Nrg
  • Nrg
  • Advanced Member Topic Starter
16 years ago
Ekipa , kakve borbe više volite (gledat) , u ringu ili kavezu ?
Meni osobno je ring OK.
Neznam , možda zato jer sam prije gledao K-1 I i boks , a kavez mi je naletio kasnije.

Btw , ak ima aktivnih boraca ovdje ( a ima , nadam se) zanimalo bi me kaj oni misle.

Hvala.
Sponsor
spyderde
16 years ago
Meni je osobno u ringu bolje gledat borbe jer postoji mogucnost ''zatvaranja borca'' pa mora bit borbe, dok u kavez moze bjezat
stomp
16 years ago
Gladiator DU
16 years ago
Definitivno ring!
M.U. Event manager & Matchmaker, "FREE FIGHT Grand Prix 2009 - Dubrovnik"
Reptile
16 years ago
Iskreno, oboje su ok jer imaju svoje prednosti i mane, ali ako baš moram birati, definitivno ring.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
stina
16 years ago
kavez!:)20

Više prostora, bolje(interesantnije) kretnje, manje se grabi žica od konopaca, a na kraju krajeva nema ni spašavanja u ispadanju!
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

mishima
16 years ago
andjeo
16 years ago
oboje,ako je borba dobra:)20
Zlo Prase
huligan187
16 years ago
Jedno i drugo mi ima svoje čari...ring mi je prije bio bolji, sad mi je kavez možda malo bolji jer nema zajebavanja sa konopcima
loreia
16 years ago
spyderde wrote:

Meni je osobno u ringu bolje gledat borbe jer postoji mogucnost ''zatvaranja borca'' pa mora bit borbe, dok u kavez moze bjezat

Pa oktagon je dizajniran sa svrhom da nema kuta u koji mozes stjerati protivnika.
Inace, meni je drazi ring, ali nemam nista ni protiv oktagona.
dr. Jupidu wrote: diskusting
djoni
16 years ago
otkad sam gledao Affliction 2, definitivno oktagon :)18
Sokoudjou me je opasno iznervirao hvatanjem konopaca i proturanjem glave kroz njih...
u ostalim borbama se to nije previše osjetilo...
Arguing on internet is like paralympics, even if you win you are still retarded
Aleksa
16 years ago
definitivno ring, kad se radi MMA u ringu mi više liči na sport (ljudski), oktagon mi djeluje ko neka underground fight scena, ( animal ).
bero
  • bero
  • Advanced Member
16 years ago
nisu svi kavezi ko onaj u ufc-u, ima stvarno malih, npr. onaj u king of the cage koji je praktički dva sa dva :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Saleee
16 years ago
Ring mi je drazi. Sve ovo sto djoni kaze(hvatanje konopaca, guranje glave kroz konopce) je car sporta, nesto kao "bozja ruka" u nogometu. :)1
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
djoni
16 years ago
Saleee wrote:

Ring mi je drazi. Sve ovo sto djoni kaze(hvatanje konopaca, guranje glave kroz konopce) je car sporta, nesto kao "bozja ruka" u nogometu. :)1

:)18
Arguing on internet is like paralympics, even if you win you are still retarded
Reptile
16 years ago
Saleee wrote:

Ja se samo nadam da neće MMA pokupiti nogometnu glumu, pa da primanje prepona postane navika. U zadnje vrijeme to sve češće viđam.

I slažem se, meni je to isto čar sporta. Ima nešto i u restartovima da se odmakne od konopca, ne predahnu samo borci već i gledatelji :)1
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
Sudac Pravde
16 years ago
ma ring je u kurcu najvise popizdim kad izadju glavom kroz konopce pa ih sudac vrati na sredinu pa se u tom trenutku izgubi ona nabrijanost i tako svako malo , ring je za k1 ,a kavez za mma
Mir u sudnici!!!

bero
  • bero
  • Advanced Member
16 years ago
kavez možda jest praktičniji za mma, al iz nekog razloga više volim gledat borbe u ringu.
čak mi se i čine aktraktivnijima.
sve PRIDE nostalgija :)21
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Saleee
16 years ago
bero wrote:

PRIDE nostalgija :)21

Tako je. :)36
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.