Krsto
2021-10-28T15:28:25Z
Doviđenja. Idi kod psihijatra jer nisi normalan koliko si fake profila napravio maligna osobo.
Mosquito
2021-10-28T15:51:23Z
Gotovo Marko je potrošen,od silnih sparinga i nokauta, i olinjali Ripper ti pjeva Na putu prema dole,jebote ipak je Zed bio u pravu, jebiga
j0k3r
2021-10-28T16:44:47Z
Originally Posted by: evander 

Gotova karijera.

Ne kuzim cemu te tvoje sarkasticne objave.? Kao da nisi svjestan da sa Milunom ocito nesto ne stima, kad svaku borbu ima bojanje, i to protiv ovakvih outsidera.
Btw. Posto poznajes Hrginu amatersku karijeru, a cesto se Miluna uspoređuje s njim. Reci mi molim te, koliko je Hrga u cijeloj karijeri imao brojanja?
evander
2021-10-28T18:24:09Z
Originally Posted by: j0k3r 

Gotova karijera.

Ne kuzim cemu te tvoje sarkasticne objave.? Kao da nisi svjestan da sa Milunom ocito nesto ne stima, kad svaku borbu ima bojanje, i to protiv ovakvih outsidera.
Btw. Posto poznajes Hrginu amatersku karijeru, a cesto se Miluna uspoređuje s njim. Reci mi molim te, koliko je Hrga u cijeloj karijeri imao brojanja?

Nisu sarkastičan, zaista mislim da se Milun mora na vratiti na tvorničke postavke ili se ostaviti boksa. Hrgović je u cijeloj karijeri imao jedno brojanje, odnosno jedan nokdaun.
evander
2021-10-28T18:26:06Z
Originally Posted by: Krsto 

Doviđenja.

Marko je s Leom otišao do brončane medalje na Europskom prvenstvu. Podsjetit ću te, to je medalja koju, primjerice, Mavrović i Drviš nikad nisu uspjeli osvojiti.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-10-28T20:30:50Z
Originally Posted by: GSP 

Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: GSP 

Originally Posted by: Marvin 

Evo iz hrginih krugova jedna šala pa vi recite da nemaju smisla za humor

Od kad je Milun na sparinzima kod Dilijana ovaj mu je dao nadimak The Savage, uvrjeđeni Alen kaže ali dilijane kako ću se sada ja zvati??
Dilijan replicira my son you're now d Garbage..😂
Pošto ne pridonosiš boksačkom forumu osim sa trolanjem evo ti mali odmor.
Napomena svim forumašima da malo razmisle prije nego šta počnu pisati,naročito sa fake acc koji su već banani par puta. Zas starije forumaše(GSP,Evander)još imamo strpljenja ali i vi također razmislite malo prije pisanja.

Pa valjda ja kao "čistačica u BK Leonardo", "persona u kurcu" i "hodajuća reklama za McDonald's" zaslužujem malo popusta kad se pristojno i suptilno sprdam s Hrgovićevim trolovima.
Inače, Browne nije odustao zato što se boji nego je BBBC procijenio da meč nije dovoljno ravnopravan, odnosno da je kvalitativna razlika između dvojice suparnika prevelika, pa BBBC ne želi dati svoje odobrenje.

Ali jako malo. Ja ipak u većini slučajeva branim napadnute. Da ste Babića napali bio bi na njegovoj strani! Kako god činjenica je da je Babić druga liga za Hrgovića za sada ali nikad se ne zna. Možda ostvari napredak i jednog dana mu se bude mogao suprostaviti.

Daj ajde molim te,ti si jedan od najvećih kritičara/pljuvača Babića a da ne spomenem Leonarda. Jedino koga ti braniš je Hrgović.
Šta je najbolje nitko niti ne osporava kvalitetu Hrge.

