Sponsor
balvan2
15 years ago
znam da više nije sparing partner (vreća) mirku al mi se ne čini da su si nešto dobri više...
dr jupidu
15 years ago
igor pokrajac je po meni super osoba..no nije za velike stvari u ultimat fajtu...ima određen limit...no meni je pouno važnije da je on dečko za 10 iako ga nikad nisam ni čou ni vidio uživo al to se vidi iz aviona...

i želim mu sve najbolje u životu... mirko može biti ponosan tko mu je bio sparing partner...

pokrajcu skidam kapu do poda i može biti vrhunski trener i uzor mladim borcima..
du-power
15 years ago
dr jupidu wrote:

igor pokrajac je po meni super osoba..no nije za velike stvari u ultimat fajtu...ima određen limit...no meni je pouno važnije da je on dečko za 10 iako ga nikad nisam ni čou ni vidio uživo al to se vidi iz aviona...

i želim mu sve najbolje u životu... mirko može biti ponosan tko mu je bio sparing partner...

pokrajcu skidam kapu do poda i može biti vrhunski trener i uzor mladim borcima..

dobro...ali moraš priznat da je bio bolji od te hune, pogotovo u stojci, što me iznenadilo koliko se poboljšao i ulazi u razmjenu sa srcem. roknuo ga je, skoro je bio black out.

volio bi da sljedeću borbu razbije nekoga pošteno, jer stvarno izgleda dobar momak, bolji od mirka, koji je napuhanko, u zadnje vrime.

pozdrav
Reaktivac
15 years ago
dr jupidu wrote:

+1

Otprilike kao i Damir Mirenić (koji je zaista sjajan čovjek) za koga mislim da bi dogurao dalje od Pokija u svojoj kategoriji, bez obzira što ima 36 godina.