Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

thelovacluka
2021-01-04T21:18:42Z
Kad samm ja rekao da se sve najbolje radi, ako sam gore napisao da su nesposobni? Imam dojam da se mene ne čita nego se samo čeka da ja nešto natipkam i da se ide po svojem dalje tuči.

Ja govorim o virusu i to čak prihvaćam spominjanje teorije o 10 milijuna virusa u žlici, ali se onda mijenja tema, veli da je kapitalizam samo radi zarade, a ne radi zdravlja.

A sve s ciljem da se izbjegne rasprava o virusu i usput se meni stavi zamka i prikaže me se kao da ja moram braniti kapitalistički zdravstveni sustav. Na što ovo liči?

Što ako, što ako, što ako. Molim?

Što ako za godinu dana, 4.1.2022. većina toga se vrati u normalu, gdje budu vam sve te teorije otišle? Mislim da bi tu mogla pasti jedna oklada.

Vama je sve sumnjivo, agresivno postavljate hipotetska pitanja, nemate niti jedan dokaz, izbjegavate preciznije i detaljne informacije o kojima bi mogli raspravljati, radite sve moguće logičke greške ( koje sam čak i linkao za objašnjenje, al naravno, nema odgovora), ne želite ništa konkretno reći, predvidjeti, da ne ispadne da su vam teorije bile u krivu.

Na dokaz koji je Bero dao mu govorite neka "bude po njegovom"

Ne povezujete razliku kako se što u Kini odvija u odnosu na našu situaciju s faktorom da narod postupa potpuno drugačije i odgovornije. Nego je vapa teorija da je to sumnja kako se sve izrežirano.

Suzbijanje virusa 0
Suzbijanje ekon. I prava 100

To su neki bodovi?

E dečki, pustite sad ove kritike, ionako ne bi priznali ništa pd toga, nego mene zanima, da ste bi na čelu stožera i države, što bi vi napravili?

Samo to me zanima....

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
nofrx
2021-01-04T21:27:10Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Kad samm ja rekao da se sve najbolje radi, ako sam gore napisao da su nesposobni? Imam dojam da se mene ne čita nego se samo čeka da ja nešto natipkam i da se ide po svojem dalje tuči.

Ja govorim o virusu i to čak prihvaćam spominjanje teorije o 10 milijuna virusa u žlici, ali se onda mijenja tema, veli da je kapitalizam samo radi zarade, a ne radi zdravlja.

A sve s ciljem da se izbjegne rasprava o virusu i usput se meni stavi zamka i prikaže me se kao da ja moram braniti kapitalistički zdravstveni sustav. Na što ovo liči?

Što ako, što ako, što ako. Molim?

Što ako za godinu dana, 4.1.2022. većina toga se vrati u normalu, gdje budu vam sve te teorije otišle? Mislim da bi tu mogla pasti jedna oklada.

Vama je sve sumnjivo, agresivno postavljate hipotetska pitanja, nemate niti jedan dokaz, izbjegavate preciznije i detaljne informacije o kojima bi mogli raspravljati, radite sve moguće logičke greške ( koje sam čak i linkao za objašnjenje, al naravno, nema odgovora), ne želite ništa konkretno reći, predvidjeti, da ne ispadne da su vam teorije bile u krivu.

Na dokaz koji je Bero dao mu govorite neka "bude po njegovom"

Ne povezujete razliku kako se što u Kini odvija u odnosu na našu situaciju s faktorom da narod postupa potpuno drugačije i odgovornije. Nego je vapa teorija da je to sumnja kako se sve izrežirano.

Suzbijanje virusa 0
Suzbijanje ekon. I prava 100

To su neki bodovi?

E dečki, pustite sad ove kritike, ionako ne bi priznali ništa pd toga, nego mene zanima, da ste bi na čelu stožera i države, što bi vi napravili?

Samo to me zanima....

Pardon.
Neprecizno sam se izrazio.

