Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-22T11:33:16Z
Biti će to fantastična pobjeda s moje strane ako preživim zimu bez ikakve potvrde.

Sramota je da nas medicinsko osoblje u politici nazivaju bioteroristima, da smo neodgovorni, a ujedno i samo krše mjere, odnosno svoje vlastite mjere. Sramota je da su nam u stožeru ljudi sa člnaskom iskaznicom.

Vaksiniranje pod pritiskom je vrh vrhova.
pecho
2021-08-22T12:25:07Z
Originally Posted by: Bronson0 

Cijepiti rizicne skupine, njih ionako ne zanimaju dugorocne posljedice. A nas ostale pustiti na miru.

Dugoročne posljedice od čega?

Samo da napomenem da svatko ima svoj izbor što se cijepljenja tiče, samo me zanima o kakvim dugoročnim posljedicama govorimo ovdje.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Bronson0
2021-08-22T13:42:22Z

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2870374/

We show that repeated vaccination at a young age substantially increases the risk of influenza in older age, by a factor ranging between 1·2 (vaccination after 50 years) to 2·4 (vaccination from birth). These findings have important implications for influenza vaccination policies.

https://www.cidrap.umn.e...nsecutive-year-flu-shots 
A new study from the University of Michigan has yielded more evidence that getting a flu shot 2 years in a row may result in lower vaccine effectiveness (VE) in the second year, and also that the effects of a flu shot may last more than one season.

A tu je i pitanje love. Ko ce nam dati toliku lovu da se cijepimo 2 puta svake godine? Ko nam garantira da danas sutra radi profita nece razvodnjavati ta cijepiva. Nijedna firma koja ih proizvodi nije bas pozdana i vec su vise puta uhvaceni kako ih zaboli za ljude i probleme koje njihovi proizvodi stvaraju

Evo ovim posljedicama. Znaci kad ostarim i postanem stvarno rizicna skupina cijepivo mi nece dijelovati kako treba. I vec sam pisa kako firme koje prave cijepivo zaboli za zdravlje i dobrobit ljudi tako da uskoro mozemo ocekivati ko zna sto. Ogromna para u igri i cijepljenje 2 puta godisnje svih ljudi u europi mi ne zvuci bas kao nesto pozeljno
pecho
2021-08-22T18:30:47Z

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2870374/

We show that repeated vaccination at a young age substantially increases the risk of influenza in older age, by a factor ranging between 1·2 (vaccination after 50 years) to 2·4 (vaccination from birth). These findings have important implications for influenza vaccination policies.

https://www.cidrap.umn.e...nsecutive-year-flu-shots 
A new study from the University of Michigan has yielded more evidence that getting a flu shot 2 years in a row may result in lower vaccine effectiveness (VE) in the second year, and also that the effects of a flu shot may last more than one season.

A tu je i pitanje love. Ko ce nam dati toliku lovu da se cijepimo 2 puta svake godine? Ko nam garantira da danas sutra radi profita nece razvodnjavati ta cijepiva. Nijedna firma koja ih proizvodi nije bas pozdana i vec su vise puta uhvaceni kako ih zaboli za ljude i probleme koje njihovi proizvodi stvaraju

Evo ovim posljedicama. Znaci kad ostarim i postanem stvarno rizicna skupina cijepivo mi nece dijelovati kako treba. I vec sam pisa kako firme koje prave cijepivo zaboli za zdravlje i dobrobit ljudi tako da uskoro mozemo ocekivati ko zna sto. Ogromna para u igri i cijepljenje 2 puta godisnje svih ljudi u europi mi ne zvuci bas kao nesto pozeljno

Ali ovo je istraživanje o gripi a ne o covidu?

Ovo da firme koje prave cijepšivo da njih zabole za ljude, pa normalno, to se može proširit na ogroman spektar farmaceutskih usluga.
Ne samo na to područje, ljude definitivno boli briga za druge ljude,

