Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

dr jupidu
2020-03-10T19:37:45Z
corona virus je kazna šta sam ostao bez titule

bogovi rata poslali su na zemlju virus
dr jupidu
2020-03-10T19:39:12Z
glupo je o tom raspravljat al ima li ovaj virus stvarno opak učinak na neki genetski tip

šteta da dennis hanover nije medju nama da nam pojasni
dr jupidu
balkanbomber
2020-03-10T19:57:29Z
Ja se iskreno nadam da ce Kineska vlada ovaj put ozbljno shvatiti ovaj virus, ne samo sto se aktualnih protivmjera tice nego da ce i rigurozno uvest zabrane i visoke kazne na zderanje svih divljih zivotinja!

SARS je nastao posto su jeli neke divlje macke, ne, ne obicne divlje macke nego cibetke jbt led, zasto se takve zivotinje - akve zvijeri moraju jesti?

Sad imamo coronu zato sto su jeli jbne sismiseve, i to sam gledao video, kao dinstaju ih par minuta da ostanu sve dobre stvari u njima i onda ih tako jedu, sa kozom, ocima, svime... nesto odvratnije nisam vidio u zivotu...

Dosta je bilo tog sranja, jbt, ovo nije kultural difference kao primjer konja u kazahstanu da ga tam vise jedu, nego ovi kinezi ze bas preseravaju da nadu nesto sto gore i odvratnije pa da ga pozderu...

On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2020-03-10T20:30:56Z
Mudar covjek jednom rece da je kinezima mjesto uglavnom u kontenjeru, i ja se s tim dobrim djelom slazem.
Odvratnije rase nisam upoznao, niti sam citao o njoj. Na kakve to sve svirepe nacine zlostavlja zivotinje, i kakve "specijalitete" prave to normalan covjek ne moze razumijeti. Aj sto su im te trznice mesa toliko odvratne da mozes pronaci sve, od zivo skuhanih stakora i sismisa, do svjeze oderane macke., al da su im recepti tipa zivo kuhan pas koji se prije toga zlostavlja i nekad odere nazivo da bi meso bilo ukusnije..pa btj koliko retard moras biti za to. I btw, oni ne preferiraju zamrzivace il hladnjace, nego na tim trznicama na licu mjesta ubiju i oderu zivotinju, te dolazi do velike kolicine mjesanja krvi na onolikom suncu, zbog cega nastaju kojekakve bolesti.
Tu je i njihov obicaj o pobacaju. Aj ako bi se moglo raspravljat o fetusu, al kod kineza uglavnom cekaju da vide spol pa tek onda odluce oce li pobaciti ili ne. Cak su zabilježeni i slucajevi kanibalizma kod njih.

Da nebi bilo rekla kazala, evo kakvo iskustvo imam s njima dok sam radio minijob po hotelima(punjenje minibarova, iznosenje smeca...). Zivot bi mi se zgadio kad bi vidio da jedan od njih izlazi iz sobe jer sam znao sta me tamo ceka. Smrad koji bi me spopao svako dan bi bio sve veci, jer hranu koju skuhaju ponedjeljkom stajala bi sljedecih 10dana, s tim da bi jos drugu hranu kuhali i tako ajmo rec skladistili danima. Nered necu ni spominjat cega je sve bilo, al nikad necu zaboravit kad sam na krevetu ugledao djecje igracke, ostatke hrane neke, i iskoristen kondom medju tim(!??). Znaci 4-5 min koje sam morao provesti u njihov sobi zgadilo bi mo ostatak dana, a kamoli da zivim tu.
Upoznao sam i par likova koji izgledaju kao kinezi, dolaze iz Kine, al se sasvim drugacije izjasnjavaju, i o Kini samo najgore imaju za reci.
DjomlaKS
2020-03-10T20:32:03Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Ja se iskreno nadam da ce Kineska vlada ovaj put ozbljno shvatiti ovaj virus, ne samo sto se aktualnih protivmjera tice nego da ce i rigurozno uvest zabrane i visoke kazne na zderanje svih divljih zivotinja!

SARS je nastao posto su jeli neke divlje macke, ne, ne obicne divlje macke nego cibetke jbt led, zasto se takve zivotinje - akve zvijeri moraju jesti?

Sad imamo coronu zato sto su jeli jbne sismiseve, i to sam gledao video, kao dinstaju ih par minuta da ostanu sve dobre stvari u njima i onda ih tako jedu, sa kozom, ocima, svime... nesto odvratnije nisam vidio u zivotu...