Mislio sam da misliš da svw rade u najboljoj namjeri a ne najbolje.

KW CHAMPION
nofrx
2021-01-04T21:28:34Z
Koje logičke pogreške radim?
Koje odgovore nisam odgovorio?

Ako mi je promaklo napiši sad i odgovorit ću.
KW CHAMPION
nofrx
2021-01-04T21:31:03Z
Tebi je reakcija u Kini i suzbijanje virusa dokaz da si ti u pravu.

Meni je dokaz da si u krivu
Meni je to dokaz da sw i ovdje u eu moglo rješiti brzo i efikasno i bez štete.

Sve je u percepciji.
KW CHAMPION
nofrx
2021-01-04T21:35:24Z
Po meni ti radiš logičku pogrešku kad pitanje šta bi elite imale od ovoga tumačiš kao dokaz nemogućnosti zloupotrebe situacije od strane elita.

Koristiš svoje pogrešno razmišljanje kao argument i dokaz.

Dokazao sam ti da je pogrešno tvoje razmišljanje kad sam ti dao link koji dokazuje ne samo da je to moguče nego da se upravo to desilo.

Mi smo osiromašili a oni se obogatili.

I ti opet ignoriraš tu čunjenicu i ponovo pitaš kakve bi oni mogli imati koristi.
Zašto bi nas osiromašili.
Šta inaju od toga?
KW CHAMPION
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-04T21:36:41Z

Samo to me zanima....

Nemam nikakvu mogućost biti na čelu stožera, nemam člansku iskaznicu i ono najvažnije ne funkcioniram kao oni. Brzo bih odstupio. Za mene bi to bio veliki stres.
nofrx
2021-01-04T21:39:12Z
Originally Posted by: Him 

Samo to me zanima....

Nemam nikakvu mogućost biti na čelu stožera, nemam člansku iskaznicu i ono najvažnije ne funkcioniram kao oni. Brzo bih odstupio. Za mene bi to bio veliki stres.

Ja bih radio kako treba ili ne bi radio ništa.

Ne bi sigurno silovao narod retardiranim mjerama.

Pokušao bih ispočetka bez agresivnih mjera i dok ide ide.
Ako bi krenilo loše onda bih kineski srezao u roku odmah.

KW CHAMPION
thelovacluka
2021-01-04T21:41:56Z
Napisao sam iznad. Diskreditiranje dokaza na temelju toga iz kojeg izvora dolazi. To je samo jedna od grešaka koje se rade, a koje ne bi prolazile na nekom ozbiljnijem mjestu rasprave.

Jel je ovo natjecanje lovacluka vs nofrx/him/pasbrata? Tebi je dokaz da sam u krivu? Da sam u krivu da se i tu može to napraviti? Opet pokušavaš preusmjeriti i promijeniti o čemu se tu konkretno razgovaralo. Tp je bio odgovor i obnjašnjenje vaše teorije.

Kina je dokaz kako su oni riješili, a vaša teorija je bila da je namješteno.
Mislim da je tu sve jasno.dao sam objašnjenje zašto, koje je prilično vjerojatnije od vaše teorije. I takav postupak se ponavlja za svaku vašu teoriju koja se objasni. Ne ja. Jebeš mene. Nego činjenice. Kojima vi ne baratate. Osim što govorite kako su političari smeće.

Laku noć.

thelovacluka
2021-01-04T21:43:03Z
Originally Posted by: nofrx 

Samo to me zanima....

Ja bih radio kako treba ili ne bi radio ništa.

Ne bi sigurno silovao narod retardiranim mjerama.

Pokušao bih ispočetka bez agresivnih mjera i dok ide ide.
Ako bi krenilo loše onda bih kineski srezao u roku odmah.

Hvala, to sam samo htio čuti.

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-01-04T21:49:08Z

Napisao sam iznad. Diskreditiranje dokaza na temelju toga iz kojeg izvora dolazi. To je samo jedna od grešaka koje se rade, a koje ne bi prolazile na nekom ozbiljnijem mjestu rasprave.