Prelistaj si malo postove. Ti i Evender kao Bolek i Lolek. Možda ste i ista osoba. Svima idete na živce sa time protiv Hrge. Vjerujem da ste sami sebi već dosadni. Babić je počeo nakon Lea kenjati po Hrgi pa zbroji 2+2. Nesvjesno ga je nasapunao ali ok svako ima svoj mozak za razmišljanje. Netko je lijepo napisao da ćete se otrijezniti nakon prvog Babićevog poraza. Ma samo vi dajte. Na kraju krajeva počeli ste kao veliki stučnjaci koji rade u inozemstvu pa se razotkrili i ipak bili hodajuća reklama za Mc.. ikao je to malo ružno za reći ili napisati ali možda ste baš ovakvim ponašanjem i zavrijedili da vam se to kaže!

Prvo otriježnjenje je ipak Marko Milun iako sam mislio (bio gotovo siguran) da neće u prva dva kola pasti. Prava šamarčina za BK Leonardo iako guru vjerojatno još vjeruje da bi Milun u tom famaznom sparingu za SP dobio Hrgu! Eto više nemamo ni predstavnika u teškoj na OI!

pecho
2021-10-28T20:48:46Z

:( Jako mi je žao momka jer je medijski razapinjan zbog Hrgovića koji ovo niti ne bi boksao, a bogme niti OI.
Treba se s tim cijelim stresom nositi, pitaj boga šta mu je bilo ali ovo je stvarno bilo jako loše, ruke dolje, stoji nakon udarca, saginje se previše, konda užas....
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
j0k3r
2021-10-28T22:07:14Z

Gotova karijera.

Nisu sarkastičan, zaista mislim da se Milun mora na vratiti na tvorničke postavke ili se ostaviti boksa. Hrgović je u cijeloj karijeri imao jedno brojanje, odnosno jedan nokdaun.

iz moje perspektive, najveci problem mu je nedisciplina.On boksa u nekom svom filmu. Ili ne cuje sto mu Leo iz kuta govori, ili ne zeli cuti.
evander
2021-10-29T06:11:02Z

Gotova karijera.

iz moje perspektive, najveci problem mu je nedisciplina.On boksa u nekom svom filmu. Ili ne cuje sto mu Leo iz kuta govori, ili ne zeli cuti.

Da, to je glavni problem. Čim primi prvi udarac, kao da potpuno izgubi glavu. Uopće ne reagira na upute, radi početničke pogreške, nije u stanju napraviti apsolutno nijednu smislenu i pravilnu kombinaciju, zaboravlja bacati direkte, izvodi neke sulude eskivaže. Nisam siguran da će se uspjeti izvući iz ovog ponora.
pecho
2021-10-29T07:33:25Z
Vidi se po Leu da je bio ljut kao ris, znači da ovaj nije ništa slušao kao i inače u ovih zadnjih par mečeva. Morati će dobrano vidjeti šta dalje.
Gigi2
2021-10-29T21:37:37Z
Ljevak, skoro 2 metra, a on ide boksat ko Alen Babic…
ZgemboAdislic
2021-10-30T08:53:23Z
Steta.Po meni treba uzeti pauzu od par mj.da se zazeli boksa i odmori
pecho
2021-10-30T16:57:12Z
Čitam komentare okolo po društvenim mrežama i ne mogu se načuditi koliko smo zapravo JADAN I BIJEDAN narod, znači toliko naslađivanja na tuđim porazima (Milun) i spominjanja Babića danas kao nekakvog em lošeg i katastrofalnog boksača em ljudi govore da je Srbin 🤔. Šta misliti kada vidiš sve to? I još k tome spominjanje "šipca" Lea i njegovog kluba, odvratno i sramotno.
Ja ne volim Hrgovića ali ne pada mi napamet govoriti da je loš boksač ili se nadati njegovom porazu, da bože da se desi da boksa za titulu i da ju osvoji. Jebote, Hrvat u teškoj kategoriji koji bi osvojio teškašku titulu!!!! U Hrvatskoj možda ima prijavljenih 400 amaterskih boksača u svim uzrastima. Kuba ima 90.000 amaterskih boksača.
Bilo koji rezultat za nas u Hrvatskoj je dobar rezultat, jer je boks na margini i to jako.
doog_kool
2021-10-30T17:51:00Z

