Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

nofrx
2021-01-05T10:25:47Z
Ovo je tema o koroni.
Molim te da ne spamaš.

Modovi?

48h odmora zbog trolanja.
Traženje i provociranje odgovora bez namjere diskusije je jedna od vjerojatno najstarijih vrsta trolanja uopće. :)20
Da ne spominjemo da si ti ovo i inicijalno potezao.

KW CHAMPION
Stipe
2021-01-05T10:48:10Z
NoFrxe, ovakav manevar provociranja odgovora bez namjere za konverzacijom, i s ovakvim tipom odgovora, je definicija trolanja od najstarijih dana javnih Internet konverzacija.
K tome si ti prvi koji je to išao razvlačiti na krivom mjestu.
Ne znam odakle ideja da će ti to proći ili da je ovo nešto "lukavo".

Generalno, ne znam jesi li toga svjestan, ali tvoji postovi djeluju vrlo često izrazito svađalački. Možda ti to tako ne misliš, ali tako djeluje.
Također se ne može kontinuirano provocirati ljude kojima je jedini 'grijeh' to što su po nekoj temi obrazovaniji ili upućeniji od tebe kako ti to radiš. Na susjednoj temi razvlačiš napade i provokacije i još se svađaš sam sa sobom, posve nepotrebno. Tako se ne može ophoditi prema drugima.
Stalne su trzavice i prepucavanja oko tebe, toga je puno previše, i puno predugo. To nije dobro ni za tebe, ni za forum.

Mišljenja su sama po sebi, to je već dobro poznato i jasno i vidno iz konverzacija, sva u redu i slobodno se mogu iznositi.
Šale na račun teorija koje su na rubu teorija zavjera su normalni dio svake konverzacije. Budeš li to teško primao ili i oko toga radio drame, opet neće izlaziti na dobro.

Ako želiš nastaviti sudjelovati na PFS forumu, savjetovao bih ti dvije stvari.
Jedna je da suspregneš prvi nagon da izvrneš ovo što ti pišem u neke verzije koje nisu izrečene. Piše samo ono što piše i ono što jest. Umjesto toga vjerojatno je bolje razmisliti malo o tome kako se prilagoditi.
https://www.profightstor...ekonomija-etc#post418165 
ili na ovakve poput ovoga sad na ovoj temi, i slično. Od pasivne agresije do izravne provokacije. I to sve nakon što si zamoljen da to ne radiš.

Budeš li tako nešto mogao izvesti, bit će sve u redu. Ne budeš li, teško će te konverzacije moći funkcionirati ubuduće.

A sad, molim, neka se nastavi dalje o temi; tema je koronavirus.

-Stipe
thelovacluka
2021-01-05T11:59:50Z
Originally Posted by: pasbrata 

Originally Posted by: thelovacluka 

Jel je ovo natjecanje lovacluka vs pasbrata?

ovdje si apsolutno u krivu... ja i ti smo apsolutno na istoj strani... ti si za cijepljenje... i ja sam apsolutno za... znači ja sam da se cijepe svi... osim mene i djela obitelji...
ali ako još koji forumaš neće, ne bih mu to na silu nametao... ja samo tu malo korigiram ove vaše tvrdnje da se ustvari ništa ne zna... kako je nastao virus... da li je pušten namjerno... nenamjerno... tko od toga ima koristi... hoće li se cijepljenjem iskorijeniti ili ne.. itd... znači to se jednostavno NE ZNA...

ja nisam potjeh... i za sve to me zaboli čuna... od toga tko vlada svijetom do toga da li je virus umjetan ili ne...

ova tema bi jedino imala daljnjeg smisla kada bi netko ušao u srž svakog cjepiva... i napisao tipa cjepivo od scitec nutrition je bolje od biotecha koji je lošiji od optimum nutritiona... uglavnom da se nađe konsenzus koje i čije cjepivo bi bilo najbolje... i zašto... kada ste se već voljni cijepit da bar izaberete čime...

prilično sigurno se zna, kako se riješila i svaka druga epidemija, i manja i veća. Samo što ti i ostali forsirate teorije i najmanje pričamo o virusu, a najviše o političkim pretpostavkama. epidemija bude se riješila, mjerama, cjepivom . i to je to. život bude išao dalje. nema ništa spektakularno za raspravljati actually

A o virusu i cjepivu bi razgovarao, dapače. I mene zanimaju baš stručne informacije. Npr. ova povezanost s abortusima mi je u najmanju ruku bila šok..
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-01-05T16:09:59Z
Kakvih samo supretrolova i superfrikova ima na ovome forumu:)18
The Last Emperor
2021-01-05T19:41:55Z
Originally Posted by: GSP 

Kakvih samo supretrolova i superfrikova ima na ovome forumu:)18

Ne zaboravimo i superekonomista :)18
thelovacluka
2021-01-07T10:00:48Z
https://www.tportal.hr/b...biljnu-reakciju-20210107 

znam, sve je falsificirano. Trebalo bi i imena osoba i telefonski provjeriti. niti onda ne bi dosta bilo, jer to su možda plaćenici na telefonu bili.