Jel je ovo natjecanje lovacluka vs nofrx/him/pasbrata? Tebi je dokaz da sam u krivu? Da sam u krivu da se i tu može to napraviti? Opet pokušavaš preusmjeriti i promijeniti o čemu se tu konkretno razgovaralo. Tp je bio odgovor i obnjašnjenje vaše teorije.

Mislim da je tu sve jasno.dao sam objašnjenje zašto, koje je prilično vjerojatnije od vaše teorije. I takav postupak se ponavlja za svaku vašu teoriju koja se objasni. Ne ja. Jebeš mene. Nego činjenice. Kojima vi ne baratate. Osim što govorite kako su političari smeće.

Laku noć.

S kim se ti boriš čovječe. Pa to su sve nek crne teorije i lupetanja..Svi bogati su zli, sve je urota itd itd. Ekonomiju nitko ne želi shvatiti nego mašta o socijalizmu i Jugi. Ma još samo fali Mate i nije mi jasno da se i ovdje nije uključio:)18

nofrx
2021-01-04T22:00:05Z
Originally Posted by: GSP 

Laku noć.

S kim se ti boriš čovječe. Pa to su sve nek crne teorije i lupetanja..Svi bogati su zli, sve je urota itd itd. Ekonomiju nitko ne želi shvatiti nego mašta o socijalizmu i Jugi. Ma još samo fali Mate i nije mi jasno da se i ovdje nije uključio:)18

Ti imaš tamo neodgovorena pitanja o javnim dugovima država.

Ajde odgovori pa da shvatimo veliki ekonomiče kojega svi jako cijene i koji je obišao pola svijeta u svom batmobilu.
KW CHAMPION
nofrx
2021-01-04T22:12:45Z
Jean Paul

Ovde si se nalupetao kao Maxim po diviziji.

Kao prvo nitko nije napisap da su svi bogataši zli.
Znači izmišljaš.

Nitko nije napisao ni da je sve urota.
Znači opet izmkšljaš i pišeš neistinu.

Nitko ne mašta o socijalizmu.
Opet izmišljaš ili fantaziraš.

Nitko ne mašta o Jugi.
Opet pišeš neistine.

Svi želimo naučiti više o ekonomiju, zato postavljamo pitanja i učimo od onog koji zna odgovore.
Opet znači iznosiš neistine

Znači u tako malo riječi si nalupetao toliko puno neistina i nijednu istinu i sam sebe smatraš intelektualcem?

P.S.
Ne poznajem te niti želim suditi ali da me neko pita mišljenje o tebi rekao bih isprve da si nekakav hdz uhljeb u nekoj općini ili poglavarstvu.
Takav mi dojam ostavljaš svojim ponašanjem
KW CHAMPION
pasbrata
2021-01-04T22:15:19Z

Jel je ovo natjecanje lovacluka vs pasbrata?

ovdje si apsolutno u krivu... ja i ti smo apsolutno na istoj strani... ti si za cijepljenje... i ja sam apsolutno za... znači ja sam da se cijepe svi... osim mene i djela obitelji...
ali ako još koji forumaš neće, ne bih mu to na silu nametao... ja samo tu malo korigiram ove vaše tvrdnje da se ustvari ništa ne zna... kako je nastao virus... da li je pušten namjerno... nenamjerno... tko od toga ima koristi... hoće li se cijepljenjem iskorijeniti ili ne.. itd... znači to se jednostavno NE ZNA...

ja nisam potjeh... i za sve to me zaboli čuna... od toga tko vlada svijetom do toga da li je virus umjetan ili ne...

ova tema bi jedino imala daljnjeg smisla kada bi netko ušao u srž svakog cjepiva... i napisao tipa cjepivo od scitec nutrition je bolje od biotecha koji je lošiji od optimum nutritiona... uglavnom da se nađe konsenzus koje i čije cjepivo bi bilo najbolje... i zašto... kada ste se već voljni cijepit da bar izaberete čime...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-01-04T22:38:26Z

Laku noć.

