j0k3r
2021-09-02T07:36:44Z
Originally Posted by: evander 

Izgleda da se Babić ponovno bori 30. 10. u O2 Areni u Londonu (jebiga, samo odabrani boksaju u Klagenfurtu) na Matchroomovom eventu kojeg predvodi Dillian Whyte. Zasad se kao suparnik spominje Lucas Browne.

Znaci ako se bori sa Brownom, to je jos veca smijurija od Hrginog protivnika. Posrat ce se po svemu za sta je prozivao Hrgu. Brown je gotov. Pogledajte njegov zadnji mec protiv ragbijasa na sta lici.
pecho
2021-09-02T08:26:16Z
Originally Posted by: j0k3r 

Originally Posted by: evander 

Izgleda da se Babić ponovno bori 30. 10. u O2 Areni u Londonu (jebiga, samo odabrani boksaju u Klagenfurtu) na Matchroomovom eventu kojeg predvodi Dillian Whyte. Zasad se kao suparnik spominje Lucas Browne.

Znaci ako se bori sa Brownom, to je jos veca smijurija od Hrginog protivnika. Posrat ce se po svemu za sta je prozivao Hrgu. Brown je gotov. Pogledajte njegov zadnji mec protiv ragbijasa na sta lici.

Lol obadva su kante,ali Lucas Brown se barem borio prije sa nekim a Hrgin se je točno borio sa nikim.
Ali Hrgin pedigree je puuuuuuno bolji od Babićevog zato ga i napadaju zbog kvalitete protivnika.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
evander
2021-09-02T10:03:37Z
Lucas Browne je potrošena kanta koja je prije pet godina pobijedila Ruslana Čagajeva u borbi za WBA svjetski naslov. Marko Radonjić je kanta u naponu snage koju Hrgović i Sauerlandi predstavljaju kao "crnogorskog nokautera" i koja je prije dvije godine pobijedila izvjesnog Bojana Teletinu (0-2) na velikom eventu u Tetovu.
doog_kool
2021-09-02T10:44:59Z
Hrga propada,Babić samo gazi naprijed. Mislim da će Babić u roku 6mjeseci napasti svjetsku titulu,dok će Hrga eventualno boksati za prvaka crkvenog tornja u Donjem Miholjcu. Pazite šta sam vam rekao. Sve se vraća sve se plaća,Hrgi se osvetilo to što je napustio najbolji tim u Europi.
evander
2021-09-02T11:44:49Z
Originally Posted by: doog_kool 

Hrga propada,Babić samo gazi naprijed. Mislim da će Babić u roku 6mjeseci napasti svjetsku titulu,dok će Hrga eventualno boksati za prvaka crkvenog tornja u Donjem Miholjcu. Pazite šta sam vam rekao. Sve se vraća sve se plaća,Hrgi se osvetilo to što je napustio najbolji tim u Europi.

Neće Hrgović propasti, boksačko umijeće koje je stekao u BK Leonardo prije ili kasnije dovest će ga do svjetskog vrha. Samo što stvari ne idu tako glatko kako si je zamišljao otkako surađuje sa svojom "fantastičnom ekipom", počeli su ga prestizati nekakvi redari, umjesto u Londonu, Parizu ili New Yorku počeo je boksati po seoskim priredbama i protiv "crnogorskih nokautera"... Ali bit će to OK.
pecho
2021-09-02T12:33:35Z
Nitko ne propada i obadva boksaju sa dosta lošim protivnicima ali definitvno treba skinuti kapu Milasu kojima najtežu prepreku ispred sebe.
evander
2021-09-02T15:45:10Z
Ako ništa drugo, hrvatska boksačka scena se zahuktava, bit će zanimljivih mečeva do kraja godine, prvo Hrgović i Milas, onda Svjetsko prvenstvo u Beogradu, pa Babić i Sep. Nije loše za zemljicu s manje od četiri milijuna stanovnika.
evander
2021-09-03T11:38:28Z
Ako sam dobro shvatio Hrgovića i ove njegove budaletine na današnjoj pressici, Babić nije na njegovoj razini, ali zato su na njegovoj razini "crnogorski nokauter", Booker i onaj jadni Kartozia.
"U boksu je petnaest godina, a nikad nije napravio neki značajniji rezultat", kaže čovjek koji za tjedan dana boksa na veeeelikom eventu u Klagenfurtu protiv još jednog nedoraslog suparnika, o čovjeku koji za mjesec dana boksa u O2 Areni u Londonu, vjerojatno protiv bivšeg svjetskog prvaka.

evander
2021-09-03T12:34:26Z
Pa šta je ovo?! Cijela Hrgovićeva pressica vodila se oko Babića umjesto meča u Klagenfurtu!

https://www.index.hr/spo...-pobijediti/2301513.aspx 

A ovaj nesretni i bankrotirani Mavrović... Kad je trebao boksati, posvetio se poljoprivredi, sad kad bi se trebao posvetiti poljoprivredi, on želi boksati.
pecho
2021-09-03T13:17:07Z
Ovakvu budalu kao što je Mavrović treba tražiti.
Ja ne vjerujem da jedan takav boksač može reći toliko gluposti. Umjesto da je primjer mladim boksačima on pod stare dane fantazira.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-09-03T13:22:42Z
Vise bi volio vidjeti Babica protiv Mavrovića nego protiv onoga Lucasa Brownea, mislim da bi mu bolji otpor pružio 🙂
doog_kool
2021-09-03T13:28:26Z
Originally Posted by: JDS 

Vise bi volio vidjeti Babica protiv Mavrovića nego protiv onoga Lucasa Brownea, mislim da bi mu bolji otpor pružio :)

Teže bi mečeve Babić i Hrga imali protiv Željka,nego što će imati protiv Brownea i Radonjića.
evander
2021-09-03T13:34:34Z

Vise bi volio vidjeti Babica protiv Mavrovića nego protiv onoga Lucasa Brownea, mislim da bi mu bolji otpor pružio :)

Teže bi mečeve Babić i Hrga imali protiv Željka,nego što će imati protiv Brownea i Radonjića.

