Problem je što ti misliš da nas educiraš, a sve što stavljaš su tuđa videa koja nemaju veze s istinom, činjenicama, razumom itd.
Samo si se prebacio s onih vjerskih ili ravnozemljaških ili kak se već zovu na ove "new world order" teorije.
O virusu da i ne počnem
Kako god ti kažeš, prijatelju.
nemoj me ismijavati.
Znaš zašto sam išao uopće nešto napisati? Zato jer sam upravo bio u bolnici tjedan dana na kisiku, a takvi kao ti širite ovo smeće i laž od propagande i štetite društvu. Jel me shvaćaš? Ti si jedan od razloga zašto ljdui oboljevaju više nego treba.
Inače se gotovo i ništa ne socijaliziram, ali baš sam pred par tjedana bio u posjeti rodbini i naknadno sam saznao da je jedan od takvih "stručnjaka" koji je bio tamo i koji misli da je virus jebena prehlada imao neke simptome. Vjerojatno sam radi takvog idiota ja završio u bolnici. Jer on eto samo nije imao miris pa išao je širiti virus. Čovječe, vi na pamet govorite. SVaka stvar koja izađe izvaših usta je nebuloza. Pričaj s nekim ko se bavi s time, koji će ti objasniti što je to cjepivo i kako je razvijano i kako djeluje i upotrebljavati će termine i teoriju koju ti u životu nisi ni slučajno vidio na internetu, a ne da si ti uzimaš za pravo govoriti iznad toga.
Nemate pojma o cjepivu, istraživanjaima, virusu, bolesti koju izaziva, statistici, mjerama, znanosti, etici, društvenom moralu, empatiji prema sugrađanima ni ničemu drugome nego radite štetu društvu.
Ja sam sada doma i nadam se da ću se u sljedećih nekoliko tjedana oporaviti. Nakon toga se idem cijepiti i putem ću svakoga ko širi ove laži prozvati i to maximalno javno jer stari moj, i ja osjećam potrebu da širim ono što ja mislim da je dobro za mene i ljude oko mene.
Nitko ti se ne ismijava, smiri se. Gdje sam ja rekao na ovoj temi da virus ne postoji? Što se vas tiče, želim sve najbolje, te što brže i potpuno ozdravljenje. Ja sam govorio o tome da za cijepljenje treba postojati izbor: evo, ti se želiš cijepiti, samo naprijed, onaj tko neće, ne mora. Jeste li vi pogledali vide i članke vezane za smrtne slučajeve i teške posljedice koje su se dogodile i nakon cijepljenja, trebamo i te ljude uzeti u obzir. Ponavljam još jednom: tko hoće, neka se cijepi, samo naprijed, tko neće, ne mora, i to je to. Pogledaj nove brojke zaraženih, većina njih su oni koji su se cijepili, i to ti ne govorim ja, nego čak i režimski saborski zastupnik Marin Miletić na svom kanalu. Također sam protiv ucjenjivanja i prisiljavanja ljudi na cijepljenje.
Ja nisam razlog zašto si se razbolio i ne prebacuj krivicu na mene, a glavni problem u društvu nisu anti-vakseri, nego ovce koje bespogovorno gutaju sve što im televizija servira i koji tlače sve one koji se nisu cijepili, ako se nisam cijepio, razbolit ću se i imati posljedice, ti ako si se cijepio si siguran, makni se i ostavi mene na miru, a ne nameći drugima svoje ekstremizam i servilnost, nisi ti jedini koji je završio u bolnici, još je puno drugih ljudi završilo, i to ne samo od bolesti, nego i od cjepiva, a treba misliti na oboje, a ne samo na jedno.
Edited by user
2021-07-16T19:56:28Z
|
Reason: Not specified