Ajde odgovori pa da shvatimo veliki ekonomiče kojega svi jako cijene i koji je obišao pola svijeta u svom batmobilu.

Banke, mirovinski fondovi, ljudi, dioničari. Šta još hoćeš imena i prezimena? Adrese stanovanja? Imaš sve javno tko je kupio hrvatki dug i tko ga refinancira itd. Tko je kupio američki. Pa pola svijeta. Najviše mislim Kinezi i Japanci ali uopće me ne zanimaju postoci. Njihov je rizik i njihova zarada, a možda i gubitak kao što je bio gubitak onih koji su imali grčki dug. Tebe ne zanima ekonomija nego bogatsvo i kroporacije i vlasništvo. Siguran sam da imaš neke teorije da Rocfeleri i Bildemberi upravlju svijetom i da je virus pušten iz epruvet. Zašto? Pa zato jer pitanja idu u tom smjeru, a kad dobiješ odgovore opet idu podpitanja i neke pizadrije..

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-01-04T22:40:18Z
Originally Posted by: pasbrata 

Jel je ovo natjecanje lovacluka vs pasbrata?

ovdje si apsolutno u krivu... ja i ti smo apsolutno na istoj strani... ti si za cijepljenje... i ja sam apsolutno za... znači ja sam da se cijepe svi... osim mene i djela obitelji...
ali ako još koji forumaš neće, ne bih mu to na silu nametao... ja samo tu malo korigiram ove vaše tvrdnje da se ustvari ništa ne zna... kako je nastao virus... da li je pušten namjerno... nenamjerno... tko od toga ima koristi... hoće li se cijepljenjem iskorijeniti ili ne.. itd... znači to se jednostavno NE ZNA...

ja nisam potjeh... i za sve to me zaboli čuna... od toga tko vlada svijetom do toga da li je virus umjetan ili ne...

ova tema bi jedino imala daljnjeg smisla kada bi netko ušao u srž svakog cjepiva... i napisao tipa cjepivo od scitec nutrition je bolje od biotecha koji je lošiji od optimum nutritiona... uglavnom da se nađe konsenzus koje i čije cjepivo bi bilo najbolje... i zašto... kada ste se već voljni cijepit da bar izaberete čime...

Ma ja bi tebe baš kao što je Putin naciju. To je lijek za takve:)18 I bio biš dobar i fin, a kasnije biš veličao cjepivo:)20
nofrx
2021-01-04T22:45:53Z

Laku noć.

Banke, mirovinski fondovi, ljudi, dioničari. Šta još hoćeš imena i prezimena? Adrese stanovanja? Imaš sve javno tko je kupio hrvatki dug i tko ga refinancira itd. Tko je kupio američki. Pa pola svijeta. Najviše mislim Kinezi i Japanci ali uopće me ne zanimaju postoci. Njihov je rizik i njihova zarada, a možda i gubitak kao što je bio gubitak onih koji su imali grčki dug. Tebe ne zanima ekonomija nego bogatsvo i kroporacije i vlasništvo. Siguran sam da imaš neke teorije da Rocfeleri i Bildemberi upravlju svijetom i da je virus pušten iz epruvet. Zašto? Pa zato jer pitanja idu u tom smjeru, a kad dobiješ odgovore opet idu podpitanja i neke pizadrije..

Da, upravo to hoću. Točne informacije a ne poluinformacije.

Kinezi i japanci mi nije odgovor.
Želim pravi odgovor

Imena vlasnika tih banaka, mirovinskih fondova.

Želim znati kako se zovu, gdje žive i koliki udio u banci, korporaciji imaju.
Di mogu naći te podatke?
Ja ih ne mogu naći.
Možda mi ti možeš pomoću da ih nađem.

