dr jupidu
Sponsor
The Last Emperor
2021-05-06T09:54:13Z
Delija bi trebao pobijediti, valjda nece u nekom brawlu popusit nokaut. Ova Julija mi je zanimljiva, u licu super dobra picka ali se unakazila nekim debilnim tetovazama. Ali mogla bi ovu brazilku na snagu dobiti, premda je brazilka izrazita favoritkinja koliko vidim....
DjomlaKS
2021-05-06T09:57:47Z
Jel imaju ovdje kontrole ili cemo gledat prime Werduma?

Mosquito
2021-05-06T10:32:26Z
Ma kakve kontrole,samo za coronu testovi,ovaj lik od delije inače poluteškaš,sad lepo digo kilažu bez špeka,samo konjetina se jela biće...
cayman
2021-05-06T13:20:34Z
Deliji se uvijek baš jako veselim. Brazilac se najeo konjetine, al mislim da nema šanse protiv Delijinog tempa. Samo da nema divljih razmjena pa da ga se ne poklopi

Julija mi je baš opičena, samo mi je jadno vidjeti njezinog bivšeg managera i kvaziborca Sadikovića koliko ju pljuje po društvenim mrežama

Edit: Sad vidim da svi imamo slične komentare 😁
hamsterrr
2021-05-06T14:26:01Z
Delija je skinuo dosta kila cini mi se i djeluje malo mršavo...znao je imati i 115kg koliko se sjecam.🤔
Svensson
2021-05-06T16:09:22Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Jel imaju ovdje kontrole ili cemo gledat prime Werduma?

Werdum je valjda jedini koji je u doba USADE pao ne trenbolon 🤣 tako da mislim da gledamo napucanog Werduma večeras

Delija je stvarno dosta istesao, očito ga je tempo podruma spržio
The Last Emperor
2021-05-06T17:44:59Z
Delija bas dosta mrsav s obzirom na visinu, valjda ce zato bit cardio masina veceras...
OldSchoolFan
2021-05-06T20:01:52Z
Nadam se pobedi Delije. Verovatno najmalerozniji borac u regionu a deluje mi po intervjuima kao baš dobar momak.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2021-05-06T21:00:44Z
Jel zna neko di se moze gledati?
balkanbomber
2021-05-06T23:11:48Z
Originally Posted by: xoxo 

Jel zna neko di se moze gledati?

Ima na njihovom youtubu, svi mogu gledati besplatno i evo prvi fight sa goltsovom ide za minutu

On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2021-05-07T00:55:19Z
ante je od samog pocetka izgledao pre oprezan (preplasen) i mislim da je trebao ici odma na takedown, i ako bi ovaj branio ipak bi poslje prvog dobrog td pokusaja drugacije kalkulirao i ne bi isao tako otvoreno i samosigurno rukama.

govore da je najbrzi pfl hw ko do sad, steta sto ce sad bas Ante bit na krivom kraju highlighta.
karl anal
2021-05-07T01:01:39Z
ko je ono reka, prvak ufca samo treba doć u ufc
a ono ne može pizza majstora dobit
neka moli boga da sezona bude dobra pa da trebaju nekoga na vratima

vrime da se uvati ozbiljno posla i da moli vedrana bađuna da ga trenira, sok sak kaw
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2021-05-07T01:09:27Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Delija bi trebao pobijediti, valjda nece u nekom brawlu popusit nokaut. Ova Julija mi je zanimljiva, u licu super dobra picka ali se unakazila nekim debilnim tetovazama. Ali mogla bi ovu brazilku na snagu dobiti, premda je brazilka izrazita favoritkinja koliko vidim....

kako može brazilka bit favoritkinja a ova tigru pojas uzela, ne pričaj pizdarije

evo
nokautiralo strašnu juliju u 20 sekundi hehehe
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-05-07T01:18:16Z
Originally Posted by: karl anal 

ko je ono reka, prvak ufca samo treba doć u ufc
a ono ne može pizza majstora dobit
neka moli boga da sezona bude dobra pa da trebaju nekoga na vratima

vrime da se uvati ozbiljno posla i da moli vedrana bađuna da ga trenira, sok sak kaw

Ma ljudi su kod nas nerealni, nema nerealnijih fanova od ovih na Balkanu, kad pogledaš komentare po društvenim mrežama, svaki borac sa Balkana bi pomeo sve u UFC-u, samo da dodje i pojas je njegov
balkanbomber
2021-05-07T02:27:07Z
Werdum ocekivano izgubio, dobar je on jos borac naspram drugih staraca kao na primjer Overeem i ostalih gatekeeprea, ali ovo je i nasprican do usijio mogao tesko dobiti... ovo sto sad prica da je osjetio neki tap je smijurija, k***c je on u zaru borbe razlikovao jedan udarac u rame od tapa... to su mu rekli kasnije da se buni inace bi dizao puno vecu buku, tipical brazilian BS..
DjomlaKS
2021-05-07T03:53:19Z
Kako mi žao Delije 😔
Ante je već dugo vremena UFC materijal, ali prerijetke borbe i ozljede su učinile svoje.

Werdum dobro krenuo, ali nije to više ona brada i okretnost na podu.
dr jupidu
2021-05-07T05:01:03Z
za pajć očekivano

za antu neočekivano....to je mma

Mate 2
2021-05-07T05:17:54Z
U kojem je Delija kampu? Ovo pitam bez ikakvih podbadanja jer stvarno nisam siguran, ozbiljno.
pecho
2021-05-07T05:25:23Z
Katastrofa. Delija uzdrman ide u izmjenu udaraca. Bravo. Baš me zanima koja mu je taktika meča bila.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Users browsing this topic