Čitam komentare okolo po društvenim mrežama i ne mogu se načuditi koliko smo zapravo JADAN I BIJEDAN narod, znači toliko naslađivanja na tuđim porazima (Milun) i spominjanja Babića danas kao nekakvog em lošeg i katastrofalnog boksača em ljudi govore da je Srbin 🤔. Mislim šta misliti kada vidiš sve to? I još k tome spominjanje "šipca" Lea i njegovog kluba, odvratno i sramotno.
Ja ne volim Hrgovića ali ne pada mi napamet govoriti da je loš boksač ili se nadati njegovom porazu, da bože da se desi da boksa za titulu i da ju osvoji. Jebote, Hrvat u teškoj kategoriji koji bi osvojio teškašku titulu!!!! U Hrvatskoj možda ima prijavljenih 400 amaterskih boksača u svim uzrastima. Kuba ima 90.000 amaterskih boksača.
Bilo koji rezultat za nas u Hrvatskoj je dobar rezultat, jer je boks na margini i to jako.

Ja ću se čuditi onog dana kad to ne bude tako,kad ljudi ne budu pisali gluposti po tim raznim mrežama. Dosta ljudi je frustrirano svojim životom pa im te mreže dođu ko ispušni ventil,a i imaju tu komociju da mogu pisati pod lažnim imenom ili nadimkom. Doduše i mi na forumu imamo nadimke,ali zato bar ne pišemo totalna sranja. Neko voli više ovoga,neko onoga i to je normalno. Sve u svemu,moja preporuka ti je iz moga osobnoga iskustva,obriši fejs,obriši Instagram,ne čitaj komentare po portalima i život će ti biti ljepši.
evander
2021-10-31T09:53:08Z
Niti jedan komentar na Babićevu pobjedu, zar nas samo porazi Pijetrajevih boksača motiviraju na komentiranje?
Ivan CRO Cop
2021-10-31T10:36:08Z

Niti jedan komentar na Babićevu pobjedu, zar nas samo porazi Pijetrajevih boksača motiviraju na komentiranje?

A šta reći
Ubio boga u još jednu kantu 😄

Kad budu imali jače mečeve Hrga i on komentarisat ćemo kao što smo komentarisali Milasa 💪🏻

Jedino što bih dodao je kako mi nije jasno zašto ga je Boxrec rangirao #52 a onda mako sa ljestvice....
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
OldSchoolFan
2021-10-31T10:36:43Z
Originally Posted by: doog_kool 

Čitam komentare okolo po društvenim mrežama i ne mogu se načuditi koliko smo zapravo JADAN I BIJEDAN narod, znači toliko naslađivanja na tuđim porazima (Milun) i spominjanja Babića danas kao nekakvog em lošeg i katastrofalnog boksača em ljudi govore da je Srbin 🤔. Mislim šta misliti kada vidiš sve to? I još k tome spominjanje "šipca" Lea i njegovog kluba, odvratno i sramotno.

Ja ću se čuditi onog dana kad to ne bude tako,kad ljudi ne budu pisali gluposti po tim raznim mrežama. Dosta ljudi je frustrirano svojim životom pa im te mreže dođu ko ispušni ventil,a i imaju tu komociju da mogu pisati pod lažnim imenom ili nadimkom. Doduše i mi na forumu imamo nadimke,ali zato bar ne pišemo totalna sranja. Neko voli više ovoga,neko onoga i to je normalno. Sve u svemu,moja preporuka ti je iz moga osobnoga iskustva,obriši fejs,obriši Instagram,ne čitaj komentare po portalima i život će ti biti ljepši.

