pride_rules
2010-09-15T23:07:38Z
http://www.thereem.com/career.php 

pozdrav
Sponsor
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-09-16T11:35:21Z
http://www.thereem.com/career.php 

pozdrav

Dobri su mi svi dijelovi.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-09-16T13:22:01Z
a-ha! Giljotinirao je i Fjodora na treningu :)20
warp-punches
2010-09-16T15:37:28Z
ive wrote:

a-ha! Giljotinirao je i Fjodora na treningu :)20

To je bio drill u kojem je Fedor na leđima i pokušava stvoriti "scramble" u kojem se Fedor pokušava ustati na noge ili čak rušiti protivnika direktno iz "scrambla" kao i na clipu.

Fedor ga je lagano spustio na tlo nije bilo nikakve jačine u tom bacanju inače da je to napravio puno snagom ne bi bilo ugodno za Alistaira,a sam tap više označava kraj drilla nego pravi tap-out vidi se da ni "Reem" nije "čupao" jako iako "Reem" ima world class gilju to uopće nije uptino,a uostalom Overeem je tu bio poluteškaš i nije još bio u svome primeu tako da je svaka usporedba smiješna.

Inače Fedor je u prošlosti dosta surađivao sa Golden Gloryem tako da ovo nije iznenađenje,a na kraju krajeva to je trening i takve stvari su normalne.

Malo je "jeftino" to prikazano na kraju jer vjerojatno je epizoda snimana prije Fedorove borbe sa Werdumom i s tim je htjeo direktno baciti "rukavicu" Fedoru,a i da ispadne kao da je on gazda i n0.1.

Inače epizoda je jako dobra,kvalitetno je napravljena i vidi se da se dosta uložilo u production.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
The Miner
2010-09-16T15:44:04Z
njega fedor zicer nikad nije zavrsio na sparingu...:)20
blazer44
2010-09-16T17:10:33Z
nadan se da ce uskoro u ufc, ne vidin smisao nastavka njegove karijere u strikeforceu.
DON'T BE SCARED HOMIE
warp-punches
2010-09-16T18:06:56Z
blazer44 wrote:

nadan se da ce uskoro u ufc, ne vidin smisao nastavka njegove karijere u strikeforceu.

Osim što u SF-u ima bolje i opasnije protivnike u teškoj kategoriji i što može biti br.1 i van UFC-a nema nekog smisla slažem se,a da ne kažem da ako osvoji K-1 bio bi prvi kojem je to uspjelo biti istovremeno prvak K-1 i teškaški prvak jedne velike MMA organizacije kao što je Strikeforce.S time bi si osigurao besmrtnost,al nažalost taj cilj ne bi bio moguć u UFC-u.
Zašto ne bi? "Priču" već svi znamo.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
blazer44
2010-09-16T18:40:15Z
warp-punches wrote:

blazer44 wrote:

Osim što u SF-u ima bolje i opasnije protivnike u teškoj kategoriji i što može biti br.1 i van UFC-a nema nekog smisla slažem se,a da ne kažem da ako osvoji K-1 bio bi prvi kojem je to uspjelo biti istovremeno prvak K-1 i teškaški prvak jedne velike MMA organizacije kao što je Strikeforce.S time bi si osigurao besmrtnost,al nažalost taj cilj ne bi bio moguć u UFC-u.
Zašto ne bi? "Priču" već svi znamo.

ako si od onih sta misle da najbolji borci nisu u ufc-u i ako ti je bolje bit strikeforce hw champion nego ufc hw champion onda ok, razilazimo se u misljenjima i to je to. svejedno bi bilo lipse da kulturnije komentiras tuđa misljenja, prema svakom razlicitom misljenju se odnosis podcjenjivacki i sarkasticno sta je malo bezobrazno.
DON'T BE SCARED HOMIE
Brockton Blockbuster
2010-09-16T18:44:52Z
O cemu ti? Covjek je uredno i pristojno argumentirao svoje misljenje... :|
blazer44
2010-09-16T18:47:24Z
Brockton Blockbuster wrote:

nisan mislija na ovo ovde, vec san to prije primjetija, pogotovo kad neko spomene lesnara recimo.

edit: mislija san ovakve stvari :)0
warp-punches wrote:

bero wrote:

Overeem dere svakog top UFC teškaša, to zaključuješ po čemu?
Moje skromno mišljenje je da s Lesnarom il Velasquezom ne bi izdržao prvu rundu.

