Cuj pohvaliti se s njim kad postane svijetski prvak a sad ga pljujete sto s kantama boksa😂
Btw zelio bih da Hrga i Babo budu prvaci svijeta💪💪pa da se mogu hvaliti da sam pisao o njima na forumu😂😂
Naravno da se možeš pohvaliti da si pisao o njima, kao što se time može pohvaliti još nekoliko milijuna ljudi, što je zaista jedinstveno postignuće.
Ne pljujem po Hrgoviću nego se samo izrugujem "briljantnoj pobjedi" protiv "crnogorskog nokautera" koji pada sam od sebe, pred 300 ljudi na travnjaku u Klagenfurtu, s izvanrednim kubanskim trenerom kojem se uopće nije dalo putovati na meč i s predborbom u kojoj je Mavrović zaradio "40.000 eura". I onda niotkuda uleti nekakav Redar, koji naravno nikad neće biti na Hrgovićevoj razini, i boksa u O2 Areni u Londonu s bivšim svjetskim prvakom. Ako to nije najbolji boksački vic godine, onda ne znam što je...
Znam da vam nije drago tu čuti, ali mogu se sprdati s tupastim Hrgovićem koliko god hoću i onda bez obzira na sve to jednog dana reći da je svjetski teškaški prvak i brončani s OI stasao u mom klubu.
Žao mi je što ne možete vidjeti koliko uživam dok vas nerviram i dosađujem svojim postovima, dok rušim vaše idole i razbijam vaše predrasude i zablude...