ja ću stavit ma maiu i thiaga..........
Thiaga sam i ja igrao. Maia je još uvijek jednodimenzionalan borac, Marquardt ima vrhunski parter. Ako se sjećate borbe s Leitesom, Leites (black belt) ga je srušio udarcem i netom poslije mu nije mogao proći guard. Mislim da će Marquardt pobijediti odlukom sudaca. S obzirom da mu je stand up na višem nivou u odnosu na Maiu.
teško je sve to pogodit,ima bas zajebanih borbi. ja sam bas nekako uvjeren za thiaga silvu
Znam da ih je teško sve u globalu pogoditi, ali mislim da ima šanse da ovaj listić prođe.
Gonzaga - nema pretjerano puno priče, ako ovo izgubi može pokupit prnje iz UFC-a
Russow - odličan hrvač s čvrstim stand upom, Kharitonova je razbijao 4-5 min. dok mu ovaj nije uvalio armbar (s tim da je varao, prste zabio u rukavice tako da Russow nije mogao izvući ruku)
Vera - dobio je zadnju borbu, a TUF-er Sozynsky me nikada nije pretjerano impresionirao, ima opasnu kimuru, ali Vera je ljubičasti pojas BJJ tako da sumnjam da će popiti kimuru, a u stand upu je svjetlosnim godinama ispred Sozynskog.
Leben - čvrsti brawler, jednostavno sam dojma da će slomiti neiskusnog protivnika
Couturea, Marquardta i Silvu ne trebamo obrazlagati, borbe mogu na obje strane, ja bih volio da promašim Minotaura u svakom slučaju.
Inače, za vas malo hrabrije vidim odličan koeficijent na Catonea (2.30), nisam nimalo uvjeren da će ga Munoz pobijediti.
Edited by user
2009-08-28T14:08:35Z
|
Reason: Not specified
"It's not checkmate. The king has one more move."