MMA4Life
2009-08-28T13:20:39Z
shogo wrote:

MMA4Life wrote:

shogo wrote:

The Miner wrote:

Ima i supersport ponudu...

Gabriel Gonzaga - Chris Tuchscherer 1
Nathan Marquardt - Demian Maia 2
Vera - Sosynski (mutavo prezime, neznam napisat) ja sam stavio 2
Keith Jardine - Thiago Silva 2
Randy Couture - Antonio Rodrigo Nogueira 2

Uplatio sam 20, dobitak će biti nadam se 800kunića

daj reci di si naso tam UFC???? sad sam gledo i ne vidim ponudu,moze tocan link?? hvala

evo link u psk...malo sam se zajebao...isprika
http://www.ps-kladionica.hr/ 
tu sam uplatio...

3478 Gonzaga G. - Tuchscherer C. 1.25 3.20
3479 Vera B. - Soszynski K. 1.45 2.35
3480 Jardine K. - Silva T. 1.60 2.05
3481 Marquardt N. - Maia D. 1.60 2.05
3482 Couture R. - Nogueira A.R.1.50 2.25

:)1 ma nist....tnx
shogo
2009-08-28T13:21:46Z
MMA4Life wrote:

shogo wrote:

MMA4Life wrote:

shogo wrote:

The Miner wrote:

Ima i supersport ponudu...

Gabriel Gonzaga - Chris Tuchscherer 1
Nathan Marquardt - Demian Maia 2
Vera - Sosynski (mutavo prezime, neznam napisat) ja sam stavio 2
Keith Jardine - Thiago Silva 2
Randy Couture - Antonio Rodrigo Nogueira 2

Uplatio sam 20, dobitak će biti nadam se 800kunića

daj reci di si naso tam UFC???? sad sam gledo i ne vidim ponudu,moze tocan link?? hvala

evo link u psk...malo sam se zajebao...isprika
http://www.ps-kladionica.hr/ 
tu sam uplatio...

3478 Gonzaga G. - Tuchscherer C. 1.25 3.20
3479 Vera B. - Soszynski K. 1.45 2.35
3480 Jardine K. - Silva T. 1.60 2.05
3481 Marquardt N. - Maia D. 1.60 2.05
3482 Couture R. - Nogueira A.R.1.50 2.25

:)1 ma nist....tnx

jebem ti jedino me Soszynski dvoji ali ni vera nije uvjerljiv pa ćemo vidjeti...go Soszynski...he he he
Seded
2009-08-28T13:38:03Z
UserPostedImage

Stavio 20 kn na Couturea, Silvu, Lebena, Marquardta, Veru, Gonzagu i Russowa. Dobitak 430 kn.

Eventualno me pati matchup Thiago Silva vs. Keith Jardine

Jardine je spremljen i ima odličnog trenera Greg Jacksona, ali ni on nije garancija za pobjedu. Silva mi se čini jako motiviran i spreman, a u globalu ima više oružja od Jardinea. Ako ga sruši dolje mislim da će ostvariti jer BJJ black belt, a u stand upu su podjednaki.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Jupidu.
2009-08-28T13:50:46Z
Seded wrote:

UserPostedImage

Stavio 20 kn na Couturea, Silvu, Lebena, Marquardta, Veru, Gonzagu i Russowa. Dobitak 430 kn.

Jardine je spremljen i ima odličnog trenera Greg Jacksona, ali ni on nije garancija za pobjedu. Silva mi se čini jako motiviran i spreman, a u globalu ima više oružja od Jardinea. Ako ga sruši dolje mislim da će ostvariti jer BJJ black belt, a u stand upu su podjednaki.

ja ću stavit ma maiu i thiaga..........
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
shogun
2009-08-28T13:51:23Z
Seded wrote:

UserPostedImage

teško je sve to pogodit,ima bas zajebanih borbi. ja sam bas nekako uvjeren za thiaga silvu
Seded
2009-08-28T14:07:23Z
Jupidu. wrote:

ja ću stavit ma maiu i thiaga..........

Thiaga sam i ja igrao. Maia je još uvijek jednodimenzionalan borac, Marquardt ima vrhunski parter. Ako se sjećate borbe s Leitesom, Leites (black belt) ga je srušio udarcem i netom poslije mu nije mogao proći guard. Mislim da će Marquardt pobijediti odlukom sudaca. S obzirom da mu je stand up na višem nivou u odnosu na Maiu.

shogun wrote:

teško je sve to pogodit,ima bas zajebanih borbi. ja sam bas nekako uvjeren za thiaga silvu

Znam da ih je teško sve u globalu pogoditi, ali mislim da ima šanse da ovaj listić prođe.

Gonzaga - nema pretjerano puno priče, ako ovo izgubi može pokupit prnje iz UFC-a
Russow - odličan hrvač s čvrstim stand upom, Kharitonova je razbijao 4-5 min. dok mu ovaj nije uvalio armbar (s tim da je varao, prste zabio u rukavice tako da Russow nije mogao izvući ruku)
Vera - dobio je zadnju borbu, a TUF-er Sozynsky me nikada nije pretjerano impresionirao, ima opasnu kimuru, ali Vera je ljubičasti pojas BJJ tako da sumnjam da će popiti kimuru, a u stand upu je svjetlosnim godinama ispred Sozynskog.
Leben - čvrsti brawler, jednostavno sam dojma da će slomiti neiskusnog protivnika

Couturea, Marquardta i Silvu ne trebamo obrazlagati, borbe mogu na obje strane, ja bih volio da promašim Minotaura u svakom slučaju.

