Cain
  • Cain
  • Advanced Member
14 years ago
Neurro ili Sandra bi mogli ovo riješiti.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Reaktivac
14 years ago
Cain wrote:

Našao sam gamad i kaže mi da sam očistio pomoću SUPERAntiSpyware, ali sada sam instalirao i onaj hamushev program: Malwarebytes' Anti-Malware pa ću i njega da aktiviram za svaki slučaj...

Fala hamush... :)36
karl anal
14 years ago
Reaktivac wrote:

Maloprije sam pobrao preko facebooka neko sranje putem poruke na privat chatu koju sam nepromišljeno otvorio; izgleda neki trojanac ili virus pa mi stalno šalje PM poruke frendovima s fejsa... ?

Odmah sam promjenio lozinku, bojeći se da mi netko nije hackirao facebook profil i sada skeniram cijelo računalo s SUPERAntiSpyware programom ? Nadam se da će pomoći ?

Savjeti, preporuke, pomoć ?

ne otvarati nepromišljeno poruke na privat chatu
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
loreia
14 years ago
Reaktivac wrote:

Cain wrote:

Našao sam gamad i kaže mi da sam očistio pomoću SUPERAntiSpyware, ali sada sam instalirao i onaj hamushev program: Malwarebytes' Anti-Malware pa ću i njega da aktiviram za svaki slučaj...

Fala hamush... :)36

Ta dva programa su ti dovoljna.Kad oni ociste windoze, miran si.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Reaktivac
14 years ago
karl anal wrote:

ne otvarati nepromišljeno poruke na privat chatu

Ma ispalo je nevjerovatan splet okolnosti... to se samo meni može da dogodi.

Dogovarao sam jedan intervju za blog i tip pristane te nakon par minuta putem njegovog prozorčića na chatu primim neki .exe file sa slikama od njega. Pomislim kako mi je dao neki link s njegovim slikama radi intervjua i poberem virus.... baksuz. :)22

hamush
14 years ago
np :)

MBAM je izvrstan program i dobro cisti...

dobro ga je zavrtiti 1x mjesecno predostroznosti radi...

dodao sam jos i peerblock programcic koji ti blokira da ti nadziru gdje surfas i sta skidas... blokira p2p i adware trackere...
Reaktivac
14 years ago
hamush wrote:

np :)

MBAM je izvrstan program i dobro cisti...

dobro ga je zavrtiti 1x mjesecno predostroznosti radi...

dodao sam jos i peerblock programcic koji ti blokira da ti nadziru gdje surfas i sta skidas... blokira p2p i adware trackere...

Izvanredan program... svaka čast.
Similar Topics
Users browsing this topic