Sto se otvaranja linka tiče, pa normalno da ne otvaram niti jedan koji stavljate jer mi je to potpuno nebitno. I to je samo jedan od primjera vaseg pametovanja, nista vise. A vi i dalje nastavljate stavljati 😂
Mislim da se o koroni sad vec dovoljno zna, tako da bih vas zamolio da prestanete s linkanjem. Hvala!
E sad, sto se korone tiče postoji ekipa koja tvrdi da je korona najveća pošast ikad, i ekipa koja misli da je to izmišljotina. Ovdje na forumu mislim da takvih nema., ali se ovdje definitivno dijelimo na pametnjakoviće koji bi sve prisilno cijepili i uvodili mjere, te nas normalne kojima je pun k mjera i koji se zalažemo za samovoljno cijepljenje.
Za mene je korona u ovih godinu i pol ukratko značila: lockdown, jebanje prilikom prelaska granica, debljanje(8 kila dobio), depresija zbog lockdowna, strah od gubitka posla, tjeranje iz kafica zbog nedostatka neke potvrde itd.
I onda bi netko ide tupiti da se moram cijepiti ili cu u suprotnom umrijeti odnosno ubiti nekoga!? Daj me nemojte jebat vise s tim glupostima.
I da, znam dosta ljudi koji su umrli od korone ili su im ostale posljedice., al gle čuda, svi su bili rizična skupina.! Dakle nek se rizične skupine cijepe ako si žele dobro, ili oni koji se boje, a od nas ostalih nek odjebu više!!