Zatoichi
2021-08-22T20:56:56Z
Pfizer ove godine treba da zaradi oko 15.000.000.000 dolara,bice i puno vise posto pokusavaju uvaliti i trecu dozu.....covid je meni sad na nivou gripe no politicari ,medija guraju tu pricu kao da smo u velikoj krizi.....ajmo ovak,rekli su kad dobijes vakcinu nema brige,ovdje u massachusettsu of 700 novih slucajeva covida,70% su bili vec vakcinisani,tu je velik broj slucajeva gdje su ljudi dobili drugu vakcinu i zavrsili u bolnici sa mozdanim udarom ili su umrli,niko o to,e neprica nego moras ici na internet gdje slucajno naletis na poruke familije koje su izgubile tamo nekog svog......u mene zena ima “condition”,mora uzmati tablete do kraja zivota ,nazvala svog doktora koji je vrlo poznat u svijetu po svoj “specijalizaciji”,rekla mu da je citala prije pola godine da ljudi sa njenom “condition” nebi se trebali vakcinisati,vrlo opasno,pa ga upitala sta da radi(prije par dana).Kaze on njoj preko telefona da ni slucajno ne uzima trecu booster vakcinu,kaze ona njemu da on nije razumio dobro,ona nije se jos uopste vakcinisala,nije dobila ni prvu ni drugu,na to ce on njoj opet,ne preporucujem trecu vakcinu,ona ce opet na to,ja nisam se jos vakcinisala a on ce njoj,Dont take booster vaccine” i spusti slusalicu.........ocito joj indeirektno govori da neuzima vakcinu no danas svako snima razgovore tak da covjek nece da bude canceled i da izgubi posao..... eznam sta sad da radimo,radi za goverment a oni su udarili mandate da se svi moraju vakcinisati do oktobra inace gubis posao.......ako izgubis zivot nemozes nikog ni na sud posto nijedan sud nece prihvatiti taj slucaj,ono,keep low profile.......cak ni modernu ni pfizer kompanije nemozes tuziti..........btw,citam pfizer naplacuje 39$ po vakcini,mogu zamisliti kak pffarma Lobisti sad pucaju donacije politicarima 👎
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-08-22T21:13:44Z
svaka država treba 50 % se cjepiti

tako da ako umru cjepljeni ili necjepljeni da nam je pola države živo

ako se cjepe svi i pokaže se da cjepivo uzima živote za par godina neće ostat ljudske vrste na planeti
thelovacluka
2021-08-23T08:22:49Z
Da, i ja sam si mislio da nisam u rizičnoj skupini. Good luck with that.

Što se tiče ostalog, docijepljivanja, temelji se na istraživanjima.
Meni je najveći problem kod ovakvih oriča o nuspojavama da tu nema ničeg konkretnog. Nema brojeva, nema analize na npr. milijun ljudi. Uvijek samo "veliki broj ima nuspojave". Koliko veliki? Na koji uzorak? Ako je 20 umrlih na 2 milijuna onda je to drgačije nego 20 umrlih na 20.000 doza. Isto tako, ako se cijepiš jedanput i dobiješ virus tj. pozitivan si, pa to je u skladu s onim podacima koje govore. To je moguće. A ako je moguće ne znači da tteba te slulajeve gledati kao neki dokaz. Dokaz čega? Pa piše da jedna doza je za delta varijantu 50:50 šansa da dobiješ. 2 doze su već puno veća šansa da ne dobiješ. A ako dobiješ, blaža verzija je. A to je jako bitno, believe me.
A ako su ta istraživanja plagijat, onda u kurac, onda možemo komotno na ulicu zapalit tramvaj i pucat po saboru.

ne kužim otkud sav taj bunt. Znači jebu nas gdje stignu, porezi su apsurd. Porez na dobit? Nekretnine. Jedemo u hrani smeće. Tove nas aditivima sve više. Životinje drže kao smeće u industriji, ekonomski nas porobljavanju, i sad se ljudi sjetili biti buntovnici radi ovog?? O Jesus f. Christ
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
pecho
2021-08-23T09:37:09Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Da, i ja sam si mislio da nisam u rizičnoj skupini. Good luck with that.

Što se tiče ostalog, docijepljivanja, temelji se na istraživanjima.
Meni je najveći problem kod ovakvih oriča o nuspojavama da tu nema ničeg konkretnog. Nema brojeva, nema analize na npr. milijun ljudi. Uvijek samo "veliki broj ima nuspojave". Koliko veliki? Na koji uzorak? Ako je 20 umrlih na 2 milijuna onda je to drgačije nego 20 umrlih na 20.000 doza. Isto tako, ako se cijepiš jedanput i dobiješ virus tj. pozitivan si, pa to je u skladu s onim podacima koje govore. To je moguće. A ako je moguće ne znači da tteba te slulajeve gledati kao neki dokaz. Dokaz čega? Pa piše da jedna doza je za delta varijantu 50:50 šansa da dobiješ. 2 doze su već puno veća šansa da ne dobiješ. A ako dobiješ, blaža verzija je. A to je jako bitno, believe me.
A ako su ta istraživanja plagijat, onda u kurac, onda možemo komotno na ulicu zapalit tramvaj i pucat po saboru.

ne kužim otkud sav taj bunt. Znači jebu nas gdje stignu, porezi su apsurd. Porez na dobit? Nekretnine. Jedemo u hrani smeće. Tove nas aditivima sve više. Životinje drže kao smeće u industriji, ekonomski nas porobljavanju, i sad se ljudi sjetili biti buntovnici radi ovog?? O Jesus f. Christ

Jebiga, najlakše se je borit protiv nečega konkretnoga, velikoga i trenutnog. Ovo sve šta si ti nabrojio ti ljudi ne smatraju bitnim i to je žalosno. Ogromna većina ljudi niti ne zna šta znači H2O ali se bune protiv cjepiva.

