniji. Do kuda dođe, dođe. Zaslužio je!

Sutra da se bore Whyte, Parker, Chisora, Duboisa, Joyce protiv Hrge kladim se da bi ih Hrga pomeo ali do tih mečeva neće doći i u tome leži ogroman problem. Čovjek više od godinu dana nema meča. Negdje ne štima a sigurno nije da se ti boksači boje Hrgovića.

Danas ako zelis dobit priliku, pola moras bit boksac, pola influencer. Babic to zna i dobro to koristi. Sad nekome su te njegove Savage kurcologije zanimljive, nekome nisu. Ali bitno da prolazi kod mase.
Dok Hrga nema nikakvu pricu ( i to sto kaze, bolje da ne kaze), vec ima pozadinu u rezultatima iz amaterske karijere. Ali to ocito ne prolazi.
evander
2021-08-20T16:04:51Z
Originally Posted by: Bronson0 

Pa ipak ti i redar puno vise razmisljate o njemu nego on o vama

Mi smo opsjednuti Hrvatinom. Mi se ustajemo i liježemo s njim. On je naše jučer, danas i sutra. Njegova slika je ispod moga jastuka.

Ivan CRO Cop
2021-08-26T17:46:10Z
Originally Posted by: xoxo 

Evo meč napokon

https://www.croring.com/...du-dva-vrhunska-teskasa/ 

Đe nađoše ovog Cetaša 😄

Dobro izgleda 22-0 ako išta
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-08-26T20:31:28Z
Originally Posted by: j0k3r 

Danas ako zelis dobit priliku, pola moras bit boksac, pola influencer. Babic to zna i dobro to koristi. Sad nekome su te njegove Savage kurcologije zanimljive, nekome nisu. Ali bitno da prolazi kod mase.
Dok Hrga nema nikakvu pricu ( i to sto kaze, bolje da ne kaze), vec ima pozadinu u rezultatima iz amaterske karijere. Ali to ocito ne prolazi.

I to je po meni tragično. Nekad su se borili najbolji sa najboljima i svi su čekali da se suprostave dva najbolja boksača za meč prvaka. Danas moraš biti dvorska luda ili neki Yubituber za ozbiljnu priliku. Sve 5 gleadanost, lova itd ali svima onima koji ozbiljno prate borilačke sportove ili se bave njima to se gadi. Nek stave Đek Pola da im se bori i to je to. Neće faliti..

karl anal
2021-08-27T04:15:19Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: xoxo 

Evo meč napokon

https://www.croring.com/...du-dva-vrhunska-teskasa/ 

Đe nađoše ovog Cetaša 😄

Dobro izgleda 22-0 ako išta

pa koji je ovo kurac, bogami bi mu ja naša em puno bolje protivnike

a ziher i puno zabavnije

Ako nastave ovom putanjom hrga će se za tri borbe borit sa likom koji

je borbu prije toga izgubio od babića

sad trebaju bolji protivnici da se za tri borbe dovede u poziciju da ima smisla prozivat prvaka

koji ga ima 15 godina izbjedgava, pa nakon još jedne borbe bude legit prvi izazivač

SAuerland misli da mu još nije vrijeme pa dovodi ovakve taksiste a dok se siti hrgi će bit 52 godine

di je onaj kreten sa facea sada pecho
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
evander
2021-08-27T09:27:30Z
"Danas svi boksaju s kantama".

Posljednje tri (dogovorene/odrađene) borbe.

Tony Yoka (10-0)
10.9.2021. Petar Milas (15-0) u Parizu
5.3.2021. Joel Tambwe Djeko (17-2-1) u Nantesu
27.11.2020. Christian Hammer (25-6) u Nantesu

Joe Joyce (13-0)
24.7.2021. Carlos Takam (39-5-1) u Londonu
28.11. 2020. Daniel Dubois (15-0) u Londonu
25.7.2020. Michael Wallisch (20-3) u Stratfordu

Filip Hrgović (12-0)
10.9.2021. Marko Radonjić (22-0) u Klagenfurtu
7.11.2020. Rydell Booker (26-3) u Hollywoodu
26.9.2020. Alexandre Kartozia (8-1-1) u Strueru
pecho
2021-08-27T10:29:08Z
Mislim ovo za takav pedigre kakav Hrgović ima je sramota.
Ivan CRO Cop
2021-08-27T10:59:55Z

