dr jupidu
2020-11-11T22:12:58Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Mislim da ce svima biti tesko ali da je od svih hrvata Soldic najveci favorit.

Kod Soldic/Materla je problem sto svi misle da ako je Ilke mogao baciti Materlu u nokdaun da ce ga Soldic samljet, ALI, Ilke je najmanje 10cm visi od Robe i 7cm od Materle i dobro je radio direktima dok ce Soldic morati ici vise u infight i tu ga ovaj moze i kontrirati i/ili rusiti i svi znamo da je Materla sigurno dosta bolji u parteru. prednost mu je sto je kontras i kontragard, mogao bi provuci direktnu desnu kroz Materlin gard ali kao sto sam rekao za to mora uci u njega jel nema taj reach kao Ilke. Ako Roberto pametno radi moze pobijediti ali ne vjerujem da je to neki poklon itd. morat ce raditi za to. ovo je da bude svih 5 rundi na iglama i oprezan kao orao, nista nesmije propustiti.

Za Erslana je mozda prerano, Narkun ima duplo vise borbi i imao je vec 6 ili 7 borbi za titulu. dva puta je pobjedivao Kalidova, druga solidna imana naspram ovih od Ivana... sa druge strane je Erslan odradio dobar camp sa Rakicem a i rekao je da je trenirao sa Mirkom i Ishijem, znaci jako dobre partnere je imao i mozda ima taj neki psihicki momentum od toga, inace se i cini dosta psihicki jak. uglavnom tesko, ali nadam se da ce moci brilirati i uzet titulu, bilo bi fenomenalno, ali nije lagan zadatak.

Pejic i ostale necu komentirati, nadam se pobjedi i uzivati cu u mecevima.

ako je mogao reljić stojkom dobit narkuna na bodove...ovakav erslan može slično

balkanbomber
2020-11-11T22:47:45Z
da samo sto je tada bilo obrnuto, reljic je bio kao danas narkun, stari lisac koji je jedino osjetio poraze u ufc (narkun nije bio u ufc) i protiv blachowicza, dok je narkun imao slican score kao Erslan sada. svi smo vidjeli sto je Narkun napravio Goranu u rematchu, tako bi i ja vjerovatno sad prognozirao da je Erslan imao jos 2-3 dobre borbe protiv solidnih boraca, ali on to nije pa nazalost vidim Narkuna naprijed. Ajmo Ivane!
On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2020-11-11T22:48:14Z
Soldic podigao kilazu kao Holyfield u primeu. Isklesanij nego ikad 😃
balkanbomber
2020-11-11T22:54:41Z
djomlaks ti samo mastas o soldinom telu a neces da stavis fotku:

UserPostedImage 
DjomlaKS
2020-11-12T00:05:14Z

UserPostedImage 

:)18 :)18 :)18
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-11-12T06:37:47Z
Da se nisam prestao kladiti, stavio bih neku lovu na Erslana sigurno. Narkunu su zadnje legit pobjede protiv Khalidova koji je fizički puno manji i slabiji borac od Erslana, a u meču s fizički jakim protivnikom (De Fries) je izgledao smiješno, uz opasku da je De Fries prilično limitiran teškaš. Vjerujem da ovo Erslan dobiva bez previše muke.
dr jupidu
2020-11-12T08:24:41Z

UserPostedImage 

pa stavio je na kw sliku svog prije mjesec dana...ako je to on:)1

za nikog nema opravdanja ni za barria ni za pejića ........svi su oni u treningu i svi oni znaju da ksw zove u zadnji trena

prema tome

dr jupidu
2020-11-12T08:26:13Z
Originally Posted by: fist 

Da se nisam prestao kladiti, stavio bih neku lovu na Erslana sigurno. Narkunu su zadnje legit pobjede protiv Khalidova koji je fizički puno manji i slabiji borac od Erslana, a u meču s fizički jakim protivnikom (De Fries) je izgledao smiješno, uz opasku da je De Fries prilično limitiran teškaš. Vjerujem da ovo Erslan dobiva bez previše muke.

de fries u ksw u bez kontrole i s svojim statik stilom je zajeban

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-11-12T13:57:58Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: fist 

de fries u ksw u bez kontrole i s svojim statik stilom je zajeban

Pa taj De Frise od kad je otišao iz UFC-a više ni fizički ne lici na borca, nabacio je jedno 20 kg sve u trbuhu, duplo je sporiji nego je bio, izgleda mi kao da ni ne trenira više nesto posebno, primjetio sam da mnogi borci kad odu iz UFC-a više ne treniraju ozbiljno
DugoVecCitam
2020-11-12T23:50:44Z
Mislim da bi Materla mogu izvuci neki SD protiv Roba.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2020-11-13T10:46:04Z
https://fightsite.hr/reg...-jako-je-velik/10506040/ 

Sve sam vise siguran da je nas Svensson bio u pravu.
Soldic umjesto da razmišlja o UFC-u, on je "zadovoljan" mlateci se po Europi i sad je uzbuđen zbog kategorije iznad.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-11-13T11:57:45Z
https://www.profightstor...deckima-u-ksw-u-56/42390 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Svensson
2020-11-13T12:20:41Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://fightsite.hr/regija/roberto-soldic-za-fs-ufc-zove-skoro-pa-svaki-dan-a-pritisak-pred-ovu-borbu-jako-je-velik/10506040/

Soldic umjesto da razmišlja o UFC-u, on je "zadovoljan" mlateci se po Europi i sad je uzbuđen zbog kategorije iznad.

podsjetilo me na ono kad je Shtyrkov pričo da nije spreman za UFC

pa se čistio od sve kemije mjesecima i na kraju opet pao na testu :)20
doog_kool
2020-11-13T18:25:18Z
Pogledao maloprije ovo ceremonijalno vaganje. Covjece Croata manji za dvije glave od svog protivnika. Pejic i Erslan djeluju nabrijani skroz,Robo nekako rezerviran.
dr jupidu
2020-11-13T18:30:45Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://fightsite.hr/regija/roberto-soldic-za-fs-ufc-zove-skoro-pa-svaki-dan-a-pritisak-pred-ovu-borbu-jako-je-velik/10506040/

Ima 2 god ugovora s ksw i amen...
Nepričaj gluposti

DjomlaKS
2020-11-13T22:48:28Z
Kako bi volio da Erslan nabije ovoga.
Izgleda u dobroj formi, nabrijan, il da citiram Mirka, djeluje mi fokusirano!
Valjda nije prerano za ovu borbu :/
dr jupidu
2020-11-14T13:35:13Z
Kako rtl 2 rekkamira da u 22 30 ide uzivo??
balkanbomber
2020-11-14T14:12:17Z
vaganje bilo zanimljivo, Pejic kao uvijek, Barrio fulao dvije kategorije, Erslan nabrijan a Narkun jos vise (mozda nervoza) i Robo i Materla prijateljski.

evo posljednji KSW insta postovi:

UserPostedImage 
Svensson
2020-11-14T14:25:49Z

Barrio fulao dvije kategorije

Croata je balkanski Cormier, ista građa :)20
weparHR
2020-11-14T15:45:43Z
Ovaj Narkun uvijek drzi hvat duže nego kad sudac prekine borbu. Jedan put, dva puta, ok, desi se, ali pet, šest puta je već žešća patologija.
Da ga bar Erslan ugasi.