Mislim da taj dan nikad neće doći kod nas na Balkanu. I ovde npr. posle svakog Đokovićevog poraza masa ljudi (od kojih je većina potrčala poslednji put na fizičkom u 4. srednje) piše kako je izgubio zato što ne jede meso. Najbizarnije mi je bilo kenjanje po Čaviću kada je posle čuvenog finala u Pekingu najavljivao revanš Felpsu na SP godinu dana kasnije. Uzeo je tada zlato na 50m ali je Felps bio dosta bolji u vaznijem finalu na 100m. Ljudi su bukvalno komentarisali kako se Čavić opustio, eto dobio stan od države, obezbedio nacionalnu penziju pa ga sada boli kurac da se trudi i trenira. A čovek se vratio sa 2 medalje i izgubio od najtrofejnijeg plivaca svih vremena. Pri tome spremao na gradskom bazenu u terminima za rekreativno plivanje,bukvalno je imao ostavljenu jednu stazu dok pored rekreativci plivaju. Ali je glavni problem sto je eto dobio stan od drzave. Zbog toga su ovde uspesi ne samo u sportu nego bilo cemu uglavnom rezultat individualnog fanatizma. P.S. I Hambi se zalio u nekom podcastu da kada je jednom bio u Stošićevom uglu u njegovoj tinskoj majici sa srpskim grbom (izgleda da ljudi ne kapiraju da su to tipske majice gde se stavi grb zemlje iz koje je borac) da su ga ljudi vređali da je četnik, pisali da mu je Milan Babić rođak itd. 😁

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
j0k3r
2021-10-31T12:12:32Z
Rekao je Hearn da za sljedeceg protivnika Babica zeli Szpilku, Wacha ili Rozickog(borio se protiv Rivasa nedavno)
Bronson0
2021-10-31T13:13:21Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Mislim da taj dan nikad neće doći kod nas na Balkanu. I ovde npr. posle svakog Đokovićevog poraza masa ljudi (od kojih je većina potrčala poslednji put na fizičkom u 4. srednje) piše kako je izgubio zato što ne jede meso. Najbizarnije mi je bilo kenjanje po Čaviću kada je posle čuvenog finala u Pekingu najavljivao revanš Felpsu na SP godinu dana kasnije. Uzeo je tada zlato na 50m ali je Felps bio dosta bolji u vaznijem finalu na 100m. Ljudi su bukvalno komentarisali kako se Čavić opustio, eto dobio stan od države, obezbedio nacionalnu penziju pa ga sada boli kurac da se trudi i trenira. A čovek se vratio sa 2 medalje i izgubio od najtrofejnijeg plivaca svih vremena. Pri tome spremao na gradskom bazenu u terminima za rekreativno plivanje,bukvalno je imao ostavljenu jednu stazu dok pored rekreativci plivaju. Ali je glavni problem sto je eto dobio stan od drzave. Zbog toga su ovde uspesi ne samo u sportu nego bilo cemu uglavnom rezultat individualnog fanatizma. P.S. I Hambi se zalio u nekom podcastu da kada je jednom bio u Stošićevom uglu u njegovoj tinskoj majici sa srpskim grbom (izgleda da ljudi ne kapiraju da su to tipske majice gde se stavi grb zemlje iz koje je borac) da su ga ljudi vređali da je četnik, pisali da mu je Milan Babić rođak itd. 😁

Pa normalno da je problem. Kakvo djeljenje stanova, imas poticaje ko i svi ostali, digni kredit i kupi stan. Danas dobije stan, a sutra kad uspije placa porez u monte carlu
Kamatar87
2021-10-31T14:25:37Z
Svaka cast Babicu, moram priznat da sam bio mrvicu u strahu da ga Molina ne ulovi nekom kontrom al Babic ga posjeo s prvom kombinacijom :)

Users browsing this topic