i kao što rekoh, nuspojave su odmah, to je cjepivo, a ne lijek za žgaravicu. drugačije su to stzvari

hvala
doog_kool
2021-01-07T10:43:20Z
Kako meni ovo cijepljenje pred TV kamerama djeluje čudno. I koja je poanta? Kao cijepio se predsjednik i premijer pa ćemo svi za njima,iako su i taj predsjednik i premijer izabrani od manjine hrvatskog naroda. To bi imalo smisla da smo u 1992g pa da se Franjo Tuđman cijepi sa svojom popularnošću među narodom,ali ovi današnji očito nisu svjesni da će prije stvoriti kontra efekt,nego što će postići željeni učinak.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-07T11:12:49Z
Umislili su da su popularni, "popularni" su zato što hrane vojsku neradnika tuđim novcima.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-07T11:59:36Z
slika 

slika 2 

slika 3 

Slike opisuju u kojem smjeru ide demokracija.
The Last Emperor
2021-01-07T12:17:37Z
Originally Posted by: Him 

slika 

slika 2 

slika 3 

Ne vide se slike
bero
  • bero
  • Advanced Member
2021-01-07T12:21:37Z
Him, zašto svi vi kritičari demokracije, EU-a, SAD-a itd nikad ne selite u Rusiju, Kinu itd?
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
thelovacluka
2021-01-07T13:27:34Z
Zsšto nitko ne komentira link koji sam stavio tj. najnovije istraživanje?
pasbrata
2021-01-07T14:05:32Z

Zsšto nitko ne komentira link koji sam stavio tj. najnovije istraživanje?

gle... nitko nije veći troll od mene... osim možda jupidu_a i klička u najboljim danima... ali koga briga za tvoj link... ovdje je više/manje već sve rečeno... tako da te ni ja više neću tu obadati...
rađe malo pitaj vani ljudotinje kako razmišljaju...
evo moj pristup svakome je kojim cjepivom ćeš se cijepit... i u 90% slučajeva dolazim do odgovora... hoću se kitu cijepit... osim što imam raspravu s jednim doturom... koji mi je objasnio eh... stari roditelji kod kojih sam svaki dan, raznorazne babe koje mi prodefiliraju bolnicom non stop... još nisam imao, ali postoji velika šansa da me neka ultramutirani virus zahvati i to je jedini razlog zašto ću se cijepit...

Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-07T16:39:09Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

slika 

slika 2 

slika 3 

Ne vide se slike

https://www.hop.com.hr/2...aD5FBIucZHyLAXnEvdjK7MYs 

Mislim da članak opisuje točno onako kako funkcionira naša demokracija. Zanemari ovog što je navodno pogodio neke potrese., pa je zbog toga završio u pritvoru.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-07T16:47:32Z
Originally Posted by: bero 

Him, zašto svi vi kritičari demokracije, EU-a, SAD-a itd nikad ne selite u Rusiju, Kinu itd?

Vidiš meni ne pada na pamet takvo što napisati.
doog_kool
2021-01-07T18:15:51Z

Originally Posted by: bero 

Vidiš meni ne pada na pamet takvo što napisati.

Demokracija se ne smije kritizirati.
pasbrata
2021-01-07T22:00:56Z

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/americka-studija-pokazala-od-100-000-cijepljenih-samo-jedna-osoba-ima-ozbiljnu-reakciju-20210107

znam, sve je falsificirano. Trebalo bi i imena osoba i telefonski provjeriti. niti onda ne bi dosta bilo, jer to su možda plaćenici na telefonu bili.

i kao što rekoh, nuspojave su odmah, to je cjepivo, a ne lijek za žgaravicu. drugačije su to stzvari

hvala

Originally Posted by: tko li će se to ili neće cijepit 

Ja osobno nisam u rizičnoj skupini i nebum se cijepio. Al pazim na sebe i druge

ajmo još jednom... tko će se cijepit vjerojatno ima neke svoje razloge i neka mu ih... tko neće kao neko poput mene neće

ovi koji linkaju neke članke i traže neke replike na njih vjerojatno s tim člancima sami sebe tješe i pokušavaju se uvjerit da čine pravu stvar...
a ja isto tako mislim... cjepivo je super sigurno... ajmo svi ready steady go go go...
thelovacluka
2021-01-07T22:03:12Z
Vičeš me?

Dobro ds si napisao vjerojatno, jer to ti je glavna misao vodilja u ovoj raspravi

Možda, vjerojatno, pretpostavljam.
thelovacluka
2021-01-07T22:05:27Z
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Metodologija 

Evo ti početno štivo.
pasbrata
2021-01-07T22:42:02Z
lovče... pa ti si isti ka ja... propagiraš cjepivo, a sam si napisao da se "nebuš" cijepio... znači pilaš naopako... ja sam barem iskren i ne navlačim forumski puk... ka ti...
Similar Topics
Users browsing this topic