evander
2021-09-08T11:56:21Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: evander 

Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: pecho 

Toplo se nadam da će Mavrović uspjeti to pobijediti i financijski se osigurati barem malo.

a realno koliko može dobiti, par tisuća eura?

doduše, možda mu je trenutno i to dobra lova

Ne može dobiti ništa, osim prilike da boksa. Da Sauerlandi imaju novca za 52-godišnjaka koji kreće ispočetka, onda bi i Hrgoviću platili boljeg suparnika.

ne smatram da će se "financijski osigurati" ko što pecho kaže ali platit će račune

Moguće, ali samo ako Karajica i Željko Golub zavuku ruku u džep. Prije osam godina, Wilfried Sauerland je pred mojim očima rekao Željku Mavroviću: "Sorry, ali ne vjerujem da tvoj povratak ima smisla".
pecho
2021-09-08T12:15:45Z
Financijski osigurati sam mislio da će dobiti neku siću da može platiti račune barem kolko tolko jer je očito da je u financijskim problemima.

Niti jedan boksač se ne vraća u poznim godinama jer mu se boksa.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
OldSchoolFan
2021-09-08T15:56:49Z
Petrak i Vaso na aparatima, o "najiščekivanijoj" borbi na Balkanu niko ne priča, zakuvalo se na boksu 🙂 Ova borba Mavrovića protiv Babićevog bivšeg protivnika je dobra ideja za podjebavanje, očekujem da Mavrović pobedi ali se nadam neće dobiti neke ideje da nastavi da boksuje, bilo bi mi žao da ugrozi svoje zdravlje. Mada koliko se teško zakazuju borbe i aktivnim borcima, ne verujem da će imati previše ponuda.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-09-08T16:45:59Z
30-40 tis eur bi trebao dobiti. Sića da ali nekome jako puno znači.
RealDeal
2021-09-08T20:09:14Z
Za tu lovu bi i ja s njim u ring.
evander
2021-09-08T20:27:53Z
Žao mi je što ovaj forum polako postaje poligon za dezinformacije i neutemeljena navijačka naklapanja. Nema u tome ništa posebno loše, ali više bih volio razmjenjivati argumente i mišljenja s boksačkim znalcima i dobro informiranim insajderima. Nadam se samo da nitko nije pomislio da Mavrović stvarno može dobiti 40.000 eura za meč u Klagenfurtu.
GSP
  • GSP
2021-09-08T20:40:09Z
„Ja mislim da nemamo više šta pričat o borbi mene i Babića dok on ne riješi stvari sa Željkom. To je borba koja se treba dogoditi i dok se to ne dogodi, nemojte me više pitati za Babića“, zaključio je Hrgović. 😆
GSP
  • GSP
2021-09-08T20:47:08Z
Al Grčka još propala nije i bolji stoji od nas jebiga. Malo su uzrujali Babu pa bi stvarno noćas mogao nemirno spavati:

https://www.index.hr/spo...96.aspx?index_tid=144752 

Sutra vaga zva su trojcu. Milas nije nikad bolje izgledao. Čini mi se da Željko nema preko 90 kg.
pecho
2021-09-08T21:38:43Z
Originally Posted by: GSP 

30-40 tis eur bi trebao dobiti. Sića da ali nekome jako puno znači.

Ovo su naklapanja. Otkud ti to?
doog_kool
2021-09-09T05:26:50Z

Žao mi je što ovaj forum polako postaje poligon za dezinformacije i neutemeljena navijačka naklapanja. Nema u tome ništa posebno loše, ali više bih volio razmjenjivati argumente i mišljenja s boksačkim znalcima i dobro informiranim insajderima. Nadam se samo da nitko nije pomislio da Mavrović stvarno može dobiti 40.000 eura za meč u Klagenfurtu.

Ako postoje ljudi koji tvrde da se Hrga boji Babića,ne znam zašto nebi postojali i oni koji misle da će Mavrović zaraditi 40tisuća eura za meč protiv lika sa 35 poraza,koji se bori svako dva-tri tjedna. Živjeti u zabludi nosi određene prednosti...
evander
2021-09-09T05:36:38Z
Originally Posted by: doog_kool 

Ako postoje ljudi koji tvrde da se Hrga boji Babića,ne znam zašto nebi postojali i oni koji misle da će Mavrović zaraditi 40tisuća eura za meč protiv lika sa 35 poraza,koji se bori svako dva-tri tjedna. Živjeti u zabludi nosi određene prednosti...