Kažem svatko ima svoje pravo da se cijepi ili ne ali smiješno mi je da kada je Hr bila na SP druga onda je preko pola milijuna kao "slavilo" na trgu a za sve recimo šta si nabrojio nemreš okupit 5 ljudi. Apsurd.
DjomlaKS
2021-08-23T11:11:16Z
Ja sam jedan od onih koji se ne protive cjepivima, al se protivim da mi ga na silu nabijaju na nos.
Podrzavam cijepljenje, ali se odbijam cijepiti i kraj priče!
I iskreno pun mi kurac da u nekim krajevima ne smijem sjesti na tarasu popit kavu jer nemam određenu potvrdu, ili da me se diskriminira na bilo koji način zbog toga.
Jos malo i dobit cemo žute zvijezdice da okačimo na rame pa da nas ostali cijepljeni arijevci gledaju s gađenjem, ala nekad nesretne židove.
Zatoichi
2021-08-23T23:08:28Z
Bato,u australiji teraju da se i djeca vakcinise....nisu normalni.....ja sam vakcinisan,druga me bila oborila no moj problem je da sam se ja vakcinisao zato sto su govorili da kad se vakcinises nemozes dobiti kovid....prica se promjenila,vakcinises se i opet si super spreader,ovdje pricaju da ak se SVI vakcinisu virus ce umrijeti sto ocito nije istina,virus i dalje zivi u tebi i ti ga i dalje prebacujes na ostale sto su isto vakcinisani....sad pricaju o trecoj dozi,pa ce biti cetvrta i tako do kraja zivota posto vakcine ne izoliraju virus nego ljudima koliko toliko pomazu a u nekim slucajevima i ubijaju(pisao sam prije,klijentu umrli i otac i mater u istom mjesecu,obadvoje umrli drugi treci dan nakon druge vakcine).......ja preporucijem starijim 45 pa na gore da se vakcinisu ako nemaju nikakvih health conditions,gledao sam statistiku i sve brojke pokazju da sto si stariji to je sve zajebanije bez vakcine.....no isto tak mislim da resto nema razloga da se vakcinise,ko sto rece prije ovo je samo nova gripa i netreba vise paniciti posto sad ima vise nacina da pomogne ljudima ak dobiju kovid......sto ja zelim je total transparency,sve informacije da mi budu otvorene tako da mogu sam da odlucim kako,sta ,Kada i koju vakcinu da uzme ak budem htjeo da uzmem bez da me neko tera i prijeti,da mi politicari i medija odredjuju sta ja mogu da radim i najvaznije da doktori i specijalisti mogu izacu u javnos i bez straha da kazu sta su vidjeli,dozivjeli,kak vakcina utice na neke ljude,simptome...a ne ovak,ak se vakinises moci ces ici u kavanu popit kavu pa ajd navalite
Njujork times,netreba im puno vjerovati posto vole napisati novosti o ovakvim slucajevima al onda vole ljude discredit u zadnjih par paragrafa.....nisam procitao citav page samo naslov
https://www.nytimes.com/...vid-vaccine-workers.html 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2021-08-24T07:43:46Z
Superspreader? Ne znam što to znači, ali imaš podatke o tome kolika je vjerojatnost da dobiješ deltu, ako si 2 x cijepljen. Ne bi bap rekao da si super spreader. Isto tako, ako je dobiješ, nemaš upalu pluća ili bubrega ili ne dobiješ šečer i svašta još nešto, pitaj ove koji su bili u bolnici.

Imaš bolju alternativu? Jer, koliko se ja sjećam, dok smo živjeli ko da je to gripa su se bolnice punile respiratorima
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-25T17:04:42Z
Preko ljeta je bilo puno ljudi, doslovno su ljudi bili nagurani i sada će kao trebati covid potvrda na jesen. Ovi se ne mogu dogovoriti do kada cijepivo vrijedi. Sve je ovo eksperiment bez ikakvih dokaza.
thelovacluka
2021-08-25T18:18:39Z
ti ne vidiš da je to ekonomska računica? tebi je to odmah dokaz da je ovo eksperiment bez dokaza?

bez dokaza?
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-25T18:38:03Z
Da je sezona ranije završila, Plenković bi okrivio Hrvate da se nisu dovoljno cijepili. Sada kako je sezona dobro odrađena sve ide prema planu.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-25T18:45:29Z

ti ne vidiš da je to ekonomska računica? tebi je to odmah dokaz da je ovo eksperiment bez dokaza?

bez dokaza?

