Mate 2
2021-07-15T16:19:20Z
Lažni raspad SSSR-a Anatoly Golitsyn: Priprema svijeta za drugu Oktobarsku revoluciju.
https://ia800305.us.arch...ctoberRevolution1995.pdf 

Becks
2021-07-15T17:05:05Z
Jesi razmisljao da svu tu energiju ulozis u nesto konkretno i unaprijedis sebe? Neko korisno znanje, jezik?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Mate 2
2021-07-15T19:19:01Z
MGTOW - papučarenje (NAŽALOST):

- ekstremni slučaj

Ljubavnik potegnuo pištolj na supruga, žena se smije:

Očuh ponižen od djeteta:

Prenositeljica spolno prenosivih bolesti na 1,000 muškaraca, patološka mržnja prema muškarcima:

Smrad ukrao ženu najboljem prijatelju, bankrotirao i ta ista ga napustila nakon što je postao sirotinja i vratila se mužu (iskreno, ne suosjećam uopće sa takvima i neću niti suosjećati)

Bronson0
2021-07-15T20:13:18Z
Originally Posted by: Becks 

Jesi razmisljao da svu tu energiju ulozis u nesto konkretno i unaprijedis sebe? Neko korisno znanje, jezik?

Slusaj mate sti ti beck kaze, mozes nauciti neki jezik, instrument, 100 vrsta treninga i sportova, poljoprivredu...Imas mate 100 korisnijih stvari od sasranih videa s youtuba kako neka baba sa spermom oko usta vara muskarce u americi. Pa koga boli kurac za to? Dosao si tu na mma forum znaci zanima te mma, treniraj ga, ako nema u sibeniku mma treniraj boks ili hrvanje. Ne kazem da ne gledas youtube uopce ali gledaj nesto smisleno
Mate 2
2021-07-15T20:32:43Z
Originally Posted by: Bronson0 

Originally Posted by: Becks 

Slusaj mate sti ti beck kaze, mozes nauciti neki jezik, instrument, 100 vrsta treninga i sportova, poljoprivredu...Imas mate 100 korisnijih stvari od sasranih videa s youtuba kako neka baba sa spermom oko usta vara muskarce u americi. Pa koga boli kurac za to? Dosao si tu na mma forum znaci zanima te mma, treniraj ga, ako nema u sibeniku mma treniraj boks ili hrvanje. Ne kazem da ne gledas youtube uopce ali gledaj nesto smisleno

Apsolutno se slažem, ali čim sam ja vidio da se na ovom forumu raspravlja nadaleko i naširoko o politici, religiji, ideologijama i prošlosti, kao i o prirodnim metodama liječenja i iskustvima, e onda sam se morao u to uključiti. Poljoprivredu učim i radim koliko znam (znanje mi je vrlo oskudno, ali eto, trudim se i učim što više mogu), bavim se i drugim stvarima i tako. Hrvanje sam trenirao davno, ali više ne, sada uglavnom osnovne tjelesne aktivnosti. O sportovima bih isto mogao jako puno napisati i prenijeti videa sa YouTube-a, ali što se tiče MMA, uglavnom se zanimam za tešku kategoriju i za ove popularnije borce iz nižih kategorija (tipa Conor, Jones, Adesanya, Nurmagomedov prije). Komentar Vam je odličan, ali trebamo širiti znanje i svoja mišljenja, tako da ako netko zna bolje, da ispravi, a ne samo u se, na se i poda se, i to nas je i dovelo u ovu situaciju propadanja, pusti sve, misli samo na sebe, to je sebičnost i egoizam.
Bronson0
2021-07-15T20:52:03Z
Pa znanje ti je oskudno jer umjesto da citas o tome i probavas ti citas americka sranja koja nemaju veze s hrvatskom. Sto se tice treninga mozes uciti neke osnove fizioterapije, korektivnih vjezbi itd. Po meni svaki covjek bi treba biti sam svoj fizioterapeut.

