Ovo sa ovom korona plandemijom je teško ludilo, kao imate slobodu cijepljenja, ali ako se ne cijepiš, ne možeš u kino, kazalište, kafiće, stadione (što me baš briga, to me ne pogađa), bolnice i trgovine, oduzimanje potpora poduzetnicima, ne možeš raditi ako se ne cijepiš, ne mogu se djeca obrazovati (inače ovaj sustav obrazovanja je teška nakaradnost, a sve ove obrazovne institucije su indoktrinacijski centri, ali ako dijete ne idu u to, e onda dođu ovi iz centra za socijalnu skrb i oduzmu dijete, toliko o pravima i slobodi roditelja), nakon toga ne ćeš smjeti izaći iz kuće, a kasnije će vjerojatno ići i nasilna privođenja i zatvor, tj., koncentracijski logori za preodgoj onih necijepljenih i svejedno je, na kraju 20 policajaca skoči na tebe, uvali ti cjepivo i tu kao nema prisile, ili sa dugim cijevima kao izbor, ako uzmeš, nećeš dobiti metak, ako ne uzmeš, onda ili skoče na tebe pa te nasilu ili dobiješ metak, to je isto kao nekog jadnog momčića siluje neka babetina ili da neku jadnu ženu siluje neka praščina i onda kao pa imaš izbor, možeš dati svojevoljno, ako ne daš svojevoljno, onda ja nasilu, tu nema slobodne volje, ovo je zasad ucjena, a kasnije će postati prisila, pa potpuno ludilo i teror, eto što je to.
Isto tako, neki dan mi se čovjek javio iz Njemačke koji radi u bolnici koji mi je rekao da ima daleko više umrlih od cjepiva nego od "korone".Ovaj post ćemo ostaviti samo da upozorimo ljude da ne stavljaju "moja susjeda Kata rekla da ljudi umiru od cjepiva" priče jer će odmah biti obrisane.
Edited by moderator
2021-07-19T13:59:06Z
|
Reason: Not specified