Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

Bronson0
2021-09-01T15:22:59Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: Bronson0 

Ne cini mi se niko na ovim snimkama da je bas u cvijetu mladosti tako da vjerojatno spadaju pod rizicne skupine ali opet ne vidim u cemu je problem. Odrasli ljudi odlucili ne cijepiti se i prihvatili rizik, nisu ugrozili nikog drugog osim sebe. Dok god ne ugrozavas druge svojim ponasanjem nema potrebe za prisilom. Isto tako mozes zabraniti fast foodove, alkohol ili prakticki bilo sto stetno.

I ove druge su ugrozili šireći virus ili odjednom ne šire virus drugim ljudima koji su necijepljeni pa onda nastaje sranje po zdravstvenim ustanovama? Ugrožavaš druge htio ti to ili ne htio, ali ovdje se ne govori o nikakvoj prisili cijepljenja.

Ugrozili su druge koji su jednako ko i oni odlucili ne cijepiti se i riskirati. Studije pokazuju da cjepljeni skoro pa nikako ne zavrsavaju u bolnicama tako da nisu ugrozili nikoga ko se cijepio

pecho
2021-09-01T15:29:58Z

Ne cini mi se niko na ovim snimkama da je bas u cvijetu mladosti tako da vjerojatno spadaju pod rizicne skupine ali opet ne vidim u cemu je problem. Odrasli ljudi odlucili ne cijepiti se i prihvatili rizik, nisu ugrozili nikog drugog osim sebe. Dok god ne ugrozavas druge svojim ponasanjem nema potrebe za prisilom. Isto tako mozes zabraniti fast foodove, alkohol ili prakticki bilo sto stetno.

I ove druge su ugrozili šireći virus ili odjednom ne šire virus drugim ljudima koji su necijepljeni pa onda nastaje sranje po zdravstvenim ustanovama? Ugrožavaš druge htio ti to ili ne htio, ali ovdje se ne govori o nikakvoj prisili cijepljenja.

Ugrozili su druge koji su jednako ko i oni odlucili ne cijepiti se i riskirati. Studije pokazuju da cjepljeni skoro pa nikako ne zavrsavaju u bolnicama tako da nisu ugrozili nikoga ko se cijepio

Aha, a šta je sa ovim starijim, rizičnijim skupinama (htio ti to priznati ili ne i imunitet kod starijih ljudi ne radi toliko dobro) ili ljudima sa nekakvim autoimunim bolestima i visokim komorbiditetom na kojima cjepivo ne radi toliko dobro, njih ne ugrožavaju? Koja je to logika?
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Bronson0
2021-09-01T15:45:58Z
Za one starije koji su koliki toliko ok cjepivo djeluje. A ti stariji kojima je imunitet narusen sigurno ne idu po trgovackim centrima i kaficima nego leze u starackom domu i cekaju smrt(ruzno je reci ali tako je) i realno moze ih ubiti obicna prehlada. Mladih s autoimunim bolestima ima jako jako malo i sve im predstavlja opasnost pa i obicna prehlada tako da tom logikom mozemo zadrzati mjere zauvijek da zastitimo tih 1% sto imaju autoimune bolesti.
pecho
2021-09-01T15:53:28Z

Za one starije koji su koliki toliko ok cjepivo djeluje. A ti stariji kojima je imunitet narusen sigurno ne idu po trgovackim centrima i kaficima nego leze u starackom domu i cekaju smrt(ruzno je reci ali tako je) i realno moze ih ubiti obicna prehlada. Mladih s autoimunim bolestima ima jako jako malo i sve im predstavlja opasnost pa i obicna prehlada tako da tom logikom mozemo zadrzati mjere zauvijek da zastitimo tih 1% sto imaju autoimune bolesti.

Ma tako je, znači svi ovi preko 60te su u staračkim domovima, polukrepani i leže a ovih autoimunih bolesti, ljudi oboljeli od raka, raznoraznih bolesti (na mojem poslu na kolektivu od 60 ljudi ih ima 8 sa velikim rizikom) ima jako malo pa kakve veze, točno.