U pravu si, svijet je prepun budala, a ja sam najveća među njima zato što se raspravljam s vama.

GSP
  • GSP
2021-09-09T05:53:23Z
Iz dosta pouzdanog izvora. Bruto iznos tako da će porez dosta uzeti. Vidjeti ćemo ako bude objava zarada na kraju eventa. Ma bolje je da slušaš ljubomornog Evendara. Ipak je to doktor br. 2 VHS-a koji je svojim očima svjedočio nekim stvarima ali ih ne želi i neće prodjeliti našim jalovim forumašima 😃 Pusti trolove poput mene koji nikad nisu odradili profi meč.
dr jupidu
2021-09-09T06:25:50Z

1.pozdravi leonarda pjetraja kog sam sreo na otoku i mjestu malom ižu i pozdravio ga ...............lijepo je vidjeti da je za odmor i dio treninga odabrao na otoku šampiona mene:))
2. željku želim da uspije zaraditi što više......ono što je nama nerealno pokazalo se u boksu da je često cifra realna ......ma da je cifra i 10 000 odlično je kad fali para
btw i ja bi se borio za 10 000 pa ako me ko može ubacit.....ae

3.čekamo ovde u splitu petra milasa da vidimo šta će biti

zanimljiv vikend za bogomdanu naciju poput naše hrvatske bijelu superiornu:)))

The Last Emperor
2021-09-09T06:51:31Z
Stvarno je Kocka ovim ubacivanjem Mavrovica u pricu sa Babicem pao na jako niske grane. Posjetilo me na film Rocky 5, samo sto je ovo nazalost realnost...
Seven
2021-09-09T07:21:17Z
Mavrović i Cikatić su mi bili u djetinjstvu uzori iz svijeta borilačkih sportova . Često bi udarao u stari ormar doma , zavezao šake sa krpama ili bi radio shadow i sjećam se da sam u sebi ponavljao nešto tipa ' tigar Cikatić ' . Masu nas voli stand up borbu , a baš Mavrović i Cikatić su bili uzori, tek kasnije je Cro Cop dao exploziju nove , svježe krvi i elana , i lansirao to u visine . Cikatić je dobio Parkinsonovu i nakraju propatio od raznih problema i umro nažalost relativno mlad . Mavrović se ranije povukao i više sačuvao glavu . Kažu glup lik , pa neznam baš , koji to boksač i mma borac ima bolji nastup od njega ? Cro Cop jest inteligentan lik ( koji nažalost ima početne simptome parkinsonove ) , ali nema teatralnosti , Mavrović u svim nastupima u Nu2 npr i sl. emisijama je pokazao da nije glup , nego čak načitan i da zna o svemu ponešto . On je takav govornik , da je on izbjegavao svaki udarac i živio u idealnim uvjetima pod staklenim zvonom i bavio se baletom , opet bi 'pričao gluposti' jer je temperamentan lik . Mavrović je baš temelj bio tih 90tih i sjećali smo ga se svježe i 2000tih kao velikog boksača . Nema veze što je Preskar možda bolji bio , Hrga čak više postigao bar u amaterskom boksu . Opet Mavrović je ostao urezan kao najbolji naš boksač , bar za likove mojih godina rodjeni nešto prije 90te . Čovjek je to koji dolazi sa dosta kontroverzi i čak karakternom manom koju sam mu osobno zamjerio . Jeo je makrobiotiku , iako u nekim intervjuima kaže da je jeo plodove mora što god to značilo riba ili školjke i sl. svejedno , nije bio vegetarijanac , a kamoli vegan . Pa i na to , na tu light verziju vege prehrane , on se 'pokakio' , čim je izgubio od Lewisa odma mu je bila kriva prehrana valjda i hr javnost je tipična u većini 'redneck' javnost po pitanju mesine . Ukratko čovjek bi puno više poštovanja dobio da je bio svoj , da je išao u tu vegetarijansku near-vegetarijansku priču , mir , tolerancija , čak i prema životinjama , ali i sport , trijezvenost , nepušenje , sve to bi jako pomoglo hrvatskom narodu . Narodu koji je jedan od najvećih konzumenata i kalorične hrane ( najdeblja nacija u EU postali ) , veliki i strastveni ljubitelji alkohola , ali i nikotina , ali nemalo se prema podacima troši i jačih supstanci .

