Seded
15 years ago
akvic wrote:

dodaj Sokoudjoua:

Minowaman - Sokoudjou Dynamite 2009 K-1: 2.20 - 1.60

mislim da je 1.6 veliki poklon, prije će biti cold day in hell nego minowa pobjedi sokoudjoua

Di si to pronašao? Ovo moje je iz Supersporta, a nisam uspio kod njih naletjeti na K-1 Dynamite.
"It's not checkmate. The king has one more move."
akvic
15 years ago
Seded wrote:

akvic wrote:

dodaj Sokoudjoua:

Minowaman - Sokoudjou Dynamite 2009 K-1: 2.20 - 1.60

mislim da je 1.6 veliki poklon, prije će biti cold day in hell nego minowa pobjedi sokoudjoua

Di si to pronašao? Ovo moje je iz Supersporta, a nisam uspio kod njih naletjeti na K-1 Dynamite.

Expekt, internet kladara

evo, baš sam odigrao: Sokoudjou, Junior Dos Santos, Rashad Evans, Joe Lauzon, Vladimir Matyushenko

ulog sića, mogući dobitak isto tako :)24
shogun
15 years ago
izasle kvote za ufc 110 u supersportu

na mirka 1.65,na reljica 1.40 a na pokrajca 2.30

http://supersport.hr/ponuda 
akvic
15 years ago
Supersport

1269 Vera B.-Jones J. ned 23:55 2,50 1,40
1270 Dos Santos J.-Gonzaga G. ned 23:55 1,35 2,70
1271 Kongo C.-Buentello P. ned 23:55 1,25 3,20

mislim da su JDS i Kongo poprilično siguran ulog...mišljenja?
engineer
15 years ago
neznam stvarno po cemu je JDS siguran ulog.. no dobro,uskoro cemo saznat.. moj izbor su johnny bones, gonzo, kongo.
saulo
15 years ago
engineer wrote:

neznam stvarno po cemu je JDS siguran ulog.. no dobro,uskoro cemo saznat.. moj izbor su johnny bones, gonzo, kongo.

slažem se, totalno nerealna kvota, kao da se bori sa rookijem, i ja bi na gonzagu i na Veru, dajem prednost iskustvu, bez obzira na velike kvote
sretnoooooooo
akvic
15 years ago
engineer wrote:

http://www.sherdog.com/f...ter/Gabriel-Gonzaga-7306  samljeli su ga svi bolji borci (Randy, Werdum, Carvin) pa vjerujem da je objektivno za očekivati isto od ove borbe

bones mi je ipak riskantan, mlad je a Verica je stara iskusnjara sa ubojitim tehnikama pa se bojim da bi mogao iznenaditi
engineer
15 years ago
sumnjam da vera moze iznenadit jonesa,.. To ne znaci da vera ne valja nego da je jon odlican.. To smrdi na UD za jonesa. kongu su dali lika s kojim se moze igrat na nogama, da nebi zaspao opet. a ovo za gonzagu...hm... ok,ima poraze od top boraca, al i dalje mu dajem prednost.. gonzaga by KO. i to je njegov vrhunac , protiv velasqueza , brocka i carwina(opet) nema sto trazit.. volio bi ga sa mirom vidit npr. Ako dobije sutra naravno, i ako mir izgubi od carwina:)1

cekam koef za hardya sljedeci vikend, bas me zanima koliki ce bit,tj.koliko ga podcjenjuju
shogun
15 years ago
engineer wrote:

sumnjam da vera moze iznenadit jonesa,.. To ne znaci da vera ne valja nego da je jon odlican.. To smrdi na UD za jonesa. kongu su dali lika s kojim se moze igrat na nogama, da nebi zaspao opet. a ovo za gonzagu...hm... ok,ima poraze od top boraca, al i dalje mu dajem prednost.. gonzaga by KO. i to je njegov vrhunac , protiv velasqueza , brocka i carwina(opet) nema sto trazit.. volio bi ga sa mirom vidit npr. Ako dobije sutra naravno, i ako mir izgubi od carwina:)1

cekam koef za hardya sljedeci vikend, bas me zanima koliki ce bit,tj.koliko ga podcjenjuju

6,80 ti je na hardia na bet at home
engineer
15 years ago
otkad je najavljen mec imam osjecaj da hardy to dobiva, pa cu tako i odigrat. 6.80?!? neznam cemu takvo podcjenjivanje, serra ih nije naucio pameti ocito:)10

a nista, hardy by KO (jedino tako ga moze dobit :)1 )
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
15 years ago
Dan Hardy (UK) - Georges St. Pierre (CAN) 28.03.10 03:00 5,00 1,15
Nate Diaz (USA) - Rory Markham 28.03.10 03:00 1,30 3,20
Frank Mir (USA) - Shane Carwin (USA) 28.03.10 04:45 1,55 2,20
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Seded
15 years ago
Imate u Super Sportu  i Germaniji .
"It's not checkmate. The king has one more move."
shogun
15 years ago
Cain wrote:

jucer su maknuli gsp i hardya sa bet at home ponude i danas vratili nakon sta sam im poslao mail...samo sta na hardya nije vise kvota 7 nego 5
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
15 years ago
shogun wrote:

Cain wrote:

jucer su maknuli gsp i hardya sa bet at home ponude i danas vratili nakon sta sam im poslao mail...samo sta na hardya nije vise kvota 7 nego 5

da , da vidio sam jucer nije bilo kad ono danas opet ali manji koeficjent , a šta , ti si njima poslao mail pa su ga vratili. legendo:)1
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
The Miner
15 years ago
4,50 Hardy u SS...
shogun
15 years ago
Cain wrote:

shogun wrote:

Cain wrote:

da , da vidio sam jucer nije bilo kad ono danas opet ali manji koeficjent , a šta , ti si njima poslao mail pa su ga vratili. legendo:)1

stavio bi sliku od maila sta su mi poslali al neznak kako jer sam malo retardiran...svejedno ovo su mi napisali

bet-at-home.com Service HR

Postovani,

Na Vas zahtjev postavili smo u ovu okladu

Srdačan pozdrav
Vaš bet-at-home.com Tim

bet-at-home.com - Život je igra!
. . . . . . . . .
Korisnička potpora
bet-at-home.com Ltd.
E-Mail: service.hr@bet-at-home.com
www.bet-at-home.com 
pushups
15 years ago
engineer wrote:

otkad je najavljen mec imam osjecaj da hardy to dobiva, pa cu tako i odigrat. 6.80?!? neznam cemu takvo podcjenjivanje, serra ih nije naucio pameti ocito:)10

xxxxxx

više puta si bio zamoljen da ne vrijeđaš druge korisnike, poduža suspenzija ide
PiccoloSNM
15 years ago
Do kolko radi supersport? Baš se mislim da 10 kn uplatim na neki listić sa koeficjentom 102 🙂
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

engineer
15 years ago
pushups wrote:

engineer wrote:

xxxxxx

xxxxxx
engineer
15 years ago
isprika od mene.. nebi odgovarao na provokacije da nisam vidio da je i inace lik totalni "bully"
Users browsing this topic