KW CHAMPION
nofrx
2021-01-04T22:49:17Z
A šta ti misliš da ja mislim ostavi meni.
Drži se onoga šta sam napisao, a šta misliš da ja mislim ostavi meni.

Je li to u redu?

Da odgovaram samo za ono šta sam napisao, rekao i napravio a ne i za ono šta ti misliš da bi ja mogao misliti ili napraviti.

KW CHAMPION
Black Arrow
2021-01-04T22:56:02Z
Dr Racic odlucno protiv Fajzerove vakcine - Pandemija je ocigledno izazvana iz ekonomskih razloga!

bero
  • bero
  • Advanced Member
2021-01-05T06:35:25Z

Znači hajdemo reći da će se >70% ljudi cijepiti. Što ako Korona svake godine mutira ? Hoće li vakcinacija biti obaveza ?

jel cijepljenje protiv gripe obvezno?
i gripa mutira svako malo, kao i svaki virus.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-01-05T07:45:35Z

Laku noć.

Da, upravo to hoću. Točne informacije a ne poluinformacije.

Kinezi i japanci mi nije odgovor.
Želim pravi odgovor

Imena vlasnika tih banaka, mirovinskih fondova.

Želim znati kako se zovu, gdje žive i koliki udio u banci, korporaciji imaju.
Di mogu naći te podatke?
Ja ih ne mogu naći.
Možda mi ti možeš pomoću da ih nađem.

Onda se potrudi i iskopaj informacije. Ili plati nekome da to napravi za tebe! Imaš primjer Istarske kreditne banke kao male banke ali lidera u Istri. Ako ti se neda kopati po SKDD-u onda možeš i googlati i doći do solidnih članaka (naravno ne nekih žutih tiskovina sa polunformacijama ili obmanama) i dođeš do ovog:

https://lider.media/aktu...akrcava-dionicama-120375 
https://www.fininfo.hr/P...led/serfin/Detaljno/3533 

Imaš već info da je Gavioli kao fizička osoba vlasnik Vezzani spa Italija koji je vlasnik Serfina. I članak navodi da je na kraju bio optužen za teška kaznena dijela (Napulj i otpad pa je moguće). Ali on ima sveukupno samo 12,3%. Onda ideš na ZSE gdje je sve transparentno i vuala:

https://www.fininfo.hr/P...led/serfin/Detaljno/3533 

Znači Umaški Interkomerc ima 17,2% a vlasnik je Travan, Generali ima 8%, gore navedeni Talijan 13% i dugovječna ekipa Kovačić Marijan 7%, Branko 4,5%, Ivančić 4%, Perich i Opačić po 3,5%. I eto Umaška ekipa (svi zajedno) imaju većinski udio i donose odluke o poslovanju (naravno zajedno sa upravom koja ima barem 10x više znanja).

Većina njih živi u Umagu. Možda su im i adrese stanovanja i mobiteli na netu pa ih možeš kontaktirati ako te nešto zanima. Vlasnička struktura većih banaka vani a i fondova je u milijardama i biliardama dolara i masa je fondova, firmi i fizičkih ljudi u vlasništvu. Nemaš jednog Buffeta koji je recimo vlasnik neke banke. Može imati 5-6% max kao što je imao u Tescu pa izašao jer je fulao firmu itd. Znači čovjek je težak gotovo 100 milijardi dolara i ima mizerni udio u nekim velikim kompanijama (inače se to zove diverzivirkacija porfelja i jako je dobra i elementarna stvar na tržištu kapitala odnosno investiranja). Sad ako nisi lijen odi u istraživanja i googlaj si ali nećeš dobiti imena nekih poznatih ličnosti. Jednostavno previše je to veliko tržište.

Opet vjerujem da ti ni ovo nije dovoljno i želiš da ti neko dođe do Gejca i ekipe koji ima 51% u nekoj banci, fondu i slično:)26
Similar Topics
Users browsing this topic