Mudar covjek jednom rece da je kinezima mjesto uglavnom u kontenjeru, i ja se s tim dobrim djelom slazem.
Odvratnije rase nisam upoznao, niti sam citao o njoj. Na kakve to sve svirepe nacine zlostavlja zivotinje, i kakve "specijalitete" prave to normalan covjek ne moze razumijeti. Aj sto su im te trznice mesa toliko odvratne da mozes pronaci sve, od zivo skuhanih stakora i sismisa, do svjeze oderane macke., al da su im recepti tipa zivo kuhan pas koji se prije toga zlostavlja i nekad odere nazivo da bi meso bilo ukusnije..pa btj koliko retard moras biti za to. I btw, oni ne preferiraju zamrzivace il hladnjace, nego na tim trznicama na licu mjesta ubiju i oderu zivotinju, te dolazi do velike kolicine mjesanja krvi na onolikom suncu, zbog cega nastaju kojekakve bolesti.
Tu je i njihov obicaj o pobacaju. Aj ako bi se moglo raspravljat o fetusu, al kod kineza uglavnom cekaju da vide spol pa tek onda odluce oce li pobaciti ili ne. Cak su zabilježeni i slucajevi kanibalizma kod njih.
Da nebi bilo rekla kazala, evo kakvo iskustvo imam s njima dok sam radio minijob po hotelima(punjenje minibarova, iznosenje smeca...). Zivot bi mi se zgadio kad bi vidio da jedan od njih izlazi iz sobe jer sam znao sta me tamo ceka. Smrad koji bi me spopao svako dan bi bio sve veci, jer hranu koju skuhaju ponedjeljkom stajala bi sljedecih 10dana, s tim da bi jos drugu hranu kuhali i tako ajmo rec skladistili danima. Nered necu ni spominjat cega je sve bilo, al nikad necu zaboravit kad sam na krevetu ugledao djecje igracke, ostatke hrane neke, i iskoristen kondom medju tim(!??). Znaci 4-5 min koje sam morao provesti u njihov sobi zgadilo bi mo ostatak dana, a kamoli da zivim tu.
Upoznao sam i par likova koji izgledaju kao kinezi, dolaze iz Kine, al se sasvim drugacije izjasnjavaju, i o Kini samo najgore imaju za reci.