O cemu ti? Covjek je uredno i pristojno argumentirao svoje misljenje... :|
nisan mislija na ovo ovde, vec san to prije primjetija, pogotovo kad neko spomene lesnara recimo.
a što ti blazeru44...svršavaš na UFC doma??? teško ti je shvatit da UFC nema najbolje borce? najjači su trenutno, ali nemaju najbolje borce.
aj molinte se ostavi mojih postova, vec smo par puta rapravljali i uvik je zavrsilo isto. prvo ti napises neku svoju stvar, onda ti ja dokazen argumentima da nije tako ( ne ja nego i ostali forumasi), onda vise to nekomentiras nego se pojavis u sljedecem topicu i opet napises istu stvar, ja te opet pobijen argumentima onda opet nestanes i tako u krug. vec san ti vise puta napisa, ko ima najbolje borce ako nema ufc? ako virujes da je fedor jaci od lesnara to je ok, al ko moze skinit shoguna, andersona silvu, gsp-a, sad frankija, prije penna a da nije u ufc-u? jednostavno pitanje, nabroji mi te borce. nebi tribalo bit tesko ako su bolji od njih. i nemoj sad napisat kako lesnar nema pojma, ka sta si prije radija, to nema veze s ovon raspravon. ako si tako siguran aj otvori anketu onda pa ces vidit sta ce forumasi odgovorit. od kad si na forumu pises da ufc nema najbolje borce, do sad nisi da nijedan argument.
vec me vise puta pokusavas prikazat ka nekoga ko obazava ufc, vec san ti vise puta napisa da je i meni bija pride drazi, ufc nevolin nesto posebno. ako neces odgovarat na postove i argumente daljnje rasprave nemaju smisla. ako ces lipo argumentirano objasnjavat svoje stavove (ka recimo ovaj da ufc nema najbolje borce), slobodno, dotle se ostavi mojih postova.