Znači nemoguće da ne može nać boljeg protivnika, jedino što može bit je da neće odriješit kesu
Ma nema nema šanse da neće niko bolji sa njim da se roka

No kako ih je volja, samo nek on dere pa će nešto veliko iskočit kad tad
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2021-08-27T11:55:09Z

bitnije je da ostane aktivan jer je još veća sramota da je ovako dugo bez borbe

no, očito nemaju para da mu plate ikog konkretnog
j0k3r
2021-08-28T09:23:24Z
Kaze Sauerland da je u 11.mj final eliminator. zivi bili...
Kamatar87
2021-08-28T15:40:51Z
I u stranim medijima ismijavaju Hrgovicevog protivnika.

Cudno sve skupa jer realno rusi si imidz, kao neki ubojica i pretendent za titulu a ono boksa s protivnicima u rangu malo jacih klubskih rekreativaca..
GSP
  • GSP
2021-08-28T19:58:52Z
Šta Babić nema ogladalo kad već spominje Hrgovićevu glavu 🤣🤣🤣

https://www.index.hr/spo...eru-mangupe/2300285.aspx 
pecho
2021-08-28T21:04:18Z
Meni je samo smiješno da je Hrgović kao 3 izazivač po IBF ljestvici. S kojim pobjedama i protiv koga? A još smiješnije je da je Charles Martin 1 izazivač, nevjerojatno.

Parker, Joyce i Ruiz su ispod njih, a imaju boljih protivnika i pobjeda svaki nego ova dva zajedno. Ti rankingski u IBFu apsolutno nemaju nikakvog smisla a bogme niti u drugim federacijama nemaju smisla nikakvog.

Jedna lijepa novost je da se Efe Ajagba bori protiv Franka Sacheza što bi trebao biti strašan meč. Valjda s vremena na vrijeme se dešavaju dobre borbe tipa Dubois- Joyce pa sad i ovi dva.
j0k3r
2021-08-29T07:39:09Z
Originally Posted by: GSP 

Kad mu je ekipa u komentarima pocela pisat sa je smijesan i da ce ga Hrga prebit, isključio je komentare.
Prica o rangiranim protivnicima, a sve je to isti rang. Potpuno je isto dal je netko na boxrecu 150 ili 250.
Taj Shawndell Winters kojeg toliko hvali da je bolji od svih Hrginih protivnika je 277.
pecho
2021-08-29T07:47:45Z

Kad mu je ekipa u komentarima pocela pisat sa je smijesan i da ce ga Hrga prebit, isključio je komentare.
Prica o rangiranim protivnicima, a sve je to isti rang. Potpuno je isto dal je netko na boxrecu 150 ili 250.
Taj Shawndell Winters kojeg toliko hvali da je bolji od svih Hrginih protivnika je 277.

Sad je 277. Onda nije bio koliko ja znam.

.

Btw ovo nije istina, na njegovom profilu vrlo rijetko se nađe da netko sere. Jednom mu je nekakva rvatina prisrala pa nije najbolje prošao.
j0k3r
2021-08-29T08:03:58Z

Mansour je bio 32 kad se borio s Hrgom. Heredia 48. Turner 46 Molina isto u top 50. Prema tome ta njegova prica o njegovim dobrim protivnicima i hrginim kantama nema nikakvog smisla.
GSP
  • GSP
2021-08-29T09:05:58Z

Mansour je bio 32 kad se borio s Hrgom. Heredia 48. Turner 46 Molina isto u top 50. Prema tome ta njegova prica o njegovim dobrim protivnicima i hrginim kantama nema nikakvog smisla.

A koji je Babić? Nema ga uopće na Boxrecu??? Ma nebitno dali je 40. ili 60. neka ga Filip ušutka i da više te prozivke završe. Onda nek se Babić i Plazibat obračunaju😄
pecho
2021-08-29T10:59:19Z

A koji je Babić? Nema ga uopće na Boxrecu??? Ma nebitno dali je 40. ili 60. neka ga Filip ušutka i da više te prozivke završe. Onda nek se Babić i Plazibat obračunaju😄

LOL svi ti rankginsi na boxrecu ili bilo čemu nemaju nikakvog smisla. A do te borbe ne bude nikada došlo, budimo toga svjesni.
Users browsing this topic