EDIT: Cjepivo djeluje na starije isto točno je ali dosta manje nego kod zdrave osobe od 25-30 godina.
Bronson0
2021-09-01T16:02:34Z

Ma tako je, znači svi ovi preko 60te su u staračkim domovima, polukrepani i leže a ovih autoimunih bolesti, ljudi oboljeli od raka, raznoraznih bolesti (na mojem poslu na kolektivu od 60 ljudi ih ima 8 sa velikim rizikom) ima jako malo pa kakve veze, točno.

EDIT: Cjepivo djeluje na starije isto točno je ali dosta manje nego kod zdrave osobe od 25-30 godina.

Cekaj majstore, nije isto biti stariji od 60,a biti imunokompromitiran. Vecini starijih od 60 cjepivo dobro djeluje i zasticeni su sto se i vidi po tome da je 90% hospitaliziranih necjepljeno. I ko sto sam napisa oni stariji koji su imunokompromitirani su svakako najebali jer ih ubija sve od prehlade do gripe. Tako da po toj logici svi bi se trebali cijepiti i protiv gripe i nositi maske 24/7 cijeli zivot?

Nego kad vec dajes primjer svog posla jesi li se cijepio protiv gripe i nosio masku prije korone da zastitis te na poslu?
DjomlaKS
2021-09-01T18:19:13Z
Sto se otvaranja linka tiče, pa normalno da ne otvaram niti jedan koji stavljate jer mi je to potpuno nebitno. I to je samo jedan od primjera vaseg pametovanja, nista vise. A vi i dalje nastavljate stavljati 😂
Mislim da se o koroni sad vec dovoljno zna, tako da bih vas zamolio da prestanete s linkanjem. Hvala!

E sad, sto se korone tiče postoji ekipa koja tvrdi da je korona najveća pošast ikad, i ekipa koja misli da je to izmišljotina. Ovdje na forumu mislim da takvih nema., ali se ovdje definitivno dijelimo na pametnjakoviće koji bi sve prisilno cijepili i uvodili mjere, te nas normalne kojima je pun k mjera i koji se zalažemo za samovoljno cijepljenje.
Za mene je korona u ovih godinu i pol ukratko značila: lockdown, jebanje prilikom prelaska granica, debljanje(8 kila dobio), depresija zbog lockdowna, strah od gubitka posla, tjeranje iz kafica zbog nedostatka neke potvrde itd.
I onda bi netko ide tupiti da se moram cijepiti ili cu u suprotnom umrijeti odnosno ubiti nekoga!? Daj me nemojte jebat vise s tim glupostima.
I da, znam dosta ljudi koji su umrli od korone ili su im ostale posljedice., al gle čuda, svi su bili rizična skupina.! Dakle nek se rizične skupine cijepe ako si žele dobro, ili oni koji se boje, a od nas ostalih nek odjebu više!!
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-09-01T19:31:54Z
Vi koji ste se cijepili, preporučam vam da se do kraja života cijepite. Mi koji to ne želimo, pustite nas da odlučimo o svojem životu.

thelovacluka
2021-09-01T19:39:04Z
Naravno da nisi otvorio, nisi ti dugo otvorio nešto novo, knjigu, neki novi pogled, vidi se iz priloženog. A upravo to dokazuje i ovo na videu. Što znači pametnjaković? netko tko govori i razmišlja na način koji je tebi preteški? A ovi tvoji problemi s mjera.. Tu se samo vidi i slabost karaktera. Trebaš u fat camp ko Cartman sad? ne kužim ljude koji imaju takve izgovore i kojima je ovo tolko teško. Osim ak si dijete ili vlasnik ugostiteljskog obrta, nemaš izgovor za cviljenje radi mjera.

Kaj se tiče istraživanja, ona su temelj, jer tu se saznaje sve. A onda tko kako zna to iskoristiti. I to ne mislim na nikoga od nas tu. Nismo jebeno sposobni o tome suditi. Uvijek ima par faktora koje ne uključujemo u neku misao, kojih nit nismo svijesni.

Ne može se dokazivati ili osporavati hipoteze uz "uglavnom" "većina" "ja znam sve koji su takvi i takvi" Stari moj, ne znaš ti pol promila onoga što je potrebno da nakon te "informacije" možeš neki zajljučak donesti. I treba prihvatiti to da ti sad uopće ne shvaćaš o čemu govorim nego se radim pametan.

"Tako da po toj logici svi bi se trebali cijepiti i protiv gripe i nositi maske 24/7 cijeli zivot?"

opet usporedba gripe i corone.