:)18 :)18 :)18 :)8

ja ovo dozivljavan ka vidi budale sta pise pizdarije. jos se sican od prije par stvari, postovi o fedoru i slicno. ako si nutthager to je ok, al ovako pisat je stvarno nepotrebno.
DON'T BE SCARED HOMIE
pride_rules
2010-09-16T19:09:08Z
blazer44 wrote:

nisan mislija na ovo ovde, vec san to prije primjetija, pogotovo kad neko spomene lesnara recimo.

a što ti blazeru44...svršavaš na UFC doma??? teško ti je shvatit da UFC nema najbolje borce? najjači su trenutno, ali nemaju najbolje borce.
Đolo
2010-09-16T19:17:00Z
pride_rules wrote:

blazer44 wrote:

a što ti blazeru44...svršavaš na UFC doma??? teško ti je shvatit da UFC nema najbolje borce? najjači su trenutno, ali nemaju najbolje borce.

:)18 :)18 :)18 :)18
potpuno logicno da :)18
blazer44
2010-09-16T19:21:25Z
pride_rules wrote:

blazer44 wrote:

aj molinte se ostavi mojih postova, vec smo par puta rapravljali i uvik je zavrsilo isto. prvo ti napises neku svoju stvar, onda ti ja dokazen argumentima da nije tako ( ne ja nego i ostali forumasi), onda vise to nekomentiras nego se pojavis u sljedecem topicu i opet napises istu stvar, ja te opet pobijen argumentima onda opet nestanes i tako u krug. vec san ti vise puta napisa, ko ima najbolje borce ako nema ufc? ako virujes da je fedor jaci od lesnara to je ok, al ko moze skinit shoguna, andersona silvu, gsp-a, sad frankija, prije penna a da nije u ufc-u? jednostavno pitanje, nabroji mi te borce. nebi tribalo bit tesko ako su bolji od njih. i nemoj sad napisat kako lesnar nema pojma, ka sta si prije radija, to nema veze s ovon raspravon. ako si tako siguran aj otvori anketu onda pa ces vidit sta ce forumasi odgovorit. od kad si na forumu pises da ufc nema najbolje borce, do sad nisi da nijedan argument.
vec me vise puta pokusavas prikazat ka nekoga ko obazava ufc, vec san ti vise puta napisa da je i meni bija pride drazi, ufc nevolin nesto posebno. ako neces odgovarat na postove i argumente daljnje rasprave nemaju smisla. ako ces lipo argumentirano objasnjavat svoje stavove (ka recimo ovaj da ufc nema najbolje borce), slobodno, dotle se ostavi mojih postova.
DON'T BE SCARED HOMIE
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-16T19:27:32Z
Ma zgazio bi Alistair sve, kao što je zgazio HW veličine poput Jamesa Thomspona, Tonyja Sylvestera i Garyja Goodridga, što je više nego dovoljan dokaz da je poslije Fjodora najbolji teškaš planete Zemlje. :)20
I UFC nema najbolje borce. Najjači su, ali ne zbog boraca. :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2010-09-16T19:49:26Z
pride_rules wrote:

blazer44 wrote:

daj si spremi sve postove koje si do sada napisao i pročitaj ih za 10 godina, možda shvatiš kakve si bisere lupetao.

...a ova zadnja rečenica koju je Đolo boldao treba u hall of fame tvojih postova.

uostalom, nekome popuješ što argumentirano brani UFC (s razlogom jer su vodeća i najjača MMA organizacija), a istovremeno pljuješ na sve živo što UFC pruža.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Black Arrow
2010-09-16T21:36:35Z
bero wrote:

Ma zgazio bi Alistair sve, kao što je zgazio HW veličine poput Jamesa Thomspona, Tonyja Sylvestera i Garyja Goodridga, što je više nego dovoljan dokaz da je poslije Fjodora najbolji teškaš planete Zemlje. :)20

Svaki top borac je imao i losije protivnike pa i Overeem. Zasto izostavljas da je 2 puta pobjedjivao samo Belfort-a, Igor Vovchachyn-a,Sergei Kharitonov-a,Mark Hunt-a

A nabrojacu i poraze od Lidell-a,Werduma,Mauricio Rua, Sve to govori da je vec kao mlad borac kroz sve prolazio i sticao iskustva uz pobjede i poraze.

Overeem je tek sad usao u 30-oj godini i stoji na vrhuncu svoje karijere. Mislim da zasluzuje bolji tretman kao borac.