Ekonomija je bitnija od epidemioloških mjera, kako to ? Zašto bih ja morao dizati potvrdu ako sam se 3 mjeseca doslovno naguravao među ljudima. Gdje god okreneš uz obalu gužva. I sada će neki papir meni biti potreban, kako se to prohtije nekom epidemiologu ili osobi s članskom iskaznicom.

Ja kažem da je ok se dobrovoljno cijepiti, a ti mene gledaš kao pro antivaksera.
thelovacluka
2021-08-25T19:44:27Z
Pa mislim da budem ja sam za sebe rekao ono što ja mislim.

Problem je taj što treba odtrpjeti to što plenki i ekipa ne poštuje mjere, što se mjere rade s ekonomskim faktorom i sve ostalo. Zašto? Jer se narod nije bunio na sve ostalo što sam već naveo i sada ste odabrali krivi rat protiv političara. Krivi tajming. Virus je onakav kakav stručnjaci govore i treba se riješiti njega na način kako nam govore. Niti jedna stvar koju govori bilo tko ko se ne slaže s time n2 drži vodu i nema nikakav dokaz kontra. Niti jedan jedini. 5 milijarda doza cjepiva je već podijeljeno ljudi moji.

To govori čovjek koji je napol anarhist, permakultura i priroda, koji ne pije tablete nikad, koji ne vjeruje u politiku, koji je zadnjih godina sve više asocijalan i boli me k..... za ljude. Ali ovdje je sve jasno samo što ljudi imaju interni sukob koji nema veze sa znanjem i strukom nego je problem stav prema autoritetu.
Black Arrow
2021-08-25T21:12:03Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ja sam jedan od onih koji se ne protive cjepivima, al se protivim da mi ga na silu nabijaju na nos.
Podrzavam cijepljenje, ali se odbijam cijepiti i kraj priče!
I iskreno pun mi kurac da u nekim krajevima ne smijem sjesti na tarasu popit kavu jer nemam određenu potvrdu, ili da me se diskriminira na bilo koji način zbog toga.
Jos malo i dobit cemo žute zvijezdice da okačimo na rame pa da nas ostali cijepljeni arijevci gledaju s gađenjem, ala nekad nesretne židove.

Sa takvim razmisljanjem nisi nista bolji od kozojeba-talibanaca...😂😂😂
Jesi li se konacno ozenio pederu hercegovacki ??😂
Bronson0
2021-08-25T21:17:24Z
Po meni treba ukiniti koronu preko ljeta. Ovo je ionako kurac drzava i pola dalmacije zivi od turizma. Ako sam ja spreman primiti gosta i on je spreman doci znaci oba dva svjesno riskiramo i svaki pokusaj zabrane toga je porobljavanje. Ako se bojis korone cijepi se i tjt. Ako se ne bojis ne cijepi se i preuzmi rizik
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-25T21:21:41Z
Zato što smo u dubokom kriminalu i nema tko prosvjedovati. Zemlja smo u kojoj se novcem može kupiti suca, policajca i skoro bilo koju službenu osobu. Bespravno rušenje i građenje, nadograđivanje, dohranjivanje postaje legalno. Ovi koji su se razočarali kada se vrate sa kapitalom, vjerojatno će otići lakšim putem da riješe svoje probleme.

hamush
2021-08-26T01:17:34Z

Pa mislim da budem ja sam za sebe rekao ono što ja mislim.

Problem je taj što treba odtrpjeti to što plenki i ekipa ne poštuje mjere, što se mjere rade s ekonomskim faktorom i sve ostalo. Zašto? Jer se narod nije bunio na sve ostalo što sam već naveo i sada ste odabrali krivi rat protiv političara. Krivi tajming. Virus je onakav kakav stručnjaci govore i treba se riješiti njega na način kako nam govore. Niti jedna stvar koju govori bilo tko ko se ne slaže s time n2 drži vodu i nema nikakav dokaz kontra. Niti jedan jedini. 5 milijarda doza cjepiva je već podijeljeno ljudi moji.

To govori čovjek koji je napol anarhist, permakultura i priroda, koji ne pije tablete nikad, koji ne vjeruje u politiku, koji je zadnjih godina sve više asocijalan i boli me k..... za ljude. Ali ovdje je sve jasno samo što ljudi imaju interni sukob koji nema veze sa znanjem i strukom nego je problem stav prema autoritetu.

ovo je evidentno po upisima ovdje. ljudi stavljaju koronu i vladine mjere i idiotluk u isti kos...
meni je lako gledat druge kako se zale jer sam u kompletno drugoj zemlji di su mjere puno manje i skoro pa nema ogranicenja... a pretpostavljam da bi isto pizdio na vladajuce kada bi morao zivjet u tom cirkusu.. ali bitno je odvojit bolest od ovih kretena na vlasti...

sa i bez HDZ-a covid je svejedno jebena stvar - pogotovo za necijepljene sa komorbiditetima.

Similar Topics
Users browsing this topic