Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

balkanbomber
2020-03-09T16:22:08Z
evo u mene frend najvjerovatnije obolio od corone, jbt kako to ide...

pazi ovo, jedna medicinska sestra u Stajerskoj bila pocetkom prosleg tjedna u Italiji i zarazila se. Mi smo inace 150km od tog mjesta, ALI, cura od tog frenda (koja sad zivi u Becu) je
iz tog mjesta i njena mama radi u toj bolnici i bas u odjelu gdje radi i zarazena osoba, i tako se i ona zarazila. Cura od frenda je slucajno za vikend isla kuci da posjeti roditelje posto
nije bila vec duze (oni su bili kod mene u Argentini prije 2 tjedna pa nije prije usjpela da posjeti roditelje) i zarazila se i onda naravno poslje vikenda se vratila doma u Bec i najvjerovatnije
zarazila mog frenda koji je danas poceo da osjeca simptome prehlade itd.

to je se sve sinoc ispostavilo. sad, njena mama vec ima temperaturu itd i nalazi se u kucnoj karanteni i cekaju se resultati testa. Frend i cura mu su isto kuci i nisu u karanteni, tek ako
test od mame bude pozivitivan oni ce morat sami doci u bolnicu i javit se za karantenu... a do tog trenutka mogu hodat Becom i radit sto hoce, iako je mogucnost da su zarazeni veca
njego da nisu..
On je čovjek jako dobar momak!
iggor
2020-03-09T16:34:26Z
Beč Italija Argentina korona
Bronson0
2020-03-09T17:39:18Z
Nije mi jasna ta kucna karantena. Sto ti ljudi jedu, kako ukucani ne pokupe...
DjomlaKS
2020-03-09T17:53:10Z
Kod mene se ovdje zadnjih mjesec dana prava panika siri, pogotovo jer radim u firmi koja broji blizu 7000 radnika, i ako se samo jedan zarazi zatvara se sve nekoliko tjedana. Problem je sto onda ne mogu ici kuci starcima jer postoji sansa da ih zarazim, niti bilo gdje drugo gdje su starci i klinci. I gle sranja, prije sat vremena drug mi javlja da je jedan zarazen i da je cijela linija stala, sad imaju sastanak itd.
Iskreno, malo mi je bilo i smijesno kad se tek pojavilo u Kini, jer s obzirom kakve su im "prehrambene navike" nije me cudilo., al sad mi vise nije ni najmanje smijesno niti kuzim kako nekome moze biti? Pogotovo jer je nov virus i mozda s vremenom postane opasan i za mladje
hamush
2020-03-09T17:58:26Z
Ovdje u NC ima par slucajeva tu u Raleigh.
no kolko kontam, vecina ljudi odlezi koronu ko neku prehladu ili gripu i to je to...

citao sam jedan clanak koji je pisao tip koji ima koronu (pokupio je na brodu). i kae da je ko normalna prehlada barem njemu, i da nije korona da bi vec sigurno bio na poslu.

opasnost je najveca za starije od 69 pa nadalje. oni su u najrizicnijoj grupi.

DjomlaKS
2020-03-09T18:16:51Z
Istina, za +69. Ako dodamo tome necij slabij imunitet eto nas na brojci 60-65g., a ako se ne varam svima nam je pola rodbine upravo tih godina. Nebi mi bas bilo svejedno da mi neki kineski virus dohvati familiju
dr jupidu
2020-03-09T18:50:17Z
ugavom ova corona nije za popit max flu i ostale budalaštine već kad uhvati ne junačit se nego pravac u krevet....

organizam se tad nesmije trošit minimalno dok se ne izbori protiv gripe

najebali su junačine koje će ić s coronom radit i odhodat je....

i stariji....

dakle...kuća...čajevi..toplo....
Zatoichi
2020-03-09T19:44:03Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ugavom ova corona nije za popit max flu i ostale budalaštine već kad uhvati ne junačit se nego pravac u krevet....

i stariji....

Ne brini se,korona ne napada kukavice

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2020-03-09T19:49:22Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: dr jupidu 

i stariji....

Ne brini se,korona ne napada kukavice

nebrini..velike nekukavice nisu medju zivima....

dr jupidu
2020-03-09T21:46:45Z
npr ksian ako je pametan može ostvart preživljavanje samoizolacijom do ljeta..... on ima tu mogućnost otvorenom....

pa i karl anal bi se mogao zavuć u mišju rupu:)1

ali pritsci i osudjivanje okoline mogu ih koštat glave :)

ja pijem trenutno 2 stvari koje će spriječiti virus

pa oekujem da virus uništi debelog i tako corona virus pokosi debelog i ja ostanem sam na vrhu

hvala corona virusu....corona voli prvaka mene i želi da budem prvak:)1
Stipe
2020-03-09T23:15:49Z
Originally Posted by: Bronson0 

Nije mi jasna ta kucna karantena. Sto ti ljudi jedu, kako ukucani ne pokupe...

Otprilike ovako

Coronavirus: How to self-isolate
The official advice if you suspect you have coronavirus, have been in contact with someone who has it, or have been to a place where there are a lot of cases of the virus, is to self-isolate.

But what does that actually mean and what's the right way to do it?

The BBC's medical correspondent Fergus Walsh explains the top five methods to successfully self-isolate.

https://www.bbc.com/news...irus-how-to-self-isolate 

-Stipe
Zatoichi
2020-03-09T23:27:08Z
Pa nista'sjedis doma i narucujes jela i pice,placas karticom,ostave ti vani,izadjes,uzmes,jedes,gledas tv i tako dva tjedna dok ne prodje....ovo je sada novelty,jkebiga godisnje globalno umre oko 40000 ljudi od obicne gripe,vakcine protiv godisnje gripe su dobre u samo 40-60% slucajeva,znaci ni one nepomazu 100 posto....od ovih 40000 sto umru su uglavnom stariji i bolesni

Inace,yubitu je vec pun hitova
https://m.youtube.com/watch?v=zJLljbZZnKk
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2020-03-10T12:58:56Z
zatoichi

ako napišeš 10 puta dr jupidu je prvak

otkrit cu ti lijek da nedobiješ koronu

sve je na tebi

ponos ili život

biraj
dr jupidu
2020-03-10T14:01:11Z

ček..... zar nije boje bit izoliran u zatvoru:)?
DugoVecCitam
2020-03-10T14:16:01Z
Zna li se koja je stopa smrtnosti po godinama u Italiji?
DRAGI PRIJATELJI...
bbbmarc
2020-03-10T15:09:52Z
nešto je pisalo da alkoholičari su dobro zaštićeni od virusa korone, tj da se taj virus slabo razmnožava u okružju alkohola, ima istina? ima link?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-10T15:37:07Z
slovenci su nas kritizirali zbog mjera na granici, i skupili 31 slučaj u 10-ak dana :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
cayman
2020-03-10T16:00:16Z
Treba priznati da je ekipa okupljena oko novog ministra zbilja dobro i ozbiljno shvatila situaciju. Strah me pomisliti da je krkančina Kujundžić još aktualan, kakva bi to nepogoda bila.
dr jupidu
2020-03-10T18:04:27Z
znam da je pop na misi pokraj moje zgrade reka da je corona virus nastao iz grijeha....

pa u neku ruku ni nesumnjam....

neko je jeo miševe i sličan antiljudski grijeh:)1
Similar Topics
Users browsing this topic