Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2020-02-28T20:02:02Z
Sutra. Figueiredo pao vagu, tako da ne može dobiti pojas ni ako pobijedi. Sve u svemu, card je blago rečeno bezveze.

Main card (ESPN+)

Catchweight (127.5 lbs) Joseph Benavidez vs. Deiveson Figueiredo
Women's Featherweight Felicia Spencer vs. Zarah Fairn dos Santos
Light Heavyweight Ion Cuțelaba vs. Magomed Ankalaev
Women's Featherweight Megan Anderson vs. Norma Dumont Viana
Catchweight (149.5 lbs) Grant Dawson vs. Darrick Minner

Preliminary card (ESPN+)

Bantamweight Gabriel Silva vs. Kyler Phillips
Middleweight Brendan Allen vs. Tom Breese
Heavyweight Marcin Tybura vs. Sergey Spivak
Lightweight Luis Peña vs. Steve Garcia
Featherweight Jordan Griffin vs. T.J. Brown
Featherweight Aalon Cruz vs. Spike Carlyle
Welterweight Ismail Naurdiev vs. Sean Brady
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
dr jupidu
2020-03-01T06:41:14Z
Seded
  • Seded
2020-03-01T07:50:05Z
Originally Posted by: dr jupidu 

alo..

ima li koga?

Sad sam malo odvrtio borbe. Figueiredo prejak, hoda kroz udarce i nakon headbutta je pomeo Benavideza.

Ankalaev vs. Cutelaba je smijeh stoppage. Pa ne možeš zaustavljati borbu čim je jedan od boraca malo zaljuljan u stand upu, cirkus.
DugoVecCitam
2020-03-01T09:32:53Z
Najgori prekid ikad je vidjen u mecu Ankalaeva i Moldavca.
DRAGI PRIJATELJI...
fanatic
2020-03-01T15:00:58Z
baš mi je drago da se dogodio ovako kretenski stoppage pa da se malo priča o ovome jer ovo što suci u zadnje vrijeme rade je žešći kretenizam. Borba je, pusti ih nek se šibaju, a ne ovo sranje da čim jedan malo zatetura ovi debili odma prekidaju meč
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
dr jupidu
2020-03-01T15:15:47Z
bome tybura plovi ufc-om....

mirnim morem

i skuplja muney
Seded
  • Seded
2020-03-01T16:31:26Z
Originally Posted by: fanatic 

baš mi je drago da se dogodio ovako kretenski stoppage pa da se malo priča o ovome jer ovo što suci u zadnje vrijeme rade je žešći kretenizam. Borba je, pusti ih nek se šibaju, a ne ovo sranje da čim jedan malo zatetura ovi debili odma prekidaju meč

Baš to. Neopisivo mi više ide to na živce. Glupa usporedba, znam, ali kad se sjetiš PRIDE-a i onih makljaža, pa zbog toga smo svi i zavoljeli MMA. Bla, bla, fighters safety, sve ok, razumijem, ali daj pusti ih neka se mlate. Plaćeni su za to, a i sami to žele. Da se ovakav trend suđenja njegovao otpočetka, Nogueira bi vjerojatno imao bar 15 TKO poraza i nikad ne bi svjedočili nekim legendarnim comeback-ovima (npr. Kongo vs. Barry).
balkanbomber
2020-03-01T16:38:40Z

mirnim morem

i skuplja muney

postao je kao gatekeeper za top20
On je čovjek jako dobar momak!
Ivan CRO Cop
2020-03-01T17:05:14Z
Originally Posted by: balkanbomber 

mirnim morem

i skuplja muney

postao je kao gatekeeper za top20

Hahahaha stvarno šteta što on neće ovo viđet, da se ubije odma 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Ivan CRO Cop
2020-03-01T17:06:24Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: fanatic 

Baš to. Neopisivo mi više ide to na živce. Glupa usporedba, znam, ali kad se sjetiš PRIDE-a i onih makljaža, pa zbog toga smo svi i zavoljeli MMA. Bla, bla, fighters safety, sve ok, razumijem, ali daj pusti ih neka se mlate. Plaćeni su za to, a i sami to žele. Da se ovakav trend suđenja njegovao otpočetka, Nogueira bi vjerojatno imao bar 15 TKO poraza i nikad ne bi svjedočili nekim legendarnim comeback-ovima (npr. Kongo vs. Barry).

Nisu amateri pa da se prekida ovako
Uvijek se sjetim standing 8 counta... Kriminal...
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
rikimartin
2020-03-02T20:36:13Z
Da sam Cutelaba , ubio bih suca .
Đolo
2020-03-03T14:31:53Z
manje vise na svakom cardu ima bar jedna borba kaj je bezveze zaustavljena, mma je danas da se vidi ko ce koga prvi dobro udarit,a ne ko ce stvarno pobijedit, prije te tam wand stompa 10puta protivnik bez svijesti borba jos traje,danas dobijes direkt u nos, malo krvi kapne i gotova borba.

suci prekidaju meceve dok protivnik ni ne tapka, recimo lawler askren, ima takvih hrpa situacija di sudac sam dodje i prekine borbu i ono bezveze pobijedis, eno askren dobio lawlera ovaj ga ispetardiro tam ovaj ga primio 2 sekunde za vrat i dosta za ufc pobjedu :)18 skoro dobio title shot jebote :)18

danasnji mma je mekaniji od plišanog medvjedica. nasrecu postoje likovi poput tony fergusona u mma,pravi borac,al takvi su danas ekstremna rijetkost.

nemojte mi se sad vi amateri tu nes durit, znate da sam u pravu. jos ono pravila su napravljena da nit ne dodje do borbe malte ne, 1takedown vrijedi valdja 20-30udaraca. niđe smisla.