Da, i ja sam si mislio da nisam u rizičnoj skupini. Good luck with that.
Što se tiče ostalog, docijepljivanja, temelji se na istraživanjima.
Meni je najveći problem kod ovakvih oriča o nuspojavama da tu nema ničeg konkretnog. Nema brojeva, nema analize na npr. milijun ljudi. Uvijek samo "veliki broj ima nuspojave". Koliko veliki? Na koji uzorak? Ako je 20 umrlih na 2 milijuna onda je to drgačije nego 20 umrlih na 20.000 doza. Isto tako, ako se cijepiš jedanput i dobiješ virus tj. pozitivan si, pa to je u skladu s onim podacima koje govore. To je moguće. A ako je moguće ne znači da tteba te slulajeve gledati kao neki dokaz. Dokaz čega? Pa piše da jedna doza je za delta varijantu 50:50 šansa da dobiješ. 2 doze su već puno veća šansa da ne dobiješ. A ako dobiješ, blaža verzija je. A to je jako bitno, believe me.
A ako su ta istraživanja plagijat, onda u kurac, onda možemo komotno na ulicu zapalit tramvaj i pucat po saboru.
ne kužim otkud sav taj bunt. Znači jebu nas gdje stignu, porezi su apsurd. Porez na dobit? Nekretnine. Jedemo u hrani smeće. Tove nas aditivima sve više. Životinje drže kao smeće u industriji, ekonomski nas porobljavanju, i sad se ljudi sjetili biti buntovnici radi ovog?? O Jesus f. Christ
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091