SVi koji sad pišu na forumu su već zakonski bili prisiljeni cijepiti se sa više cjepiva.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
pecho
2021-09-01T19:45:16Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Naravno da nisi otvorio, nisi ti dugo otvorio nešto novo, knjigu, neki novi pogled, vidi se iz priloženog. A upravo to dokazuje i ovo na videu. Što znači pametnjaković? netko tko govori i razmišlja na način koji je tebi preteški? A ovi tvoji problemi s mjera.. Tu se samo vidi i slabost karaktera. Trebaš u fat camp ko Cartman sad? ne kužim ljude koji imaju takve izgovore i kojima je ovo tolko teško. Osim ak si dijete ili vlasnik ugostiteljskog obrta, nemaš izgovor za cviljenje radi mjera.

Kaj se tiče istraživanja, ona su temelj, jer tu se saznaje sve. A onda tko kako zna to iskoristiti. I to ne mislim na nikoga od nas tu. Nismo jebeno sposobni o tome suditi. Uvijek ima par faktora koje ne uključujemo u neku misao, kojih nit nismo svijesni.

Ne može se dokazivati ili osporavati hipoteze uz "uglavnom" "većina" "ja znam sve koji su takvi i takvi" Stari moj, ne znaš ti pol promila onoga što je potrebno da nakon te "informacije" možeš neki zajljučak donesti. I treba prihvatiti to da ti sad uopće ne shvaćaš o čemu govorim nego se radim pametan.

"Tako da po toj logici svi bi se trebali cijepiti i protiv gripe i nositi maske 24/7 cijeli zivot?"

Jao Fat camp hahaah. Jebena epizoda :D

SVi koji sad pišu na forumu su već zakonski bili prisiljeni cijepiti se sa više cjepiva.

Bronson0
2021-09-01T19:54:15Z

. Osim ak si dijete ili vlasnik ugostiteljskog obrta, nemaš izgovor za cviljenje radi mjera.

Ovo su govorili i u nacistickoj njemackoj. Ako nisi zidov nemas izgovor za cviljenje radi mjera. Popisam im se ja po tim mjerama. Ok mi je da se nose maske, ok mi je da se ogranicenja okupljanja ali zabranjivati ljudima da otvore svoje objekte je van pameti.

Vidim da volis izvlaciti stvari iz konteksta, nije ti to bas dobro. I da nekome ko je imunokompromitiran nema velike razlike izmedu gripe i korone, njemu je cak i prehlada opasna.

Pa bili smo cijepljeni s par jednikratnih cijepiva koja su se koristila ko zna koliko godina prije toga. Da ovo cijepivo ima ucinak od bar 2 godine mogli bi pricati o iskorijenjivanju korone, ovako je to sf
dr jupidu
2021-09-01T20:04:29Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://youtu.be/y50i1bI2uN4

Nije u redu nazivati nekog glupim samo zato jer su neki od vas pičkice koje se panično boje korone i dane provode čitajući "istraživanja i izjave" raznoraznih znanstvenika, dok mi ostali drkamo kitu i jebe nas jedino sto ne mozemo normalno u soping ici i sl. stvari.
Nastavite glumiti pametnjakoviće, ali samo glumiti jer pametni ipak niste 😉

a ja od početka korone kažem da nemogu dobit koronu i da se ljubim s nekom sexy koronašicom....a oni vjeruju struci a meni ne koji nisam bolestan 12 godina niti mogu dobit koronu
već nas nekoliko pije čudesni napitak i niko nema koronu

amen

:)))

thelovacluka
2021-09-01T20:06:47Z

Ovo su govorili i u nacistickoj njemackoj. Ako nisi zidov nemas izgovor za cviljenje radi mjera. Popisam im se ja po tim mjerama. Ok mi je da se nose maske, ok mi je da se ogranicenja okupljanja ali zabranjivati ljudima da otvore svoje objekte je van pameti.

Nacisti su isto htjeli cijepiti narod za dobrobit naroda? Onda nemoj takve usporedbe raditi.