Budimo ozbiljni, Mavrovića bi nokautirao i Rebolj, a kamoli Babić. Mavrovića hvata bolest koja je odnijela njegove starce. Ali nije to bitno, nego skupina PR antitalenata oko Hrgovića koji dopuste da nakon njegove pressice cijelo popodne po portalima nitko ne priča o njegovom meču u Klagenfurtu, nego o Babiću i Mavroviću. Karijera mu je zapela, boksa u austrijskoj provinciji protiv anonimnog "crnogorskog nokautera" i onda sazove pressicu koja se pretvori u promociju Alena Babića!!!! Pa takve PR amatere svijet još nije vidio!

GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-09-03T15:47:07Z

Apslotutno. Čak mislim da bi sa Babićem bilo li-la. Ipak je Željko nekad bio u top 5-6 na svijetu i usprkos godinama imao bi šta pokazati. Da se rokne steroidima i ždere mesinu čak bi postojala mogućnost da bi ga nokautirao. Ajmo Babiću dobit ćeš veću lovu da boksaš sa Željkom nego sa nekim oko 100.mjesta. Vjerujem da bi prijenos imao brdo gledatelja u HR a i u Britaniji bi se mogao stvoriti hype ali Babić neće prihvatiti jer ima puno više za izgubiti ha?
GSP
  • GSP
2021-09-03T15:51:54Z
Nek admin stavi anketu tko pobjeđuje u meču Mavrović-Babić!
evander
2021-09-03T16:06:24Z
Originally Posted by: GSP 

Apslotutno. Čak mislim da bi sa Babićem bilo li-la. Ipak je Željko nekad bio u top 5-6 na svijetu i usprkos godinama imao bi šta pokazati. Da se rokne steroidima i ždere mesinu čak bi postojala mogućnost da bi ga nokautirao. Ajmo Babiću dobit ćeš veću lovu da boksaš sa Željkom nego sa nekim oko 100.mjesta. Vjerujem da bi prijenos imao brdo gledatelja u HR a i u Britaniji bi se mogao stvoriti hype ali Babić neće prihvatiti jer ima puno više za izgubiti ha?

Zašto želiš zlo Mavroviću? Vidiš da je propao čega god se primio i sad ga ti još želiš poslati u bolnicu? Stvarno si okrutan!

evander
2021-09-03T16:07:34Z

Nek admin stavi anketu tko pobjeđuje u meču Mavrović-Babić!

Nema potrebe da Mavrović gubi vrijeme s Babićem, kad je GSP siguran da bi ga Žac nokautirao. Daj odmah anketu Mavrović-Fury!

pecho
2021-09-03T16:15:21Z

Tako je. Isto bi i Hrgović dobio teške batine od Mavrovića, ipak je Mavrović u naponu snaga, ajmo Mavra udri po kulenovoj seki i možeš dobiti Furya.

Ajmo sad bit malo realni, Mavrović bi bio teško nokautiran u meču sa Babićem. Nema on šta više pokazat. Mavrović sada u ovom stanju i sa ovim izjavama je ništa nego SRAMOTA za hrvatski boks. Može ga biti sram.

Nije ni čudo da su ga potjerali iz Hrvatskog boksačkog saveza.
Bronson0
2021-09-03T19:17:13Z
Mislim ipak da mavrovic malo podjebava babica
GSP
  • GSP
2021-09-03T19:44:26Z
Originally Posted by: pecho 

Tako je. Isto bi i Hrgović dobio teške batine od Mavrovića, ipak je Mavrović u naponu snaga, ajmo Mavra udri po kulenovoj seki i možeš dobiti Furya.

Ajmo sad bit malo realni, Mavrović bi bio teško nokautiran u meču sa Babićem. Nema on šta više pokazat. Mavrović sada u ovom stanju i sa ovim izjavama je ništa nego SRAMOTA za hrvatski boks. Može ga biti sram.

Nije ni čudo da su ga potjerali iz Hrvatskog boksačkog saveza.

Ne bi Hrgovića. Sparirali prije par godina kad se Željko htio vratiti do 91kg. Željko radio bez kacige, Filip sa kacigom i da je bilo zajebano. Neka čistačice iz Leonarda napišu sad kako je bilo ako su iz rupe gledali sparing. Ma da u biti ni jedan ni drugi nisu Bog zna što i bilo je sve skupa negledljivo. Al Babić je klasu ispod Filipa realno.

Eto sad i Babića zbog jezičine počeli prozivati (nije Kujunđiću ništa odgovorio), al pošto je on veliko ime sigurno puca samo na top boce pa će sljedeći meč odraditi sa nekim Yokom, Hunterom ili Joceom😁

Users browsing this topic