Inače, za vas malo hrabrije vidim odličan koeficijent na Catonea (2.30), nisam nimalo uvjeren da će ga Munoz pobijediti.

Reptile
2009-08-28T14:26:10Z
Seded wrote:

Couturea, Marquardta i Silvu ne trebamo obrazlagati, borbe mogu na obje strane, ja bih volio da promašim Minotaura u svakom slučaju.

Na ove se borbe definitivno ne bih kladio, sa ostalim se slažem, ali ove tri su sve li-la (eventualno Nate-Maia nije, ali ću tu isto ostati rezerviran) i jednu moraš fulat ako se uplati na sve tri.

T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
The Miner
2009-08-28T14:26:43Z
Stavio na pobjedu Mina,Damie,Gonzage i Thiaga Silve...20 kn dobit 200...Nije mi do love,iz "gusta" odigrao...:)1
Seded
2009-08-28T14:39:55Z
Reptile wrote:

Seded wrote:

Na ove se borbe definitivno ne bih kladio, sa ostalim se slažem, ali ove tri su sve li-la (eventualno Nate-Maia nije, ali ću tu isto ostati rezerviran) i jednu moraš fulat ako se uplati na sve tri.

Vidjet ćemo. Ako nešto moram fulati najradije bih da to bude Rodrigo.

Također kao i The Miner, nije mi do zarade, više iz gušta sam odigrao, ali svejedno bi bilo lijepo da sjedne neka lovica. :)1
Reptile
2009-08-28T14:46:40Z
Seded wrote:

Reptile wrote:

Seded wrote:

Vidjet ćemo. Ako nešto moram fulati najradije bih da to bude Rodrigo.

Također kao i The Miner, nije mi do zarade, više iz gušta sam odigrao, ali svejedno bi bilo lijepo da sjedne neka lovica. :)1

Amen to that !
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
The Miner
2009-08-28T22:15:09Z
Zenska mi uplatila na Jardina umjesto Tiaga...:)21
shogun
2009-08-28T22:29:18Z
The Miner wrote:

nikad neznas,mozda to ispadne dobro
akvic
2009-08-29T16:11:30Z
shogun wrote:

The Miner wrote:

a možda su u šumi :)2

ja sam uplatil na dedu, Tiaga i Veru, ostali su mi preriskantni
Seded
2009-08-29T16:22:02Z
akvic wrote:

shogun wrote:

The Miner wrote:

Russow ti je čisti favorit, ne vidim način na koji će izgubiti od Mccullyja. Gonzaga isto, makar s njim nikad ne znaš.
akvic
2009-08-30T16:16:26Z
akvic wrote:

shogun wrote:

The Miner wrote:

ja sam super zadovoljan, odigral sam sistem i dobil sam van koliko sam uložil a Nog je pobjedil :)20
shogun
2009-08-30T16:36:04Z
akvic wrote:

akvic wrote:

shogun wrote:

The Miner wrote:

ja sam super zadovoljan, odigral sam sistem i dobil sam van koliko sam uložil a Nog je pobjedil :)20

ja na jednom igro samo mina i dobio a na dr listicu me sjebo leben,pogodio marquardta,gonzagu,thiaga.jebeni cripler
akvic
2009-08-31T01:26:48Z
shogun wrote:

akvic wrote:

akvic wrote:

shogun wrote:

The Miner wrote:

ja na jednom igro samo mina i dobio a na dr listicu me sjebo leben,pogodio marquardta,gonzagu,thiaga.jebeni cripler

sljedeći put nemoj bit pohlepan i igraj trixie :)20
Seded
2009-08-31T01:42:33Z
Ja isto fulao Lebena i na kraju Couturea (ovo mi je slatki promašaj). :)1
Seded
2009-12-29T16:58:06Z
Ajmo ljudi, valjalo bi u Novu godinu ući malo u plusu, pa da čujemo prognoze. :)1

UserPostedImage

Ja sam mislio staviti nekih 20 kn na Evansa, Matyushenka, Joe Lauzona, Cole Millera, Jim Millera, Hazeletta i Yvela.

Dobitak bi bio 606 kn.

E sad me pati Yvel vs. Dos Santos. Siguran sam da Dos Santos nema pretjeranih šansi u stand upu s Gilbertom, ali ono što sam vidio je da Dos Santos može primiti udarac i ima puno bolju kondiciju od Yvela. Nisam baš siguran da ga može olako srušiti dolje, zapravo mi se čini kao loš hrvač tako da smatram da neće moći rušiti Yvela.

Opet, Yvelova kondicija je uvijek upitna, nadam se da se spremio za ovu borbu i da neće razočarati. U stand upu bi trebao odmah agresivno napasti i natjerati Dos Santosa na povlačenje, ugrabiti klinč i razvaliti ga koljenima.

Jednostavno koeficijent 2,90 je prevelik za ne pokušati odigrati, mislim da je Yvel ovaj put gadno podcijenjen i da bi bez problema mogao dobiti ovu borbu.

Hazelett bi lako mogao popiti nokaut, ali frajer je vrhunski parteraš, visok i krakat te mislim da će kad-tad spustiti Daleyja dolje i završiti ga submissionom. Za ove malo hrabrije kladioničare definitivno preporučam da odigraju na Gundersona protiv Oliveire jer 2,20 je sasvim solidan koeficijent i isplati se probati.

Ostali što kažu? :)1
akvic
2009-12-29T18:54:47Z
dodaj Sokoudjoua:

Minowaman - Sokoudjou Dynamite 2009 K-1: 2.20 - 1.60

mislim da je 1.6 veliki poklon, prije će biti cold day in hell nego minowa pobjedi sokoudjoua
Users browsing this topic