Kad samm ja rekao da se sve najbolje radi, ako sam gore napisao da su nesposobni? Imam dojam da se mene ne čita nego se samo čeka da ja nešto natipkam i da se ide po svojem dalje tuči.
Ja govorim o virusu i to čak prihvaćam spominjanje teorije o 10 milijuna virusa u žlici, ali se onda mijenja tema, veli da je kapitalizam samo radi zarade, a ne radi zdravlja.
A sve s ciljem da se izbjegne rasprava o virusu i usput se meni stavi zamka i prikaže me se kao da ja moram braniti kapitalistički zdravstveni sustav. Na što ovo liči?
Što ako, što ako, što ako. Molim?
Što ako za godinu dana, 4.1.2022. većina toga se vrati u normalu, gdje budu vam sve te teorije otišle? Mislim da bi tu mogla pasti jedna oklada.
Vama je sve sumnjivo, agresivno postavljate hipotetska pitanja, nemate niti jedan dokaz, izbjegavate preciznije i detaljne informacije o kojima bi mogli raspravljati, radite sve moguće logičke greške ( koje sam čak i linkao za objašnjenje, al naravno, nema odgovora), ne želite ništa konkretno reći, predvidjeti, da ne ispadne da su vam teorije bile u krivu.
Na dokaz koji je Bero dao mu govorite neka "bude po njegovom"
Ne povezujete razliku kako se što u Kini odvija u odnosu na našu situaciju s faktorom da narod postupa potpuno drugačije i odgovornije. Nego je vapa teorija da je to sumnja kako se sve izrežirano.
Suzbijanje virusa 0
Suzbijanje ekon. I prava 100
To su neki bodovi?
E dečki, pustite sad ove kritike, ionako ne bi priznali ništa pd toga, nego mene zanima, da ste bi na čelu stožera i države, što bi vi napravili?
Samo to me zanima....
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091