Da, s menom nema smisla raspravljati jer ja ne priznajem raspravu na razini juttarnje kave nego sam idiot i tražim da ljudi pročitaju bar nekolilo znanstvenih istraživanja prije nego formiraju svoje mišljenje
Dok neko svodi ovoliko kompleksnu stvar na 2+2 zaključke onda stvarno nema smisla.
Primjer razgovora uz kavu ujutro:
Ako si cijepljen ti možeš dobiti virus i zaraziti dalje. Ergo, nema smisla cijepiti se.
Realnost i puna istina:
Ako si cijepljen (ovisno koliko puta i koji soj je) smanjio si većinskim postotkom mogućnost da dobiješ virus, a ako ga i dobiješ, nećeš imati jebenih godinu dana komplikacije s vitalnim organima. Da, ako se slučajno dogodi da ipak doviješ, onda možeš prenesti drugome.
"Mlađu ekipu UGLAVNOM pogodi kao gripa. "
Stari moj, probaj s ovakvom rečenicom nastupati u bilo kakvim ozbiljnijim diskusijama s ljudima koji se bave statistikom, analizom, brojevima, konkretima itd. Isključili bi te dalje iz bilo kakvih ozbiljniih razgovora
Znači, svaki zaključak je površan. Frende, nisam ja kriv što su vam zaključci šlampavi. Ima brdo drugihprimjera. Ali nisam plaćen za ispravljanje nepoznatih ljudi na forumu.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091