Da das neku normalnu temu mozda bi neko i prokomentirao ali ovako nema smisla. Sto da ti kazem? Da mate neka baba u americi pljacka i imas pravo sto ces ostati sam cijeli zivot jer ako slucajno nades neku curu u sibeniku ta baba ce te opljackati? Svi su ljudi drugaciji, imas mali milion ubojica i lopova pa ne bjezis od svih ljudi na ulici. Isto tako imas mali milion kurvi i sponzorusa ali ne znaci da su sve takve. Dok ne probas neces zanti, a kad probas neces stati
Mate 2
2021-07-15T21:02:08Z
Originally Posted by: Bronson0 

Pa znanje ti je oskudno jer umjesto da citas o tome i probavas ti citas americka sranja koja nemaju veze s hrvatskom. Sto se tice treninga mozes uciti neke osnove fizioterapije, korektivnih vjezbi itd. Po meni svaki covjek bi treba biti sam svoj fizioterapeut.

Da das neku normalnu temu mozda bi neko i prokomentirao ali ovako nema smisla. Sto da ti kazem? Da mate neka baba u americi pljacka i imas pravo sto ces ostati sam cijeli zivot jer ako slucajno nades neku curu u sibeniku ta baba ce te opljackati? Svi su ljudi drugaciji, imas mali milion ubojica i lopova pa ne bjezis od svih ljudi na ulici. Isto tako imas mali milion kurvi i sponzorusa ali ne znaci da su sve takve. Dok ne probas neces zanti, a kad probas neces stati

Itekako to ima veze sa Hrvatskom, jer mi sebe identificiramo kao dio zapadnog svijeta, a SAD je najjači predstavnik tog zapadnog svijeta i praktički je naš gospodar, i još smo u NATO paktu. Fizioterapija svaka čast. Za ovaj treći odjeljak, nemam ništa drugo reći osim toga da se tim problemima, kao i sa cijelim nizom drugih, itekako treba baviti i biti na oprezu, znanje je moć, a znanje treba dijeliti, ne treba i ne smije se gledati na život kroz ružičaste naočale. Ja sam pesimist, jer sve upućuje da idemo prema potpunom slomu civilizacije, ja bih volio da sam u krivu i nadam se da sam u krivu, ali nažalost mislim da nisam, jer ovakvo ponašanje nam se nameće i posve je normalnizirano, i zato su ovakvi videi itekako potrebno, jer su ovakvi slučajevi u dramatičnom i katastrofalnom porastu i postali su normalnost i rutina, to znači da je ovaj svijet teška ludnica i mučionica, što i je.

thelovacluka
2021-07-15T21:09:14Z
Problem je što ti misliš da nas educiraš, a sve što stavljaš su tuđa videa koja nemaju veze s istinom, činjenicama, razumom itd.

Samo si se prebacio s onih vjerskih ili ravnozemljaških ili kak se već zovu na ove "new world order" teorije.

O virusu da i ne počnem
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2021-07-16T00:49:17Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Problem je što ti misliš da nas educiraš, a sve što stavljaš su tuđa videa koja nemaju veze s istinom, činjenicama, razumom itd.

Samo si se prebacio s onih vjerskih ili ravnozemljaških ili kak se već zovu na ove "new world order" teorije.

O virusu da i ne počnem

UserPostedImage
Mate 2
2021-07-16T05:41:17Z

O virusu da i ne počnem

Kako god ti kažeš, prijatelju.
Mate 2
2021-07-16T05:47:53Z
Mate 2
2021-07-16T14:00:27Z
Fakat Podcast: Marko Francišković i Natko Kovačević:

Knjiga Roberta Markovčića Preživjeti Apokalipsu:
https://drive.google.com...VU/view?pref=2&pli=1 
thelovacluka
2021-07-16T14:52:52Z
Originally Posted by: Mate 2 

O virusu da i ne počnem

nemoj me ismijavati.

Znaš zašto sam išao uopće nešto napisati? Zato jer sam upravo bio u bolnici tjedan dana na kisiku, a takvi kao ti širite ovo smeće i laž od propagande i štetite društvu. Jel me shvaćaš? Ti si jedan od razloga zašto ljdui oboljevaju više nego treba.

Inače se gotovo i ništa ne socijaliziram, ali baš sam pred par tjedana bio u posjeti rodbini i naknadno sam saznao da je jedan od takvih "stručnjaka" koji je bio tamo i koji misli da je virus jebena prehlada imao neke simptome. Vjerojatno sam radi takvog idiota ja završio u bolnici. Jer on eto samo nije imao miris pa išao je širiti virus. Čovječe, vi na pamet govorite. SVaka stvar koja izađe izvaših usta je nebuloza. Pričaj s nekim ko se bavi s time, koji će ti objasniti što je to cjepivo i kako je razvijano i kako djeluje i upotrebljavati će termine i teoriju koju ti u životu nisi ni slučajno vidio na internetu, a ne da si ti uzimaš za pravo govoriti iznad toga.