Dosta je bilo tog sranja, jbt, ovo nije kultural difference kao primjer konja u kazahstanu da ga tam vise jedu, nego ovi kinezi ze bas preseravaju da nadu nesto sto gore i odvratnije pa da ga pozderu...

https://m.facebook.com/s...0&id=100002331535398 

Imas tu sve
Zatoichi
2020-03-11T01:58:03Z
Originally Posted by: bbbmarc 

nešto je pisalo da alkoholičari su dobro zaštićeni od virusa korone, tj da se taj virus slabo razmnožava u okružju alkohola, ima istina? ima link?

Ne,samo 60% i na vise pomaze,i to ako koristis za ciscenje/pranje ruku,sve ispod 60% nemoze nista koroni...piti alkohol nepomaze,korona uglavnom ulazi na nos,moze na usta i ako ceses oci....znaci usises virus i ako se zaleti na dole prema dupetu neces imati nikakvih problema,ako skrene prema plucima velika je vjerovatnoca da ce biti problema....piti alkohol kad imas i obicnu gripu generalno nije dobro,alkohol usporava immunty system u borbi protiv virusa
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
bbbmarc
2020-03-11T06:01:01Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: bbbmarc 

nešto je pisalo da alkoholičari su dobro zaštićeni od virusa korone, tj da se taj virus slabo razmnožava u okružju alkohola, ima istina? ima link?

Ne,samo 60% i na vise pomaze,i to ako koristis za ciscenje/pranje ruku,sve ispod 60% nemoze nista koroni...piti alkohol nepomaze,korona uglavnom ulazi na nos,moze na usta i ako ceses oci....znaci usises virus i ako se zaleti na dole prema dupetu neces imati nikakvih problema,ako skrene prema plucima velika je vjerovatnoca da ce biti problema....piti alkohol kad imas i obicnu gripu generalno nije dobro,alkohol usporava immunty system u borbi protiv virusa

ma nikakvo čiščenje i vanjsko djelovanje ne pitam, stanično me zanima, u krvi
to da alkohol usprava imunosni sistem je varirajuća stvar, dobar dio sirupa i sprejeva protiv viroza i upala grla i dišnih sustava koristi alkoholne baze zbog boljeg djelovanja, ali uvijek ovisno o vrsti bacila, bakterije ili virusa,
npr alkohol je razarajući za nas kod tuberkuloze, bakterija tbca uživa u alkoholu, dok za virus korone sam negdje vidio da se stanično razmnožavanje bitno usporava u visokim dozama alkohola u krvnim stanicama
thelovacluka
2020-03-11T09:03:24Z
gle, morao bi biti 0-24 skroz pijan po tome.

jedino što je alkohol, žestica, vino, baktericid. i ako piješ ti malo dezinficira grlo.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-11T11:46:51Z
https://www.index.hr/vij...i-fakultete/2164076.aspx 

jebote, gdje će naši političari sad kupovat diplome? :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-11T13:38:39Z
https://www.index.hr/vij...d-slovenije/2164073.aspx 

HDZ zna, nema epidemije ako nema testiranja :)18 :)18 :)18 :)18
- dr jupidu
nofrx
2020-03-11T13:44:57Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Mudar covjek jednom rece da je kinezima mjesto uglavnom u kontenjeru, i ja se s tim dobrim djelom slazem.
Odvratnije rase nisam upoznao, niti sam citao o njoj. Na kakve to sve svirepe nacine zlostavlja zivotinje, i kakve "specijalitete" prave to normalan covjek ne moze razumijeti. Aj sto su im te trznice mesa toliko odvratne da mozes pronaci sve, od zivo skuhanih stakora i sismisa, do svjeze oderane macke., al da su im recepti tipa zivo kuhan pas koji se prije toga zlostavlja i nekad odere nazivo da bi meso bilo ukusnije..pa btj koliko retard moras biti za to. I btw, oni ne preferiraju zamrzivace il hladnjace, nego na tim trznicama na licu mjesta ubiju i oderu zivotinju, te dolazi do velike kolicine mjesanja krvi na onolikom suncu, zbog cega nastaju kojekakve bolesti.
Tu je i njihov obicaj o pobacaju. Aj ako bi se moglo raspravljat o fetusu, al kod kineza uglavnom cekaju da vide spol pa tek onda odluce oce li pobaciti ili ne. Cak su zabilježeni i slucajevi kanibalizma kod njih.

