Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

Mate 2
2021-07-07T05:50:06Z
Ovo sa ovom korona plandemijom je teško ludilo, kao imate slobodu cijepljenja, ali ako se ne cijepiš, ne možeš u kino, kazalište, kafiće, stadione (što me baš briga, to me ne pogađa), bolnice i trgovine, oduzimanje potpora poduzetnicima, ne možeš raditi ako se ne cijepiš, ne mogu se djeca obrazovati (inače ovaj sustav obrazovanja je teška nakaradnost, a sve ove obrazovne institucije su indoktrinacijski centri, ali ako dijete ne idu u to, e onda dođu ovi iz centra za socijalnu skrb i oduzmu dijete, toliko o pravima i slobodi roditelja), nakon toga ne ćeš smjeti izaći iz kuće, a kasnije će vjerojatno ići i nasilna privođenja i zatvor, tj., koncentracijski logori za preodgoj onih necijepljenih i svejedno je, na kraju 20 policajaca skoči na tebe, uvali ti cjepivo i tu kao nema prisile, ili sa dugim cijevima kao izbor, ako uzmeš, nećeš dobiti metak, ako ne uzmeš, onda ili skoče na tebe pa te nasilu ili dobiješ metak, to je isto kao nekog jadnog momčića siluje neka babetina ili da neku jadnu ženu siluje neka praščina i onda kao pa imaš izbor, možeš dati svojevoljno, ako ne daš svojevoljno, onda ja nasilu, tu nema slobodne volje, ovo je zasad ucjena, a kasnije će postati prisila, pa potpuno ludilo i teror, eto što je to.

Isto tako, neki dan mi se čovjek javio iz Njemačke koji radi u bolnici koji mi je rekao da ima daleko više umrlih od cjepiva nego od "korone".

Ovaj post ćemo ostaviti samo da upozorimo ljude da ne stavljaju "moja susjeda Kata rekla da ljudi umiru od cjepiva" priče jer će odmah biti obrisane.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-20T20:21:49Z
Koliko je koja bolest smrtonosna

Sezonu smo prežili i odmah kao i prošle godine nakon Vele gospe virus se odjedamput aktivira. mora da su svi oni prošli školu predviđanja.

UserPostedImage
hamush
2021-08-20T22:31:00Z
dupli post
hamush
2021-08-20T22:33:31Z
mmmmda... gledam bas RIVM i nekako te brojke ne govore istu pricu...

Prema RIVM i John Hopinsu trenutno je case fatality na 0.9 a ne 0.15... kamo srece...

Trenutno po brojkama sa vise izvora se govori o 1.9miliona slucajeva i 17 900 case fatalities...

Imas neki url sa RIVM gdje mozes poduprijeti te brojke ili samo kopiras forvarduse sa fejsbuka?
zanima me stvarno koliko si provjerio istinitost podataka. sto je najbolje, ova slika koju si stavio ima gramatiku na razini Jupiduovog engleskog...

EDIT - sada vidim da je i URL kojeg si serao sa fesjbuka tako da mi je malo jasnije odaklen se informiras

Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-21T06:19:17Z
Smrtnost je mala s obzirom da smo se gotovo svi zarazili. Inače bi bio veliki pad populacije da je virus smrtonosan kao ebola recimo.

ne treba ti nikakav dokaz vidiš sam na ulici i u susjedstvu da je popriličan veliki broj zdravih ljudi i oni koji su zaraženi.

Medij naginje da se ljudska prava krše i potiču stožer i vladu da straše ljude novim sojevima, da ne kažem da je velika mogućnost ulaska u novi fašizam.

Kada mislim na fašizam to je covid potvrda koja se nameće društvu a ne cjepivo.
Becks
2021-08-21T12:14:58Z
Jesi onda fašist ako imas covid potvrdu? Podupireš fašiste i tako to?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-21T12:34:02Z
Za sada se nisam testirao i nemam covid potvrdu. Ne želim podupirati izmišljen rat protiv virusa. Po njihovoj teoriji mi bi se trebali protiv svega cijepiti i tražiti potvrdu. Prije korone i nakon korone ću morati čekati do dvije godine a neki pregled ili snimanje. Toliko o brigi o našem zdravlju. U životu te svašta natjera pa i one koji su pokušali izbjeći smrt u drugom svjetskom ratu.
hamush
2021-08-21T14:06:30Z
Originally Posted by: Him 

Za sada se nisam testirao i nemam covid potvrdu. Ne želim podupirati izmišljen rat protiv virusa. Po njihovoj teoriji mi bi se trebali protiv svega cijepiti i tražiti potvrdu. Prije korone i nakon korone ću morati čekati do dvije godine a neki pregled ili snimanje. Toliko o brigi o našem zdravlju. U životu te svašta natjera pa i one koji su pokušali izbjeći smrt u drugom svjetskom ratu.