Nemate pojma o cjepivu, istraživanjaima, virusu, bolesti koju izaziva, statistici, mjerama, znanosti, etici, društvenom moralu, empatiji prema sugrađanima ni ničemu drugome nego radite štetu društvu.

Ja sam sada doma i nadam se da ću se u sljedećih nekoliko tjedana oporaviti. Nakon toga se idem cijepiti i putem ću svakoga ko širi ove laži prozvati i to maximalno javno jer stari moj, i ja osjećam potrebu da širim ono što ja mislim da je dobro za mene i ljude oko mene.
Mate 2
2021-07-16T15:02:43Z
Mate 2
2021-07-16T15:19:26Z

Originally Posted by: Mate 2 

O virusu da i ne počnem

nemoj me ismijavati.

Znaš zašto sam išao uopće nešto napisati? Zato jer sam upravo bio u bolnici tjedan dana na kisiku, a takvi kao ti širite ovo smeće i laž od propagande i štetite društvu. Jel me shvaćaš? Ti si jedan od razloga zašto ljdui oboljevaju više nego treba.

Inače se gotovo i ništa ne socijaliziram, ali baš sam pred par tjedana bio u posjeti rodbini i naknadno sam saznao da je jedan od takvih "stručnjaka" koji je bio tamo i koji misli da je virus jebena prehlada imao neke simptome. Vjerojatno sam radi takvog idiota ja završio u bolnici. Jer on eto samo nije imao miris pa išao je širiti virus. Čovječe, vi na pamet govorite. SVaka stvar koja izađe izvaših usta je nebuloza. Pričaj s nekim ko se bavi s time, koji će ti objasniti što je to cjepivo i kako je razvijano i kako djeluje i upotrebljavati će termine i teoriju koju ti u životu nisi ni slučajno vidio na internetu, a ne da si ti uzimaš za pravo govoriti iznad toga.

Nemate pojma o cjepivu, istraživanjaima, virusu, bolesti koju izaziva, statistici, mjerama, znanosti, etici, društvenom moralu, empatiji prema sugrađanima ni ničemu drugome nego radite štetu društvu.

Ja sam sada doma i nadam se da ću se u sljedećih nekoliko tjedana oporaviti. Nakon toga se idem cijepiti i putem ću svakoga ko širi ove laži prozvati i to maximalno javno jer stari moj, i ja osjećam potrebu da širim ono što ja mislim da je dobro za mene i ljude oko mene.

Nitko ti se ne ismijava, smiri se. Gdje sam ja rekao na ovoj temi da virus ne postoji? Što se vas tiče, želim sve najbolje, te što brže i potpuno ozdravljenje. Ja sam govorio o tome da za cijepljenje treba postojati izbor: evo, ti se želiš cijepiti, samo naprijed, onaj tko neće, ne mora. Jeste li vi pogledali vide i članke vezane za smrtne slučajeve i teške posljedice koje su se dogodile i nakon cijepljenja, trebamo i te ljude uzeti u obzir. Ponavljam još jednom: tko hoće, neka se cijepi, samo naprijed, tko neće, ne mora, i to je to. Pogledaj nove brojke zaraženih, većina njih su oni koji su se cijepili, i to ti ne govorim ja, nego čak i režimski saborski zastupnik Marin Miletić na svom kanalu. Također sam protiv ucjenjivanja i prisiljavanja ljudi na cijepljenje.

Ja nisam razlog zašto si se razbolio i ne prebacuj krivicu na mene, a glavni problem u društvu nisu anti-vakseri, nego ovce koje bespogovorno gutaju sve što im televizija servira i koji tlače sve one koji se nisu cijepili, ako se nisam cijepio, razbolit ću se i imati posljedice, ti ako si se cijepio si siguran, makni se i ostavi mene na miru, a ne nameći drugima svoje ekstremizam i servilnost, nisi ti jedini koji je završio u bolnici, još je puno drugih ljudi završilo, i to ne samo od bolesti, nego i od cjepiva, a treba misliti na oboje, a ne samo na jedno.
Bronson0
2021-07-16T15:20:30Z
Kratak sadrzaj: Debeli, dlakavi, pijani zagorac koji zastajkuje i stenje dok prica lezi kuci na svom krevetu gol i prica o vjeri.

