dr jupidu
11 years ago
Amo denise!
Sponsor
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
11 years ago
koji Sanchez, jedino Bob Sapa te vraca u UFC LOL

bolan Denise jel skup bio taj Sanchez?
Diablo
11 years ago
to mu je karta za Milano..ovaaaj UFC :)18
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
11 years ago
A mora i Monsona uvek pomenuti...
dr jupidu
11 years ago
Ne cjepidlacite... Eddie je taman po mjeri.
dr jupidu
11 years ago
Danas u svijetu mma vidimo ima dosta solidno kvalitetnih free lancera kao eddie sanchez koji putuju svijetom i bore se i slazu lovu na banci mic po mic i to je ok.al ne zaboravite da se eddie nije borio protiv crocopa nebi zaradio lovu u bosni i uskoro u ffc,to mu je crocop omogucio,dao mu je "ime",realno nit bi ga zovko zvao nit denis,kuzite.to je brendiranje..tako kad mene neko nalupa u kavezu za manje pare bit ce "onaj koji je konacno sredio doktora mma pametnjakovica"i cjena u profi vodama bit ce mu makar i kunu veca:). Hvala.vracamo se na temu hi hi. Taman za denisa je edie
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: Losh 

A mora i Monsona uvek pomenuti...

Ahaha dobro si rekao, bas uvjek spomene Jeff Monsona koji ga vraca u UFC
dr jupidu
11 years ago
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
11 years ago
Monson ili Al Turk vraća Denisa u UFC

:)2
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: Losh 

Monson ili Al Turk vraća Denisa u UFC

:)2

Al Turka je prestao spominjat izgleda da je tek sad skuzio da je covjek u penziji, ali najace mi je ovo za Monsona, ja jos nisam procitao ili pogledao njegov intervju a da nije spomenuo tog Monsona
bero
  • bero
  • Advanced Member
11 years ago
http://www.profightstore...eja-sancheza-/14667.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
11 years ago
Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/denis-stojnic-protiv-bivseg-ufc-ovog-teskasa-eddieja-sancheza-/14667.aspx

bero malo ste mi spori u zadnje vrijeme,dr jupidu iako ste snazniji brzinom nalupa:).vracamo se na temu: amo jel ko gleda sanceza zadnje 2 god jel napredova il nazadova?amo forumasi ko dobiva mec?

benki
11 years ago
Je li nastupa Ahmic?
Seded
11 years ago
Sanchez nije nikakva faca niti ikakvo mjerilo. Ok, imao je UFC iskustvo, ali to ne znači baš ništa...

Stojnić vjerojatno dobiva, a onda revanš s Cainom za titulu jer ga ova borba, naravno, vraća u UFC.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Dennis Hanover
11 years ago
Denis je najjaci borac za dobro primit batine ,junački ih prima to je dokazao ,svaka cast .
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: Seded 

Sanchez nije nikakva faca niti ikakvo mjerilo. Ok, imao je UFC iskustvo, ali to ne znači baš ništa...

Stojnić vjerojatno dobiva, a onda revanš s Cainom za titulu jer ga ova borba, naravno, vraća u UFC.

Navodno da mu je White javio da ce ipak morat odradit jedan mec prije Caina, vjerovatno sa Santosom:)20
hamush
11 years ago
JDS ne seri.

Cain je interim sampion dok se denis ne vrati.
ide odma na Caina... nema price.
reko denis da mu reko Joe Silva.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: hamush 

JDS ne seri.

Cain je interim sampion dok se denis ne vrati.
ide odma na Caina... nema price.
reko denis da mu reko Joe Silva.

A jebiga imao sam onda krivu informaciju:)20
benki
11 years ago
"Denis Stojnić protiv Eddie Sancheza!

Denis Stojnić će nakon duže pauze uskoro imati svoj novi meč, i to u Sarajevu, 9. novembra na turniru "Braća Kadić" u Domu mladih.

- Želio sam u Sarajevo dovesti svjetsko ime iz svijeta MMA, a prva želja mi je bio Jeff Monson. Pregovorali smo s njegovim menadžmentom, ali nažalost on ne dolazi u bh. prijestolnicu. Na kraju smo dogovorili dolazak odličnog američkog borca Eddieja Sancheza. Mislim da je i on jedno veliko ime."

Hoće Starce , Monson, Sancheza ili Mirka iako bi ga Mirko jos uvijek porazio, ali boji se Delije , koji lik :))
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: benki 

"Denis Stojnić protiv Eddie Sancheza!

Denis Stojnić će nakon duže pauze uskoro imati svoj novi meč, i to u Sarajevu, 9. novembra na turniru "Braća Kadić" u Domu mladih.

- Želio sam u Sarajevo dovesti svjetsko ime iz svijeta MMA, a prva želja mi je bio Jeff Monson. Pregovorali smo s njegovim menadžmentom, ali nažalost on ne dolazi u bh. prijestolnicu. Na kraju smo dogovorili dolazak odličnog američkog borca Eddieja Sancheza. Mislim da je i on jedno veliko ime."

Hoće Starce , Monson, Sancheza ili Mirka iako bi ga Mirko jos uvijek porazio, ali boji se Delije , koji lik :))

Mozda se on i ne boji, ali poraz od Delije bi ga puno vise bolio nego poraz od Mirka.
S te strane ga razumijem da bi radije Mirka nego Deliju.