Mavrović je tipičan primjer top sportaša kroz povijest , koji nikad nisu bili prvaci . Hrga je tipičan prvak , smiren , talentiran i brutalno efikasan i dominantan tamo gdje treba biti - u ringu . Šteta što nije dobio priliku još za sve to pokazati . Babić i Mavrović isti , samo druge genetike tijela , Baba je kao što je sam rekao antitalent za sport . Mavrović istog ponašanja kao Baba možda , ali za atletiku rođen . U boksu je to nedovoljno , bolje će proći Baba koji ima glavu da ide do kraja , nego atletičan lik ko Mavrović koji nakon prvog jačeg poraza odustane od boksa . Sve u svemu volio bi vidjeti Mavrovića u yt kanalu kako objašnjava ljudima kako se boksa , kako se trenira , korak po korak . Pa da se vrati na bolju prehranu i da prestane reklamirati krvave svinjske odreske kao nešto što je idealno . Ne očekuje se od njega samo da bude dobar boksač ako se vrati , nego i da učini nešto za zdravlje hr naroda . Šteta što se sve svodi na ego i samopromociju kod nas .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Seven
2021-09-09T08:28:18Z
Originally Posted by: dr jupidu 

1.pozdravi leonarda pjetraja kog sam sreo na otoku i mjestu malom ižu i pozdravio ga ...............lijepo je vidjeti da je za odmor i dio treninga odabrao na otoku šampiona mene:))
2. željku želim da uspije zaraditi što više......ono što je nama nerealno pokazalo se u boksu da je često cifra realna ......ma da je cifra i 10 000 odlično je kad fali para
btw i ja bi se borio za 10 000 pa ako me ko može ubacit.....ae

3.čekamo ovde u splitu petra milasa da vidimo šta će biti

zanimljiv vikend za bogomdanu naciju poput naše hrvatske bijelu superiornu:)))

Alo rasist primiri .

Hrvatski boks je solidan koliko se malo love ulaže u njega , ista stvar drugi sportovi . Zato izabrati komunizam sovjetskog tipa , pravi komunizam , Mavrovića staviti na čelo države da bude kao Staljin , the vođa . A Hrgu poslati da pobjedi sve kapitalističke boksače svijeta i dokaže superiornost komunizma . Zatim masivnu lovu uložiti u sport . Bilo bi onda 10x jačih rezultata nego ovo sada , nema veze što bi narod bio gladan , zar to nije bolje nego da smo najdeblja nacija EU i srčani dobiješ već sa 35+ god , a dijabetes već u osnovnoj . Pa čim je pao SSSR , Ruski sport se počeo raspadati . Pare , selekcija , vrhunski treneri ..koliko uložiš toliko i dobiješ . Dobijali su čak Ameriku u košarci , što dalje imamo pričati . Kanadu u hokeju razbiše ..Rus dobio tamnoputog Amera na 100 m i u skoku u dalj . Jugoslavija bila sportska sila , imali svoju školu košarke , što nitko nije imao osim Amera na svijetu .

Zamisli portrete Mavrovića posvuda u državi , na ulici hodaš vidiš sliku velikog vođe Željka . I na tv programu svaku večer gledaš obraćanje , vođa prvo par rečenica napaćenom narodu , a onda serija na fokuserima ..

Amo malo bratstva i jedinstva , malo žrtvovanja za nacionalni interes ..Nije sve u lovi i popularnosti , draži mi je Željko onako siromašan , ide na vjetrenjače nego 5 Mayweathera i Tysona . Baba i Mavrović bi trebali zapravo zajedno trenirati , a ne boriti se i prepucavati . To bi bio tandem , msm da bi Mavrović istrenirao Babića do jedne skroz nove dimenzije , tek bi tada Baba bio najbolja verzija sebe .

Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
pecho
2021-09-09T09:59:54Z
Mavrović je nešto sitno trenirao Smakićija i ovaj je pobjegao od njega jer je vidio kako stvari stoje. Tako da se malo primirimo sa Mavrovićem kao nekakvim trenerom.
Ovo da će on dobiti 40 000 eura za meč ne vjerujem niti 1 %. Živi bili pa vidjeli, toplo se nadam da sam u krivu.