Eto ako neko nije pogledao, neka obavezno pogleda.
thelovacluka
2021-07-16T15:33:32Z
Gdje su ti svi mrtvi od cjepiva? paralizirani, neplodni?

To ti ja govorim, nema dokaza o tome. Samo priče od susjeda ili poznanika koji je dobio neke nuspojave, a u pozadini je bio teški alkoholičar i dijabetik.

Da, puno ljudi dobiva virus djelomično radi takvih koji se ne žele cijepiti, koji imaju svoje teorije, naravno nedokazane, i koji su dio problema. Radite podjele u društvu i širite negativizam ii paranoju. Najgore je što su upravo takvi postali OVCE koji vjeruju svemu što ismijava i laže struku i ljude koji se razumiju u nešto.

Mate 2
2021-07-16T15:59:22Z

Gdje su ti svi mrtvi od cjepiva? paralizirani, neplodni?

To ti ja govorim, nema dokaza o tome. Samo priče od susjeda ili poznanika koji je dobio neke nuspojave, a u pozadini je bio teški alkoholičar i dijabetik.

Da, puno ljudi dobiva virus djelomično radi takvih koji se ne žele cijepiti, koji imaju svoje teorije, naravno nedokazane, i koji su dio problema. Radite podjele u društvu i širite negativizam ii paranoju. Najgore je što su upravo takvi postali OVCE koji vjeruju svemu što ismijava i laže struku i ljude koji se razumiju u nešto.

Netočno, upravo obrnuto, čak i u mainstram vijestima su izašli slučajevi kada su ljudi proglašeni umrlim od COVIDA, a umrli su iz potpuno drugih razloga. Evo mainstream mediji o umrlima od cijepljenja:
https://www.dailymail.co...necas-Covid-vaccine.html 
https://www.dailymail.co...ng-Covid-19-vaccine.html 
https://archive.fo/5R787#selection-767.0-767.61 
https://www.jpost.com/br...allergic-reaction-654239 
https://www.jpost.com/br...-covid-19-vaccine-653557 
https://www.jpost.com/is...ond-such-incident-653721 
https://www.lifesitenews...-pfizer-covid-19-vaccine 
https://www.reuters.com/...fter-death-idUSKBN2AZ0AO 
https://www.timesofisrae...ation-after-vaccination/ 
https://www.dailymail.co...lockdown-cases-soar.html 
https://www.dailymail.co...necas-Covid-vaccine.html 
https://www.bitchute.com/video/8dVoVliIS6Vl/ 
thelovacluka
2021-07-16T16:18:06Z
Halo, ti navodš iznimke. Jel shvaćaš što radiš? IZNIMKE. O čemu ti pričaš? Na koliko je to ciepljenih? koje su imali bolesti ti ljudi? jel si ti kad radio bilo kakvu statističku obradu? nejdeš ti na fax? nemaš diplomski neki? daj si uzmi neko istraživanje da naučiš barattati osnovnim terminima i konceptima.

Ti bi odobrio cjepivo/lijek koji u 100 % nemaju nuspojava? Jel shvaćaš da niti jedan lijek ne bi bio odobren? Znaš koje su nuspojave kortikosteroida? GORE nego cjepiva. Zašto su ond au upotrebi????

pogledaj ovo retardirano smeće na zadnjemu linku što si stavio. Nemaš nikakav osjećaj odgovornosti što širiš ovakve nebuloze?
Internet? to je zamjena za 10 godina faxa struke i na temelju novinskih članaka budeš radio teorije?

Ako nešto ne znaš, onda pitaj osobu koja to zna. Ako imaš muda, nađi osobu koja se bavi cjepivima, plati mu 200-300 kn i nek ti u pola sata objasni što su ta cjepiva, kako rade, što to znače nuspojave i općenito nek tu malo educira. Neko ko se bavi s time, a ne ko ti da čita novinske članke. I onda se vrati tu i napiši što je bilo.

A ako misliš da TI sa svojim googlanjem znaš više od te osobe, onda smo i s time sve rekli.