Vidim da volis izvlaciti stvari iz konteksta, nije ti to bas dobro. I da nekome ko je imunokompromitiran nema velike razlike izmedu gripe i korone, njemu je cak i prehlada opasna.

nije iz kontektsa. rekao si da bi se SVI trebali cijepiti i nositi maske. Koliko realno ljudi je imunokompromitirano? tolko se ta riječ razbacuje. dajte mi pojasnite tko je to, kako se to određuje, d ane velim, mjeri, i koliko ga tih ljudi? Što je s onim mladima koji su ili pocrkali ili dobili takkve upale pluća, bubrega ili drugih vitalnih organa da su se oporavljali mjesecima. Vi bi da odredite rizične skupine, a ne proučavate koliko je virus nepredvidljiv. Onda bi više razumijeli ove koji predlažu da se čim veći postotak ljudi cijepi.

Pa bili smo cijepljeni s par jednikratnih cijepiva koja su se koristila ko zna koliko godina prije toga. Da ovo cijepivo ima ucinak od bar 2 godine mogli bi pricati o iskorijenjivanju korone, ovako je to sf

Otkud procjena 2 godine? isto tako, nije samo to bitno, i postotak učinkovitosti je bitan. 90% učikovito cjepivo za sve sojeve bi itekako bilo efektivno i unutar pola godine recimo. pretpostavljam. ALi i tu bi bilo potrebno da se ljudi jebeno cijepe.

Da se razumijemo, ja sam bio pripravnik u bolnici i ja sam odbio se cijepiti protiv Hep B. jednostavno, to je bilo na moju vlastitu odgovornost, ne bi nikome dalje širio. A i na kraju se ispostavilo da za moj odjel ne treba cjepivo. Oću reči, da nisam neki fanatik za cjepivo nit općenito za dosta zapadnjačkog, po pristupu, ali što se tiče ove teme s covidom, realnost nam je danas takva kakva je. sve ovo što preporučuju je realno i s razlogom..

Bronson0
2021-09-01T20:19:59Z

Nacisti su isto htjeli cijepiti narod za dobrobit naroda? Onda nemoj takve usporedbe raditi.

Radili su stvari "za dobrobit naroda" protiv njihove volje. Sto je jednom dobro, drugom je lose, a ko sto vidis puno se ljudi u hrvatskoj zali da im je lose zbog ovih mjera.

nije iz kontektsa. rekao si da bi se SVI trebali cijepiti i nositi maske. Koliko realno ljudi je imunokompromitirano? tolko se ta riječ razbacuje. dajte mi pojasnite tko je to, kako se to određuje, d ane velim, mjeri, i koliko ga tih ljudi? Što je s onim mladima koji su ili pocrkali ili dobili takkve upale pluća, bubrega ili drugih vitalnih organa da su se oporavljali mjesecima. Vi bi da odredite rizične skupine, a ne proučavate koliko je virus nepredvidljiv. Onda bi više razumijeli ove koji predlažu da se čim veći postotak ljudi cijepi.

Opet si totalno van konteksta. Bilo bi u redu da bar procitas post na koji ja odgovorama pa da vidis o cemu se radi. Ti mladi koji nisu imunokompromitirani su nebitni za ovu prici jer oni sami biraju boje li se korone i zele li se cijepiti.

Otkud procjena 2 godine? isto tako, nije samo to bitno, i postotak učinkovitosti je bitan. 90% učikovito cjepivo za sve sojeve bi itekako bilo efektivno i unutar pola godine recimo. pretpostavljam. ALi i tu bi bilo potrebno da se ljudi jebeno cijepe.

2 godina bi bio neki minimum minimuma jer ko sto vidis cjepljeni je 3 milijarde ljudi i sada vec dolazi potreba za ponovnim docjepljivanje onih koji su se cijepili na pocetku. Svijet je postao globalno selo i nema sanse s cijepivom koje traje jedva godinu dana iskorjeniti koronu. Cijepivo sluzi prvenstveno za osobnu zastitu, sve ostalo su price za malu djecu.

Da se razumijemo, ja sam bio pripravnik u bolnici i ja sam odbio se cijepiti protiv Hep B. jednostavno, to je bilo na moju vlastitu odgovornost, ne bi nikome dalje širio. A i na kraju se ispostavilo da za moj odjel ne treba cjepivo. Oću reči, da nisam neki fanatik za cjepivo nit općenito za dosta zapadnjačkog, po pristupu, ali što se tiče ove teme s covidom, realnost nam je danas takva kakva je. sve ovo što preporučuju je realno i s razlogom..