Mavrović je mogao poslije svoje karijere napraviti puno toga lijepoga za hrvatski boks, nažalost nije htio i sada radi totalnu suprotnost tome.
Svensson
2021-09-09T13:18:03Z
Originally Posted by: pecho 

Ovo da će on dobiti 40 000 eura za meč ne vjerujem niti 1 %.

ja vjerujem 10%, znači do 4,000 😅
Seven
2021-09-09T15:11:49Z
Tipično je to sve za sve borilačke sportove kod nas . Cro Copove izjave da VHS kasete su smiješna metoda učenja . Tada najveće čudo tehnologije , pa vrhunski treneri su snimali VHS i prodavali lekcije . U to doba lukavi ljudi su gledali Rockija i Krvavi Sport i učili . Frank Dux radi istezanje na taj način , radim i ja . On radi te udarce i kate , radim i ja . On trenira u prirodi i pije čaj od gorkog bilja , idem i ja . On koristi side kick , i ja ću . Nije to neki high level učenja , ali djeluje i to , nakon par godina toga ne da nisi laik više , nego si pravi ratnik .

Cro Cop da je imao stručnije trenere ne bi imao ni blizu toliko ozljeda , a i sam uspjeh bi bio veći . Masu tih trenera u počecima mma kod nas su bili likovi koji nisu bili elitni treneri . Nije ni čudo da Leonardo klub daje najbolje sportaše danas , jer gdje to drugdje ima takve stručnosti i pažnje prema borcima ? Nema kod Lea da dodje netko i odma dobije batine na sparingu , nema to ni kasnije ako Leo procjeni da je šteta pregolema ukida sparing dvojici . Što bi im nabijao nepovratnu štetu na mozgu , pa mozak je centar ne samo misli i skladište znanja i svega bitnog , nego i upravlja lučenjem hormona , kad to poremetiš kukala ti majka neće ti ni 5 najskupljih stvari pomoći , ni da su pharm grade . Prvak je netko tko se najmanje ozljeđiva , radi inteligentno , lukav je , ali opet ide do kraja i trenira maksimalno . Cro Cop je raščevrljio na sparinzima par naših top mma i K1 boraca tog doba koji su sa njim trenirali . To su bile batine koje su im dosta štete dale , permanentno , a tko im je kriv sami su pristali na sve to i nije to balet . Pokojni Cikatić je umro nakon teških desetljeća bolesti od Parkinsonove do raznih drugih komplikacija i propatio se . ( nevezano za cro copa naravno , branko je odradio stotine borbi i tisuće sparinga u karijeri ) . Jedan Don Wilson koji je veće uspjehe imao i od Cikatića , dan danas je u top formi sa 65+ godina i kaže čak da bi se borio . Uči publiku na fb stalno nešto novo , svaki dan objavi ponešto neku staru sliku i nekad i pouku o udarcima , o tehnici .

Meni se Babić čini baš ono srčan lik koji bi kuću dao za nekoga . Ljudima se dopada što je njemu stalo - do njih , do publike . Stalno nešto objavljiva i sada ispada Hrga glup , nije glup , niti je ovaj pametniji od njega . Nego je Hrga hladni strateg koji živi za sport i samo za to . Sigurno sve prati što se događa , ali nema on vremena ni živaca raditi propagandu , ispod časti mu je ičim dokazati osim preko sporta . Nažalost menageri nisu uspjeli dogovoriti top borbe , to je tragedija da je danas instagram to što privlači interes . Prije 20-30 godina si trenirao u privatnosti i onda bi ponekad dobio priliku nekoga prebiti ispred disko kluba i pričao bi cijeli grad o tome da imaš to 🙂 Opisivalo bi se kako je noga letjela u zrak i pogodila glavu i to bi ušlo u anale . Danas svaka fukara na instagramu je top faca i naj privatni trener i sl. 😃 . Ali opet , nikad dobra knjiga i 'VHS kaseta' neće prestati biti suho zlato . Evo samo jedan primjer Tajlandski Boks Ful Kontakt Azije , autor Zoran Rebac .
GSP
  • GSP
2021-09-09T19:30:08Z
Željko na 99 kg! U 19.30h je meč pa da i to vidimo..
Users browsing this topic