najbolji klub na svijetu je pit bul, u okolici isto :)a ima li uopće itko dobar van splita onda mu je ime Radnić-Zoraj :)Je li ti to gledaš po sistemu BBB vs. Torcida ?Kakve veze ima je li klub iz Splita ili iz Zagreba?
najbolji klub na svijetu je pit bul, u okolici isto :)a ima li uopće itko dobar van splita onda mu je ime Radnić-Zoraj :)
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....Slažem se ali najbolji borac je po meni Igor JurkovićNema ga baš na sceni u zadnje vrijeme, al dok se aktivno borio, bio je svjetska klasa. Ako se odluči zapravo vratiti, može jako daleko stići.
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....Slažem se ali najbolji borac je po meni Igor Jurković
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....Slažem se ali najbolji borac je po meni Igor JurkovićNema ga baš na sceni u zadnje vrijeme, al dok se aktivno borio, bio je svjetska klasa. Ako se odluči zapravo vratiti, može jako daleko stići.Vratio se i trenira.Imao je i borbu u teškoj kategoriji u Zadru nedavno i pobijedio. Treba 5-6kg skinuti i eto ga na 91kg
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....Slažem se ali najbolji borac je po meni Igor JurkovićNema ga baš na sceni u zadnje vrijeme, al dok se aktivno borio, bio je svjetska klasa. Ako se odluči zapravo vratiti, može jako daleko stići.Vratio se i trenira.Imao je i borbu u teškoj kategoriji u Zadru nedavno i pobijedio. Treba 5-6kg skinuti i eto ga na 91kgKod koga trenira Jurković ? Kod Komšića ?
zvonimir brala,borac sa 75 kg pobijedio madarsku zvijer laszla,
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close