dark_angel
15 years ago
O svim izjavama o Kimbu kako nije "mixed martial artist", ajd onda nek mi netko objasni sta je Brock Lesnar, koja je razlika između njega i Kimba, dok se Brockic "hrvao" kimbo je razvaljivao glave na ulicnim borbama.... covjek stvarno zna zasrat boze sacuvaj
Sponsor
Chairman
15 years ago
dark_angel wrote:

O svim izjavama o Kimbu kako nije "mixed martial artist", ajd onda nek mi netko objasni sta je Brock Lesnar, koja je razlika između njega i Kimba, dok se Brockic "hrvao" kimbo je razvaljivao glave na ulicnim borbama.... covjek stvarno zna zasrat boze sacuvaj

Koja je razlika između nekoga ko se tuče na ulici i nekoga tko je osvojio NCAA Division I Championship ?

ti za ozbiljno neznas razliku il se šališ ?
fanatic
15 years ago
dark_angel, pričaš gluposti

hm, tu i tamo bi i njemu razbili tikvu
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ivan195
15 years ago
dark angel dal ti treniras u crowsima??
dark_angel
15 years ago
niste me razumjeli.... mislio sam koja je razlika između njih dvojice kao boraca, oboica su poceli nedavno, brock je dosao iz kećera, kimbo iz street fighta, nemos tako pljuvat po nekome, a prvak u teskoj kategoriji ti skoro u istoj situaciji, onda ni brock lesnar nije "mixed martial artist"....
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
15 years ago
dark_angel wrote:

niste me razumjeli.... mislio sam koja je razlika između njih dvojice kao boraca, oboica su poceli nedavno, brock je dosao iz kećera, kimbo iz street fighta, nemos tako pljuvat po nekome, a prvak u teskoj kategoriji ti skoro u istoj situaciji, onda ni brock lesnar nije "mixed martial artist"....

To ti je isto kao kad bi poredio Mirka sa Kimbom.Filipovic je dosao iz Kick-boxa, Lesnar iz rvanja...Kimbo?
bero
  • bero
  • Advanced Member
15 years ago
dark_angel wrote:

ali brock je prije kečeraja bio vrhunski hrvač...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
isus
15 years ago
malo ste si svi zabrijali, ulicna sora je ulicna sora nek dode brokic na cesticu i nek se posora s nekim budala koje se cijeli zivot tuku na ulici i gdje nema sudca i pravila poginut ce.... jebes mma street fight rules!! jebes ti brocka i te pizdice s ufca lako je uc u ring i sorat se za pare da ih vidim kako bi se snasli na ulici usrali bi se ko grlice!
fist
  • fist
  • Advanced Member
15 years ago
isus wrote:

malo ste si svi zabrijali, ulicna sora je ulicna sora nek dode brokic na cesticu i nek se posora s nekim budala koje se cijeli zivot tuku na ulici i gdje nema sudca i pravila poginut ce.... jebes mma street fight rules!! jebes ti brocka i te pizdice s ufca lako je uc u ring i sorat se za pare da ih vidim kako bi se snasli na ulici usrali bi se ko grlice!

:)18 :)18
Range
15 years ago
isus wrote:

jebes ti brocka i te pizdice s ufca lako je uc u ring i sorat se za pare da ih vidim kako bi se snasli na ulici usrali bi se ko grlice!

predobro :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20

...kakvih pacijenata ima ovdje...

"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
maljky
15 years ago
isus wrote:

ti si puko... da pobijedio bi ovaj na ulici ako ima pistolj ili ako bi ga bocom zahvatio po glavi... pricas gluposti
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
shogun33
15 years ago
isus wrote:

Stari doso si na krivi forum
govedo
15 years ago
Ranko, sine jel si to ti???:)22
Chairman
15 years ago
govedo wrote:

Ranko, sine jel si to ti???:)22

ahahahahaha :)20
slobodan***
15 years ago
isus wrote:

jesi popio malo ? :)11
Seded
15 years ago
Kad uspoređujemo Kimba i Lesnara to je kao da uspoređujemo Real Madrid i NK Prigorje iz Žerjavinca.

Lesnar bi Kimba poslao u drugu dimenziju s GNP-om. Bilo u ringu, oktagonu, ulici, podrumu, tavanu...
"It's not checkmate. The king has one more move."
isus
15 years ago
ulica je ulica kavez je kavez dvije razlicite dimenzije, a brocku da dode baustelac na ulici i da mu pukne samar usro bi se ko pickica i otiso plakat mamici i onom dani whitu......
Usur
  • Usur
  • Advanced Member
15 years ago
isus wrote:

ulica je ulica kavez je kavez dvije razlicite dimenzije, a brocku da dode baustelac na ulici i da mu pukne samar usro bi se ko pickica i otiso plakat mamici i onom dani whitu......

koja izjava :)20 . to je kao da uspoređuješ nekog tko je završio 4 razreda osnovne škole i doktora znanosti, tolika je razlika između nekog s ulice i pro borca
loreia
15 years ago
isus wrote:

Sto reci nego..... Jeesus

:)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
shogo
15 years ago
Ajmo banček mali...