Frank Mir ima 5 poraza i sve nokautom a od koga i po redu?znam za veru, lesnara i carwina a ostalu dvojicu vidi na sherdogu :)ian freeman,cruz,vera,carwin,lesnar.
Frank Mir ima 5 poraza i sve nokautom a od koga i po redu?znam za veru, lesnara i carwina a ostalu dvojicu vidi na sherdogu :)
Frank Mir ima 5 poraza i sve nokautom a od koga i po redu?
Frank Mir ima 5 poraza i sve nokautom a od koga i po redu?znam za veru, lesnara i carwina a ostalu dvojicu vidi na sherdogu :)ian freeman,cruz,vera,carwin,lesnar.bravo, znas li odg na moje pitanje?
koji se borac i protiv koga se borio sa jednom boksackom rukavicom a na drugoj ruci nije imao nista?Art Jimmerson ?
koji se borac i protiv koga se borio sa jednom boksackom rukavicom a na drugoj ruci nije imao nista?
Frank Mir ima 5 poraza i sve nokautom a od koga i po redu?znam za veru, lesnara i carwina a ostalu dvojicu vidi na sherdogu :)ian freeman,cruz,vera,carwin,lesnar.bravo, znas li odg na moje pitanje?:)20 http://www.dailymotion.c...e-vs-art-jimmerson_sport (p.s. Shogun,što je s onim pitanjem u PRIDE kvizu,koja je ono životinja što je Bas rekao u meču Mirko vs Minotaur)
Tko je sudio prvi UFC meč?
Frank Mir ima 5 poraza i sve nokautom a od koga i po redu?znam za veru, lesnara i carwina a ostalu dvojicu vidi na sherdogu :)ian freeman,cruz,vera,carwin,lesnar.bravo, znas li odg na moje pitanje?:)20 http://www.dailymotion.c...e-vs-art-jimmerson_sport (p.s. Shogun,što je s onim pitanjem u PRIDE kvizu,koja je ono životinja što je Bas rekao u meču Mirko vs Minotaur)lion in the cage :)
koji se borac i protiv koga se borio sa jednom boksackom rukavicom a na drugoj ruci nije imao nista?Art Jimmerson ?protiv graciea...kojem borcu je BJM slomio nos?
frank mir
frank mirbrijem da ne.dalje..
Tko je sudio prvi UFC meč?Joao Alberto Barreto
Tko je sudio prvi UFC meč?Joao Alberto BarretoVidiš, ja zabrijao da je bio Bill "superfoot" Wallace ali on je komentirao
frank mirbrijem da ne.dalje..aj pomoć neku daj,toliko mi je sad informacija u glavi da je to čudo :)18
Evo jedno pitanje preko reda 😛...Sa kojim je borcem Dana White usporedio Mirka kada je tek dolazio u ufc?
Tko je bio prvi prvak u poluteškoj kategoriji UFC-a?
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close