dr..jupidu
13 years ago
dakle..kako ovo već nema smisla niti mi se da gledati kako se ključaju teme koje traju a idalje žive i onda pojedini moderatori zaključe da ih treba ugasiti iz samo njima poznatih razloga
kao i ograničavanje sloboda a nitko nije glup i blesav da neskuži da je forum mjesto i za zabavu i za ozbiljne rasprave

zaista mi je žao al nadam se da će se uskoro napraviti novi pravi mma forum a možda ga i ja pokrenem uskoro gdje će se kažnjavati samo prijatnje ubojstvom i vrijeđanje na na nacionalnoj osnovi....
a sve ove rasprave gdje ima podbadanja i td...to nek živi jer i daje čar forumima...

nažalost malo su neki pretjerali od modova i počeli ključati teme s objašnjenjem kako je dosta itd...

meni takvi forumi gdje nema umjetničke slobode nemaju smisla.....jer su beživotne i bez vica............. mma je show i sport..i forum mora imat i showa i ozbiljnosti

niknut će uskoro pravi forum gje ćemo više uživati u mma i svemu..

ovo zbog čega me banirarao moderator stipe meni je smiješno i bila je kap koja je prelila čašu

jasno svraćati ću i ovdje jer volim mma al to će biti dosta manje i s rijetkim postovima.....90 % manje neg sada

lijep pozdrav: dr jupidu

o novom pravom forumu bit ćete uredno obaviješteni

Sponsor
maro-du
13 years ago
doktore drzi se:)20 iako mislim da to nece biti to bez doktora :)22
GARIĆPRIDEFC
13 years ago
:)36 :)36 :)36
Matija
13 years ago
dr..jupidu wrote:

dakle..kako ovo već nema smisla niti mi se da gledati kako se ključaju teme koje traju a idalje žive i onda pojedini moderatori zaključe da ih treba ugasiti iz samo njima poznatih razloga
kao i ograničavanje sloboda a nitko nije glup i blesav da neskuži da je forum mjesto i za zabavu i za ozbiljne rasprave

zaista mi je žao al nadam se da će se uskoro napraviti novi pravi mma forum a možda ga i ja pokrenem uskoro gdje će se kažnjavati samo prijatnje ubojstvom i vrijeđanje na na nacionalnoj osnovi....
a sve ove rasprave gdje ima podbadanja i td...to nek živi jer i daje čar forumima...

nažalost malo su neki pretjerali od modova i počeli ključati teme s objašnjenjem kako je dosta itd...

meni takvi forumi gdje nema umjetničke slobode nemaju smisla.....jer su beživotne i bez vica............. mma je show i sport..i forum mora imat i showa i ozbiljnosti

ovo zbog čega me banirarao moderator stipe meni je smiješno i bila je kap koja je prelila čašu

jasno svraćati ću i ovdje jer volim mma al to će biti dosta manje i s rijetkim postovima.....90 % manje neg sada

slažem se Bog te blagoslovio
shogun33
13 years ago
Pfs po uzoru na Ufc drzi monopol pa misle da mogu kako im se prohtije

Prvo ono sa (i)legalnim linkovima za borbe, a sada ovo sa baniranjem doktora je prevrsilo svaku mjeru :)8
Overeem vuce steroide
13 years ago
A zasto su uopce banirali doktora?
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Reaktivac
13 years ago
dr..jupidu wrote:

U ovakvim situacijama, opći interes je ispred osobnog i stoga neću ni ja previše dolaziti radi solidarnosti prema jupiju, jer forum bez jupija je otprilike kao i loše jelo bez začina...

Smanjujem postanje za 23 %... PDV...

Dok i mene banniraju... im next... pitanje vremena, možda trenutka... :)34 :)6
govedo
13 years ago
Nadam se da tiger04 nije baniran...
stomp
13 years ago
Overeem vuce steroide wrote:

Svi znamo Jupiduov stil retorike tako da se i ja moram zapitat zašto sad odjednom banniranje
rampage308
13 years ago
govedo wrote:

Nadam se da tiger04 nije baniran...

bas sam se i ja njega stijia
di je taj lik nesta, on je uvik ima zanimljive komentare
shogun33
13 years ago

isto zasto je dana potjerao overeema, ne vole da je neko veca faca od njih u njihovoj kuci, eto zasto
Overeem vuce steroide
13 years ago
shogun33 wrote:

isto zasto je dana potjerao overeema, ne vole da je neko veca faca od njih u njihovoj kuci, eto zasto

To za REEMa je cista istina!
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Reaktivac
13 years ago
No opet...:)17

Em su jupija zatrali-bannirali, 'em je ispao zec... :)9

Jupi sine, sada kad si banniran, možeš spustiti cijenu... više nisi virtualan MMA star i nema slave... :)

Sad si MMA mučenik i dijaspora... :)22
pasbrata
13 years ago
u potpunosti se slažem s baniranjem jupidua koji je više dosadio i bogu i vragu s svojih 5000€. jupidu da si pošteno rekao da ti ne pada napamet boriti se protiv zvijeri kao što je reakt za nikakve pare, a kamoli 5000€ ne bi došlo do ovoga.
Reaktivac
13 years ago
pasbrata wrote:

u potpunosti se slažem s baniranjem jupidua koji je više dosadio i bogu i vragu s svojih 5000€. jupidu da si pošteno rekao da ti ne pada napamet boriti se protiv zvijeri kao što je reakt za nikakve pare, a kamoli 5000€ ne bi došlo do ovoga.

Tako je sine...

Jupi mi je ipak drag i ovom prilikom bih istaknuo kako smo u svakodnevnom tel. kontaktu i nagovaram ga da pristane, ali neće. :)11

Kao da mu je M-1 Global ekipa u kutu... stalno nešto zanovjeta...

Za kaznu je stigla PFS odmazda i sada kada je na burzi rada, morati će prihvatiti meč...

Ako pobjedi, vraća se na PFS forum s titulom prvaka. :)17

Priznajem mu da je bolji u plivanju i da je okrenuo više gabora od mene...

U MMA nema šanse i svjestan je toga...

Seded
13 years ago
ček reakt, jel ti nisi reko ono da nećeš postat do 9. mjeseca? opet držiš do riječi :P

a jupi... rđavom čakijom u karotidnu arteriju :)2
"It's not checkmate. The king has one more move."
Reaktivac
13 years ago
Seded wrote:

ček reakt, jel ti nisi reko ono da nećeš postat do 9. mjeseca? opet držiš do riječi :P

a jupi... rđavom čakijom u karotidnu arteriju :)2

Zar i ti šine brute... :)23 :)22

Ovo je izvanredna situacija... napad na WTC, attack on jupidu...
afroman
13 years ago
Zašto ga je banirao moderator stipe ??? Baš me zanima............
19_Pitbull_86
13 years ago
Asimo
13 years ago
19_Pitbull_86 wrote:

bogu hvala

:)36