Mavrović i Cikatić su mi bili u djetinjstvu uzori iz svijeta borilačkih sportova . Često bi udarao u stari ormar doma , zavezao šake sa krpama ili bi radio shadow i sjećam se da sam u sebi ponavljao nešto tipa ' tigar Cikatić ' . Masu nas voli stand up borbu , a baš Mavrović i Cikatić su bili uzori, tek kasnije je Cro Cop dao exploziju nove , svježe krvi i elana , i lansirao to u visine . Cikatić je dobio Parkinsonovu i nakraju propatio od raznih problema i umro nažalost relativno mlad . Mavrović se ranije povukao i više sačuvao glavu . Kažu glup lik , pa neznam baš , koji to boksač i mma borac ima bolji nastup od njega ? Cro Cop jest inteligentan lik ( koji nažalost ima početne simptome parkinsonove ) , ali nema teatralnosti , Mavrović u svim nastupima u Nu2 npr i sl. emisijama je pokazao da nije glup , nego čak načitan i da zna o svemu ponešto . On je takav govornik , da je on izbjegavao svaki udarac i živio u idealnim uvjetima pod staklenim zvonom i bavio se baletom , opet bi 'pričao gluposti' jer je temperamentan lik . Mavrović je baš temelj bio tih 90tih i sjećali smo ga se svježe i 2000tih kao velikog boksača . Nema veze što je Preskar možda bolji bio , Hrga čak više postigao bar u amaterskom boksu . Opet Mavrović je ostao urezan kao najbolji naš boksač , bar za likove mojih godina rodjeni nešto prije 90te . Čovjek je to koji dolazi sa dosta kontroverzi i čak karakternom manom koju sam mu osobno zamjerio . Jeo je makrobiotiku , iako u nekim intervjuima kaže da je jeo plodove mora što god to značilo riba ili školjke i sl. svejedno , nije bio vegetarijanac , a kamoli vegan . Pa i na to , na tu light verziju vege prehrane , on se 'pokakio' , čim je izgubio od Lewisa odma mu je bila kriva prehrana valjda i hr javnost je tipična u većini 'redneck' javnost po pitanju mesine . Ukratko čovjek bi puno više poštovanja dobio da je bio svoj , da je išao u tu vegetarijansku near-vegetarijansku priču , mir , tolerancija , čak i prema životinjama , ali i sport , trijezvenost , nepušenje , sve to bi jako pomoglo hrvatskom narodu . Narodu koji je jedan od najvećih konzumenata i kalorične hrane ( najdeblja nacija u EU postali ) , veliki i strastveni ljubitelji alkohola , ali i nikotina , ali nemalo se prema podacima troši i jačih supstanci .
Mavrović je tipičan primjer top sportaša kroz povijest , koji nikad nisu bili prvaci . Hrga je tipičan prvak , smiren , talentiran i brutalno efikasan i dominantan tamo gdje treba biti - u ringu . Šteta što nije dobio priliku još za sve to pokazati . Babić i Mavrović isti , samo druge genetike tijela , Baba je kao što je sam rekao antitalent za sport . Mavrović istog ponašanja kao Baba možda , ali za atletiku rođen . U boksu je to nedovoljno , bolje će proći Baba koji ima glavu da ide do kraja , nego atletičan lik ko Mavrović koji nakon prvog jačeg poraza odustane od boksa . Sve u svemu volio bi vidjeti Mavrovića u yt kanalu kako objašnjava ljudima kako se boksa , kako se trenira , korak po korak . Pa da se vrati na bolju prehranu i da prestane reklamirati krvave svinjske odreske kao nešto što je idealno . Ne očekuje se od njega samo da bude dobar boksač ako se vrati , nego i da učini nešto za zdravlje hr naroda . Šteta što se sve svodi na ego i samopromociju kod nas .
Edited by user
2021-09-09T08:11:58Z
|
Reason: Not specified
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .