Becks
2020-11-17T20:34:27Z
Originally Posted by: doog_kool 

Kako se Robo gospodski ponasao u kavezu nakon prekida,svaka cast. Puno mi je dojmljivije to vidjeti nego kad borci skacu ko majmuni u kavezu nakon pobjede.

Je. Decko se bas zna ponasati i dost realno zbori.

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2020-11-18T08:39:31Z
Forgač ustraje da je barrio izborio neodlučan meč.

Forgi sine....neće moći

Čista pobjeda 2...1 za poljaka....

Dr jupidu judge
balkanbomber
2020-11-18T12:45:49Z
njegov je borac i naravno da ce biti malo neobjektivan, jbg, tako je to.

sjecam se jednog davnog ali po meni slicnog eventa tu na forumu, govorim o borbi Kosketa protiv Kerimova kad su zaustavili borbu radi cuta koji je koske dobio, mislim da je bilo na arkadi ili tak, i cijeli forum je bio lud zasto je zavrsilo u porazu, te pobjedi Kerimova, a ne kao draw.

onda, bukvalno samo dva dana kasnije na CroCop final fightu je Brestovac pobijedio nekog marokanca ili sta vec, ne decisionom ili nokautom, nego je arap u toku borbe ozlijedio rame i nije mogao nastaviti, i naravno je cijeli forum slavio "odlicnu" pobjedu Mladena i nitko (osim) mene se nije sjetio da su svi samo 48h prije toga "sizili" radi iste odluke koja nije isla u nasu stranu... jbg... svi smo biased a nazalost rijetko tko to vidi kod sebe
On je čovjek jako dobar momak!
doog_kool
2020-11-18T15:21:30Z
Soldić protiv Kalidova u pulskoj areni. Oce Robo smjet uci u kavez na geni kameni ili morati mijenjati pjesmu?
e.peace
2020-11-18T15:29:56Z
Originally Posted by: balkanbomber 

njegov je borac i naravno da ce biti malo neobjektivan, jbg, tako je to.

sjecam se jednog davnog ali po meni slicnog eventa tu na forumu, govorim o borbi Kosketa protiv Kerimova kad su zaustavili borbu radi cuta koji je koske dobio, mislim da je bilo na arkadi ili tak, i cijeli forum je bio lud zasto je zavrsilo u porazu, te pobjedi Kerimova, a ne kao draw.

onda, bukvalno samo dva dana kasnije na CroCop final fightu je Brestovac pobijedio nekog marokanca ili sta vec, ne decisionom ili nokautom, nego je arap u toku borbe ozlijedio rame i nije mogao nastaviti, i naravno je cijeli forum slavio "odlicnu" pobjedu Mladena i nitko (osim) mene se nije sjetio da su svi samo 48h prije toga "sizili" radi iste odluke koja nije isla u nasu stranu... jbg... svi smo biased a nazalost rijetko tko to vidi kod sebe

Tako to mi na Balkanu,đe problem?
:)1
Becks
2020-11-18T22:11:36Z
Al koske nije rekao da odustaje?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)