Isto tako mi svi na svoju vlastitu odgovornost odbijamo cijepivo i ne vidim u cemu je problem

DjomlaKS
2021-09-01T20:23:27Z

Osim ak si dijete ili vlasnik ugostiteljskog obrta, nemaš izgovor za cviljenje radi mjera

što se tiče ove teme s covidom, realnost nam je danas takva kakva je. sve ovo što preporučuju je realno i s razlogom..

Ovo mi je vec dovoljno da napustim ovu raspravu.
Znači čovjek ne smije pitati zašto jedan mladi konobar mora nositi masku na +40 otvorenom među hrpom ljudi, dok jedan premijer derneči na mostu sa stotinjak ljudi bez ikakve maske ili distance. Također se ne smije pitati zašto mediji dizu hajku na određene skupine dok istovremeno podržavaju okupljanje drugih skupina, njima dragih.
Onda ova fora s 12 sati u Hrvatskoj!? Pa u tih 12 sati mozes zaraziti pola grada.
Primjera koliko oces, al ne isplati se vise.
Fascinantno mi je samo koliko se busate o prsa kako nesto čitate i proučavate, a na kraju pojma nemate. Sve sto znate je zabit glavu u pijesak i slušat "struku" 😂😂😂
thelovacluka
2021-09-01T20:31:50Z
naglasio sam da ja NE BI nikome širio da sam nekim slučajem dobio. To je razlika tj, problem,

Nacisti su nacionalni kut, pokret, svjetski rat, ubojice. A tu vlada pokušava uvjeriti ljude s ciljem smanjenja mrtvih. Nema usporedbe.

""2 godina bi bio neki minimum minimuma jer ko sto vidis cjepljeni je 3 milijarde ljudi i sada vec dolazi potreba za ponovnim docjepljivanje onih koji su se cijepili na pocetku. Svijet je postao globalno selo i nema sanse s cijepivom koje traje jedva godinu dana iskorjeniti koronu. Cijepivo sluzi prvenstveno za osobnu zastitu, sve ostalo su price za malu djecu.""

ovo sve napisano je tvoje osobno mišljenje, bez ikakvih dokaza ili temelja. Laička procjena.

DJOMALKS,

ajde onda napusti jer ti si postao model ironije sa zadnjim upisima i tome kako druge etiketiraš. Ko da Šeks proziva druge radi alkohola.
Govoriš napamet ko na placu i time se još ponosiš, ismijavaš struku. Oni nemaju pojma, a ti znaš na temelju procjene s kauča, kak bi se reklo. Onak, usput.. što još dodati tu.

EDIT:

https://www.orientation....at-home-or-in-quarantine 

evo, da ne moraš u camp :D
tolko toga se može doma, i ne samo doma, vani. trenirati, raditi, izrađivati, svašta. a ne getting fat.
Bronson0
2021-09-01T21:24:52Z

Nacisti su nacionalni kut, pokret, svjetski rat, ubojice. A tu vlada pokušava uvjeriti ljude s ciljem smanjenja mrtvih. Nema usporedbe.

Sve je ok dok vlada uvjerava ljudi ali kad ih pocne ucijenjivati i davati otkaze radi necjepljenja to postaje tiranija. Nema mjesta prisili u demokratskom drustvu.

""2 godina bi bio neki minimum minimuma jer ko sto vidis cjepljeni je 3 milijarde ljudi i sada vec dolazi potreba za ponovnim docjepljivanje onih koji su se cijepili na pocetku. Svijet je postao globalno selo i nema sanse s cijepivom koje traje jedva godinu dana iskorjeniti koronu. Cijepivo sluzi prvenstveno za osobnu zastitu, sve ostalo su price za malu djecu.""

ovo sve napisano je tvoje osobno mišljenje, bez ikakvih dokaza ili temelja. Laička procjena.

