Hendo
7 years ago
Maia, Santos underdogi ali mislim, da uzimaju....Machida under 2,5 izgleda ok bet, Brunson če se zaletjeti i netko če pasti.

Čekam kvotu na Luqueja i Zaleskog...posebno zadnji me impresionirao zadnjom izvedbom, mogao bi to biti ok kombo.

BTW, hvala za info Seded, odigro sam da Cerrone ne bude decision i na Emeeva u kombu jako....A pušio drug kombo sa Filijem, Cerronejem i Clarkom ali lijepi plusa na kraju svejedno. Bravo za Tilla, jako me iznenadio.
Kristijan
7 years ago
Brunson vs. Machida je bas dobar card za jedan fight night

I koeficijenti su dobri, ovako na prvu Covington 1.78 je ok, ali ako naraste jos to je to.

Covington i Usman su nadolazeci borci, i bar jedan ce i dobiti title shot u buducnosti, Maia ima blizu 40 godina, zasto mu se ne bi ponovio Woodley

Machida 2.5 underdog, a domaci, jedini problem sto je predugo van price, 2+ godine, a nije izgledao najbolje u zadnje 2, ali protiv top boraca, Brunson isto ne izgleda nesto posebno, slab cardio, zna biti preagresivan i preotvoren za kontrasa kakav je Machida, moze se sve zavrsiti u prvoj, i za jednog i za drugog, a moze otici i na 5 rundi dosade i neki split na kraju, jer i jedan i drugi znaju dosadno raditi, Machida jer je takav stil, a Brunson jer cuva kondiciju.

Da li na Machidu odigrati pregame, ili ga cekati u live to je dilema.

U live mislim da ispratim Millera, Hermanssona i Pricea od druge runde, jer i Trinaldo i Luque pokazuju probleme sa kardiom, Santosu bi se moglo desiti isto.

Treba jos da vidim zasto je Hacran Dias underdog, i kakav je Marcelo Golm, jer Colombo je slab.
Seded
7 years ago
Colombo je jako loš, valjda uz Ruan Pottsa najgori HW u povijesti UFC-a. Golm je do sad sve završio u prvoj, može hrvati, može udarati, brži je. Čini mi se kao dobar pick. Za Diasa mislim da će izgubiti, iako mi kvota nije dobra na Gordona. Gordon dobro hrva, dosta je agresivan, Dias jako loš u zadnje dvije borbe. Ili Gordon ili pass za mene. Za Machidu je Kristijan sve rekao.

Font mi je dobar pick.
"It's not checkmate. The king has one more move."
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
7 years ago
Originally Posted by: Seded 

Colombo je jako loš, valjda uz Ruan Pottsa najgori HW u povijesti UFC-a. Golm je do sad sve završio u prvoj, može hrvati, može udarati, brži je. Čini mi se kao dobar pick. Za Diasa mislim da će izgubiti, iako mi kvota nije dobra na Gordona. Gordon dobro hrva, dosta je agresivan, Dias jako loš u zadnje dvije borbe. Ili Gordon ili pass za mene. Za Machidu je Kristijan sve rekao.

Font mi je dobar pick.

I Hamiltona bi izdvoji uz Pottsa, on mi je isto jedan od nojgorih teskasa u Ufc-u kojeg sam vidio, nemogu vjerovat da ga jos drze
Seded
7 years ago
Machida na 2.50, to se isplati odigrati. Brunson je one round fighter i stari Machida je bio penicilin za ovakve brawlere. Nema šanse da on Machidu lako ruši, niti ga može zadržati dolje. Machida ako je iole spreman i motiviran ovo može vrlo lako uzeti, posebno nakon prve kad se uspori tempo.

Koef. na Gordona raste, to bih mogao odigrati ako ode još gore. Font mi je lock, ali šteta da kvota nije malo bolja. Munhoz će teško izaći na kraj s njim, Font je all-rounded zvijer, jako velik za kategoriju, dobar parter, odličan stand up. Munhoz je zadnje tri dobio iako se dosta mučio sa svima, a od Scogginsa bi vjerojatno izgubio da je ovaj bio malo oprezniji.

Još ćemo vidjeti.
Seded
7 years ago
Odigrao Colbyja na 1.7, vidim da je koef. jako pao, sad se ne isplati igrati na 1.55

Mislim da ću još Font i Golm combo odigrati. Od Gordona sam odustao.