U ovakvom svjetlu u kojem cesto zelis predstaviti Overeema nekako mi se zelio ili ne pojavljuje slika od Josh Barnett-a... jer sve ovo sto se iznosi protiv Overeema u sustini implicira na Barnett-a.

Koga je on to do sad zgazio?? + vec je dva puta pozitivno testiran na doping kontroli. A njegovi nuthugger-i ga i dalje uzdizu u nebesa...
Đolo
2010-09-16T21:45:43Z
Black Arrow wrote:

bero wrote:

Svaki top borac je imao i losije protivnike pa i Overeem. Zasto izostavljas da je 2 puta pobjedjivao samo Belfort-a, Igor Vovchachyn-a,Sergei Kharitonov-a,Mark Hunt-a

A nabrojacu i poraze od Lidell-a,Werduma,Maurico Rua, Sve to govori da je vec kao mlad borac kroz sve prolazio i sticao iskustva uz pobjede i poraze.

Overeem je tek sad usao u 30-oj godini i stoji na vrhuncu svoje karijere. Mislim da zasluzuje bolji tretman kao borac.

U ovakvom svjetlu u kojem cesto zelis predstaviti Overeema nekako mi se zelio ili ne pojavljuje slika od Josh Barnett-a... jer sve ovo sto se iznosi protiv Overeema u sustini implicira na Barnett-a.

Koga je on to do sad zgazio?? + vec je dva puta pozitivno testiran na doping kontroli. A njegovi nuthugger-i ga i dalje uzdizu u nebesa...

gubio je protiv liddella shoguna itd ali je zaista pokazao i potencijal u tim borbama a i bio je dobar,pruzio je jako dobar otpor po meni,a i pobijedio je isto tako neke dobre borce.
nisam jedan od onih koji ga dizu u nebesa ali mislim da je jako dobar borac i jako potencijalan i da ce se pokazat to u bliskoj buducnosti. odlican stand up dobar klinc solidan parter i solidno hrvanje iznimno jak mislim da se nemoze rec da se radi o nekom bezveznjaku ali takoder se mora jos dokazat u mma(sto vjerujem da hoce) po meni se vise dokazo u k1 u zadnje vrijeme nego u mma hehe ali kazem mislim da ce dosta postic
hamush
2010-09-16T22:29:14Z
bero wrote:

:)20 :)20 :)20 :)20

Takayama ih sve sjebe... u UFC... on i Shoji, i Otsuka, i Satake zajedno Sa Oharom pobiju brokica, carvina, JDS...

a u open weight turniru ih minowaman sve izsubmita na hilhuk nakon 3R teabag LnP...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-16T22:36:57Z
Black Arrow wrote:

Barnett je jedan od najboljih teškaša ikad.
Pripada li danas samom vrhu, to ćemo vidjet, ali njegovu karijeru nitko ko se barem malo kuži u ovaj sport neće dovodit u pitanje.
Uspoređivat Alistaira i Barnetta je smiješno, ovaj mu po MMA karijeri ne može nit prismrdit. Ne kažem da nije potencijal, ali očito od toga nećemo vidjet ništa čim se bori u MMA jednom godišnje, a s borcem iz top 20 jednom u 5 godina.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Black Arrow
2010-09-16T23:37:59Z
bero wrote:

Black Arrow wrote:

Barnett je jedan od najboljih teškaša ikad.
Pripada li danas samom vrhu, to ćemo vidjet, ali njegovu karijeru nitko ko se barem malo kuži u ovaj sport neće dovodit u pitanje.
Uspoređivat Alistaira i Barnetta je smiješno, ovaj mu po MMA karijeri ne može nit prismrdit. Ne kažem da nije potencijal, ali očito od toga nećemo vidjet ništa čim se bori u MMA jednom godišnje, a s borcem iz top 20 jednom u 5 godina.

Da je jedan od najboljih teskasa ikad to tvrde samo njegovi fanovi, da bi takvo zvanje zasluzio morao bi jos malo vise postici nego sto je do sad.

Zar nije dovoljan razlog da se njegova karijera dovodi u pitanje cinjenicom da je dva puta na doping kontroli pozitivno testiran...??

Pogledaj sta je Barnett protekle 4 godine odradio i kad se on zadnji put borio protiv borca iz top 20 pa cemo dalje...

Overeem-u i Fedor-u se vec godinama pripisuje kukavicluk da izbjegavaju najbolje borce ( UFC) a Barnett sad potpisuje za Strikeforce i eto legenda se vraca u velikom stilu mislim...