Nema tu nikakve procjene, to je cinjenica koju ce ti svi experti na svijetu potvrditi. Jos nisam cuo da neko govori da ce cijepiti svih 7 milijardi ljudi na zemlji i iskorijeniti koronu. To je utopija, nema jebene sanse da se to ikad dogodi. Usporedivati boginje sa koronom je jako glupo jer ucinak cijepiva za boginje je bilo 3-5 godina, a ne jedva godinu dana.

pecho
2021-09-01T21:55:35Z
Ma tko se hoće cijepiti neka se cijepi a tko neće, ne treba.
Pripremite se za zimu punu mjera,maski i problema.
Uskoro će covid putovnice/potvrde ili konstantno skupo testiranje.
dr jupidu
thelovacluka
2021-09-02T07:10:37Z
Ja nisam za prisilne otkaze ili sufinanciranje samo onih firmi gdje su se ljudi cijepili. Ja sam za edukaciju jer ljudi očito ne vjeruju . Tj. dobar dio ne vjeruje i zato se događa što se događa ljudima u glavama. Mislim da su vlade tu zakazale. Ttebalo je više educirati. Makar, neki ljudi iz principa vjeruju u kontra ono što veli vlada. Ne znam.

Pa usporedio sam to što je zakonski obabezno, nebitno kolko djeluje ili kad se daje ili neki drugi faktor. Zakonski je obavezno radi sprečavanja širenja bolesti. A ako bude i 90 % učinkovito i trajalo 2 godine, većina koji se sad ne želi se ne bi ni onda cijepilo. Tak da. Jebiga, samo da virus mutira u neko slabo sranje, jer očito dogovora između ljudi nebu.

BTW, da , procjena je. "svi experti će ti reći" i slične rečenice su tvoje rečenice. Daj eksperte da čujem. Daj nekoliko eksperata. Znači, ovo je razbacivanje brojkama odokativno. Kao prvo, tko veli da treba 100 % ljudi cijepiti da se iskorijeni? Možda je 90%.?? Tko veli da cjepivo mora trajati minimalno 2 godine? možda treba godinu dana?? i tako dalje i tako dalje. Velim, nemojmo nastupati tako sigurno, a govoriti napamet. hard evidence, ništa drugo.
Bronson0
2021-09-02T12:18:29Z

Ja nisam za prisilne otkaze ili sufinanciranje samo onih firmi gdje su se ljudi cijepili. Ja sam za edukaciju jer ljudi očito ne vjeruju . Tj. dobar dio ne vjeruje i zato se događa što se događa ljudima u glavama. Mislim da su vlade tu zakazale. Ttebalo je više educirati. Makar, neki ljudi iz principa vjeruju u kontra ono što veli vlada. Ne znam.

Veliki problem po meni. Vise bi volio da mi o cjepivu govori neki umirovljeni profesor i da mu stvarno daju da pogleda to cijepivo nego vili beros koji dobiva direktive iz eu. Realno, mozda u njemackoj ljudi imaju povjerenja jer odluke stvarno donose njihovi strucnjaci, ovi nasi samo reinterpretiraju sto su im rekli iz eu.

Pa usporedio sam to što je zakonski obabezno, nebitno kolko djeluje ili kad se daje ili neki drugi faktor. Zakonski je obavezno radi sprečavanja širenja bolesti. A ako bude i 90 % učinkovito i trajalo 2 godine, većina koji se sad ne želi se ne bi ni onda cijepilo. Tak da. Jebiga, samo da virus mutira u neko slabo sranje, jer očito dogovora između ljudi nebu.

Pa to je jedan od glavnih faktora. Boginje nikad nebi bile iskorjenjene u danasnjem svijetu da dvije doze cjepiva traju jedva godinu dana. Ono sto mi je smjesno je sto ti toliko smeta usporedba s gripom, a daleko je slicnija gripi nego boginjama ili bilo kojoj drugoj bolesti.

BTW, da , procjena je. "svi experti će ti reći" i slične rečenice su tvoje rečenice. Daj eksperte da čujem. Daj nekoliko eksperata. Znači, ovo je razbacivanje brojkama odokativno. Kao prvo, tko veli da treba 100 % ljudi cijepiti da se iskorijeni? Možda je 90%.?? Tko veli da cjepivo mora trajati minimalno 2 godine? možda treba godinu dana?? i tako dalje i tako dalje. Velim, nemojmo nastupati tako sigurno, a govoriti napamet. hard evidence, ništa drugo.

Pa sto ti treba expert da ti kaze da je ne moguce cijepiti 7 milijardi ljudi? Vise od pola svijeta je gladno, a oni im trpaju neka cijepiva. Znaci niko nikad nije spomenuo iskorijenivanje korone cijepivom jer to je nemoguce, samo se nadaju staviti je pod kontrolu.
Similar Topics
Users browsing this topic