ja jos uvijek cekam tvoj izvor informacija.. Link sa NL sajta o brojkama...

thelovacluka
2021-08-21T15:06:39Z
90 % ljudi barata n3određenim izjavama, informacijama,

Ispada da ne shvaćaju koliko je u biti potrebno imati dubokog znanja da bi mogao donositi zaključke. Koliko znanja općenito o toj struci, pročitanih knjiga vezano uz konkretniju tematiku, znanstvenih članaka, iskustva u pisanju članaka, iskustva u samim istraživanjima, obradi podataka i naposljetku, ono što svi vole raditi napamet, donošenju zaključaka i komentiranjima koja dodatna iszraživanja su potrebna.

Ja se u ovom trenutku informiram isključivo iz znanstvenih članka ili još bolje, kontaktiram osobe koje se bave razvojem cjepiva. I meni je duša mirna. Jer dovijem nešto što vrijedi, a ne ovo žutilo na netu. Realno, nitko 2019. nije imao veze sa cjepivima i virusima i tom strukom. Budimo prvo realni i proznajmo da ne znamo nišza o tome j pitajmo ove koji znaju. Čitanje portala nije dovoljno
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-21T15:08:52Z
Ako cemo biti realni ti podaci nisu točni bili oni sluzbeni ili ne.

Nitko ne provodi obdukciju od čega je pacijent točno umro. Umireš od korone i s koronom. To je čak službeni stav Plenkovića i Stožera kada su im saborski zastupnici postavili pitanje.

Mnoge stvari su postale stvarnost kada je u pitanju teorija o zavjeri. Ja nisam pristaša toga da je zemlja ravna ili da Bill Gates upravlja ljudima preko cjepiva.

Sve više vjerujem u onu teoriju da živimo u matrixu. Laž jednostavno pretvoriš u istinu i širiš strah i paniku. Zanemaruješ da ljudi imaju emocionalnu potrebu koja nas čini ljudima. To se čak nije radilo u najgorim ratovima. Nitko im nije govorio da se ne grle,ljube i rukuju.

Da ne kažem da isti ti koji provode mjere ujedno ga i sami krše i poslije imaju obraza moraliziratio mjerama.

Nstavak ovoga kada potroše sve kredite je tema o klimatskim promjenama.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-21T15:45:05Z
Ne možeš biti elektroinžinjer ako se samo informiraš o nekom gradivu, moraš ući u dubinu i znati rješavati problematiku i eksperimentalno dokazati tvrdnju. Ja nisam protiv cjepiva i kada se netko odluči vaksinirati. Zabrinjavajuće je da se u demokraciji traži propusnica za otiću u trgovinu.
Bronson0
2021-08-21T15:45:46Z
Originally Posted by: thelovacluka 

90 % ljudi barata n3određenim izjavama, informacijama,

Ispada da ne shvaćaju koliko je u biti potrebno imati dubokog znanja da bi mogao donositi zaključke. Koliko znanja općenito o toj struci, pročitanih knjiga vezano uz konkretniju tematiku, znanstvenih članaka, iskustva u pisanju članaka, iskustva u samim istraživanjima, obradi podataka i naposljetku, ono što svi vole raditi napamet, donošenju zaključaka i komentiranjima koja dodatna iszraživanja su potrebna.

Ja se u ovom trenutku informiram isključivo iz znanstvenih članka ili još bolje, kontaktiram osobe koje se bave razvojem cjepiva. I meni je duša mirna. Jer dovijem nešto što vrijedi, a ne ovo žutilo na netu. Realno, nitko 2019. nije imao veze sa cjepivima i virusima i tom strukom. Budimo prvo realni i proznajmo da ne znamo nišza o tome j pitajmo ove koji znaju. Čitanje portala nije dovoljno

Zasto se toliko doktora i medicnskih djelatnika odbija cijepiti
thelovacluka
2021-08-21T16:07:30Z
To nije istina i zsšto bi ja sada trošio vrijeme da tebi dokazujem? Ti meni prvo daj neki dokaz da to tako je, a onda ću ja tebe demantirati i reći svoje mišljenje zašto je to tako.
Bronson0
2021-08-21T16:44:15Z
https://www.irishtimes.c...nd-us-1.4452612?mode=amp 
Evo u njemackoj se 50% medincinskih sestara i 25% doktora ne zeli cijepiti. U njemcackoj govore da nece doci do toga ali u drugim drzavama daju otkaze ako se ne cijepis. Normalno je da ces se cijepiti ako ti prijete otkazom ali to pokazuje da ta prica s cijepivom nije bas tako sigurna kako se prica. Ne vidim bas da sile ljecnike da se cijepe protiv tetanusa ili gripe.

