bbb52
15 years ago
nofrx wrote:

bbb52 wrote:

najbolji klub na svijetu je pit bul, u okolici isto :)
a ima li uopće itko dobar van splita onda mu je ime Radnić-Zoraj :)

Je li ti to gledaš po sistemu BBB vs. Torcida ?
Kakve veze ima je li klub iz Splita ili iz Zagreba?

Nikakve. Važno je da je iz Splita 🙂
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
15 years ago
Range wrote:

GSP wrote:

bikilalabebe wrote:

U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....

Slažem se ali najbolji borac je po meni Igor Jurković

Nema ga baš na sceni u zadnje vrijeme, al dok se aktivno borio, bio je svjetska klasa. Ako se odluči zapravo vratiti, može jako daleko stići.

Vratio se i trenira.Imao je i borbu u teškoj kategoriji u Zadru nedavno i pobijedio. Treba 5-6kg skinuti i eto ga na 91kg
bbb52
15 years ago
GSP wrote:

Range wrote:

GSP wrote:

bikilalabebe wrote:

U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....

Nema ga baš na sceni u zadnje vrijeme, al dok se aktivno borio, bio je svjetska klasa. Ako se odluči zapravo vratiti, može jako daleko stići.

Vratio se i trenira.Imao je i borbu u teškoj kategoriji u Zadru nedavno i pobijedio. Treba 5-6kg skinuti i eto ga na 91kg

Kod koga trenira Jurković ? Kod Komšića ?
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
15 years ago
bbb52 wrote:

GSP wrote:

Range wrote:

GSP wrote:

bikilalabebe wrote:

Kod koga trenira Jurković ? Kod Komšića ?

Da da kod Lea u Kingu
silva.junior
15 years ago
zvonimir brala,borac sa 75 kg pobijedio madarsku zvijer laszla,
nofrx
15 years ago
silva.junior wrote:

zvonimir brala,borac sa 75 kg pobijedio madarsku zvijer laszla,

:)20 :)20
KW CHAMPION
silva.junior
15 years ago