Šteta što je na ZDS-a i Brooksa tako "meh" kvota.

edit - i ne znam jesam li ja lud, ali po čemu je to Trinaldo ovoliki favorit? Neki bookieji ga imaju na 1.45 ... čekat će se Miller u live, mogao bi on to na sub riješiti u trećoj kad se ovaj ispuše.
Đolo
7 years ago
Machida bi mogo iznenadit i pobijedit ali za colbya sumnjam. Malo sam mu gledo borbe i mlohavo to djeluje u stojci, namucio bi se lik sa amaterom a maia je ipak iskusan tu, los ali bar ima iskustva, borio se sa odlicnim udaracima, dok u graplingu ne vidim ih na istom nivou.

Colby se probat u stojci mahat bezveze, sumnjam da ce ic graplat sa maiom.
Becks
7 years ago
ici ce, pogotovo sad kad je masvidal prezivio maiu i vjerovatno mu jos digao ego u smislu, bolji si rvač od demiana idi ga dryhumpaj bla bla
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Hendo
7 years ago
Lyoto Machida vs Derek Brunson
Mixed Martial Arts - UFC Fight - Total Points
Under 2.5@ 1.632

Niko Price vs Vicente Luque
Mixed Martial Arts - UFC Fight - Money Line
Vicente Luque @ 1.763

Max Griffin vs Elizeu Zaleski
Elizeu Zaleski @ 1.467

Christian Colombo vs Marcelo Golm
Marcelo Golm @ 1.442

3/4 sistem Pinnacle za 4/10

Single odigrao još Machidu 2,32 za 3/10
i
Santosa za 3/10 2,09
Seded
7 years ago
Colby
ZDS + Golm combo
Machida

Mislio sam Font i Golm combo, ali sam se odlučio ipak za ZDS-a. Za Fonta mislim da će dobit, ali Munhoz ima tu gilju from hell, a nije neka kvota na Fonta.
Seded
7 years ago
Izašle kvote za UFC 217. Čekam da ekipa počne tovarit na Galla pa da odigram na Browna :)20.

Ostale kvote su mi bezveze.
Đolo
7 years ago
Trebo bi browne to dobit,ima puno bolju stojku solidno je well rounded, gall bi trebo bit bolji na podu ali stojka mu je losa a hrvanje mi isto ne djeluje premocno, ko zna moze gall iznenadit ali mislim da bi browne trebo odlukom bez vecih problema to dobit.
Seded
7 years ago
Originally Posted by: Đolo 

Trebo bi browne to dobit,ima puno bolju stojku solidno je well rounded, gall bi trebo bit bolji na podu ali stojka mu je losa a hrvanje mi isto ne djeluje premocno, ko zna moze gall iznenadit ali mislim da bi browne trebo odlukom bez vecih problema to dobit.

U jednom trenutku je Brown bio na 1.55, sad su na gotovo pickem. Sačekat ću još malo pa odigrat. Bisping je isto dobar pick po meni, iako je na pickem sad.

Zahabi možda? Jel pratio tko ovoga Ramosa?
Hendo
7 years ago
Brown je trenutačno 1,80 na Pinnaclu, Bisping je bio 4,00 da dobije prije kraja i realno tešk oda izvuće decision. Sada 3,60 ali još ok po meni.

Zahabi, jel to onaj brat od jednog trenera? Zadnji put kad se borio nije ostavio nekakav dobar dojam, radnik ali fali talenta.

Duffy, i namajunas te Cody over 3,5 oboje so ok betovi barem za sistem.

Seded
7 years ago
Brown underdog, ja sretan :)20
Bronson0
7 years ago
Koliko je na oleynika?Mislija sam ko singl odigrati
Seded
7 years ago
Originally Posted by: Bronson0 

Koliko je na oleynika?Mislija sam ko singl odigrati

Oko 4.

Odigrao sam za sad jako Browna i imam Bispinga srednje. Razmišljam još o Thompson by dec. na 2.7 jer mislim da je to jedini način na koji on može dobiti Masvidala, a mislim da će ga dobit.
Hendo
7 years ago
Sve se slažem Seded, meni odličan bet i Blaydes, teško če iti dolje, a gore nema šansi da izdrži 3 runde sa Blaydesom, prespor je.

Stephen Thompson by Decision or Tehnical Decison @2,60 (b365) 4/10

Bisping by Tko, KO, Submission or Disqualification @3,75 (bet365) 2/10

Blaydes Tko, KO, Submission or Disqualification @1,83 (bet365) 5/10

Brown to win @1,97 (Pinnacle) 6/10

Razmišljam još o sistemu sa OSPjem i Ramosom, Hendricksom over 1,5 te još nekim parom....., treba pokušati kad sam prošli vikend pogodio prvi put nakon olimpijskih igara u Atlanti 😃
fist
  • fist
  • Advanced Member
7 years ago
Ja odigrao GSP, Brown, TJ, Thompson i OSP.

Za mali novac :)1
Similar Topics
Users browsing this topic