Postoji li studija vezana za dugorocne posljedice cijepiva protiv korone ili makar te vrste cijepiva?
thelovacluka
2021-08-21T17:19:37Z
Ti stavljaš upitnik iz 12. mjeseca 2020. godine kada cijepljenje još nije ni počelo. (tj. taman onda je negdje počelo) i koji još i govori da se 75 % doktora ŽELI cijepiti. AKo uzimaš u obzir da doktor medicine, ortoped, a kud tek medicinska setsra nemaju nikakvo znanje o detaljima razvoja cjepiva, onda je jasno otkud je taj postotak skeptika bio onda. Pogledaj sada podatke koliko je doktora danas cijepljeno. Postosi u 80 - 90 . Mogu ti kopirati ako želiš. Za hrvatsku i za spomenutu njemačku i za druge države. Tu se vidi kako se kroz pogrešan pristiup može doći do krivih zaključaka.

što se tiče posljedica, jako dobro je istraženo kad se događaju nuspojave cjepiva
https://www.nationalgeog...-after-getting-the-shot- 

Reakcije se događaju unutar sati ili dana ili tjedana, ne gpodinama poslije. Postoji i objašmnjenje zašto je to tako. Postoje naravno i istraživanja vezana uz to, ne samo ovaj članak koji sam kopirao. i COVID cjepiva nisu ništa drugačija.

BTW., ako si mislio na mRNA, razvoj mRNA cjepiva se događa desetljećima (problem je čak bio taj što se taj spoj nije dovoljno mogao zadržati u tijelu da prenese informaciju, a ne da su se razni samoprozvani stručnjaci sramotili trvdnjama da će ljudima mijenjati DNA. Potpuno ne znanje i neupućenost ljudi. Malo krivim i vlade koje su to dopustile,

Bronson0
2021-08-21T17:52:13Z
Da, pise jan, ja citam jul jbg
Sto se tice ovog drugog ne mislim na posljedice godinama poslije nego na posljedice konstatnog cijepljenja godinama. Znaci dva puta godisnje ali narednih ko zna koliko godina. Osim toga ko ce nama nateci tolike pare da se 4 miliona ljudi cijepi 2 puta godisnje, svake godine?
thelovacluka
2021-08-21T18:46:00Z
Na temelju čega ti očekuješ posljedice od višestrukog docijepljivanja? Ima li posljedica od višestrukog docijepljivanja protiv gripe?

Što se tiče toga koliko puta će se tko cijepiti, ne znam predivđati budućnost. Možda će 2023. biti Covid free.
Bronson0
2021-08-21T19:32:04Z
https://www.ncbi.nlm.nih...pmc/articles/PMC2870374/ 

We show that repeated vaccination at a young age substantially increases the risk of influenza in older age, by a factor ranging between 1·2 (vaccination after 50 years) to 2·4 (vaccination from birth). These findings have important implications for influenza vaccination policies.

https://www.cidrap.umn.e...nsecutive-year-flu-shots 
A new study from the University of Michigan has yielded more evidence that getting a flu shot 2 years in a row may result in lower vaccine effectiveness (VE) in the second year, and also that the effects of a flu shot may last more than one season.

A tu je i pitanje love. Ko ce nam dati toliku lovu da se cijepimo 2 puta svake godine? Ko nam garantira da danas sutra radi profita nece razvodnjavati ta cijepiva. Nijedna firma koja ih proizvodi nije bas pozdana i vec su vise puta uhvaceni kako ih zaboli za ljude i probleme koje njihovi proizvodi stvaraju
thelovacluka
2021-08-21T20:01:13Z
Moram pročitati to istraživanje detaljno da vidim što se tu točno priča i koje mofele koriste itd.
Inače, našao sam i studiju koja govori kako postoji kumulativni efekt docijepljivanja sa flu vaccine.

Ali ovo je sad stvarno hvatanje za slamku.
To je kao ona izjava antivaxxera da će se cijepiti dok bude cjepivo 100 % sigurno. To ne postoji. Pogledajte samo nuspojave kortikosteroida. Zašto se to ne zabrani?

Jel bi vi zabranili cjepivo? Čekali još 5 godina da se nuspojave smanje za 3%? Što bi se dogodilo do onda?
Bronson0
2021-08-22T07:40:58Z
Cijepiti rizicne skupine, njih ionako ne zanimaju dugorocne posljedice. A nas ostale pustiti na miru.
Similar Topics
Users browsing this topic