Da nebi bilo rekla kazala, evo kakvo iskustvo imam s njima dok sam radio minijob po hotelima(punjenje minibarova, iznosenje smeca...). Zivot bi mi se zgadio kad bi vidio da jedan od njih izlazi iz sobe jer sam znao sta me tamo ceka. Smrad koji bi me spopao svako dan bi bio sve veci, jer hranu koju skuhaju ponedjeljkom stajala bi sljedecih 10dana, s tim da bi jos drugu hranu kuhali i tako ajmo rec skladistili danima. Nered necu ni spominjat cega je sve bilo, al nikad necu zaboravit kad sam na krevetu ugledao djecje igracke, ostatke hrane neke, i iskoristen kondom medju tim(!??). Znaci 4-5 min koje sam morao provesti u njihov sobi zgadilo bi mo ostatak dana, a kamoli da zivim tu.
Upoznao sam i par likova koji izgledaju kao kinezi, dolaze iz Kine, al se sasvim drugacije izjasnjavaju, i o Kini samo najgore imaju za reci.

+1
Radim u hotelu i imam identicna iskustva.
Ali zato su mi kinezi iz hong konga potpuno drugaciji.
Kao da nisu kinezi.
Kulturni, pametni, uredni.

Japanci i korejci su vrhunski ljudi.

Mislim da ima veze s komunizmom i s tim da su pobili sve normalne za vrijeme Mao Ze Donga.

KW CHAMPION
nofrx
2020-03-11T13:47:27Z
Originally Posted by: thelovacluka 

jedino što je alkohol, žestica, vino, baktericid. i ako piješ ti malo dezinficira grlo.

Koliko sam skonta dobro je isprati usta svaki dan.
Ili alkoholom ili octom ili onim listerine tekucinama.
Virus kad dodje u usta moze ga se rjesiti prije nego se razmnozi.
Kad virus dospije u usta u pocetku ga nema dovoljno(brojcano). Tek kad se razmnozi u nama postaje ubojit.

Pijenje vecih kolicina alkohola je stetno jer slabi imunitet.
KW CHAMPION
nofrx
2020-03-11T13:52:50Z
Ocat je bolji za dezinfekciju od alkohola.
Ali se mora isprati usta vodom jer nagriza zube, ako cete njime dezinfucirat usta i zube.
Alkohol mora biti iznad 60% a octena kiselina dezinficira pri nizim postocima.
KW CHAMPION
dr jupidu
2020-03-11T15:03:22Z
Originally Posted by: nofrx 

Originally Posted by: thelovacluka 

Koliko sam skonta dobro je isprati usta svaki dan.
Ili alkoholom ili octom ili onim listerine tekucinama.
Virus kad dodje u usta moze ga se rjesiti prije nego se razmnozi.
Kad virus dospije u usta u pocetku ga nema dovoljno(brojcano). Tek kad se razmnozi u nama postaje ubojit.

Pijenje vecih kolicina alkohola je stetno jer slabi imunitet.

ja sprejam grlo s proplosis sprejem npr...od corone po nekoliko puta dnevno

dr jupidu
2020-03-11T15:23:37Z
ako je ovo kraj samo žalim šta neću otić kao prvak

šmrc
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-03-11T15:35:23Z

na šta čovjek spade, od bacanja kineza u kontejnere do posluživanja ih i čišćenja za njima :)20

- dr jupidu
balkanbomber
2020-03-11T15:55:59Z
Evo Argentina je sinoc izbacila nove mjere protiv razsirenja Corone koje ukljucuju da svi putnici iz Evrope (SVE DRZAVE) i USA/CND moraju obavezno na kucnu karantenu od 14 dana.

Tako da ce mi kolega koji danas stize iz USA morat ostat doma 14 dana, covjek je Technical Director, a ja necu moci letjet za Usks kuci u Austriju posto bi to automatski znacilo da poslje
odmora moram 14 dana u karantenu i ne mogu bit na poslu...

On je čovjek jako dobar momak!
hamush
2020-03-11T16:42:13Z
Originally Posted by: bero 

na šta čovjek spade, od bacanja kineza u kontejnere do posluživanja ih i čišćenja za njima :)20

KARMA IS A BITCH
DugoVecCitam
2020-03-11T17:07:39Z
Ako se zatvore granice-to doslovce nitko ne smije uci/izaci ili?
Sto s Hrvatima koji se vracaju s puta,na koji su posli prije odluke?
DRAGI PRIJATELJI...
Similar Topics
Users browsing this topic