Slash
11 years ago
Originally Posted by: Diablo 

ne treba se Denis tusirati sljedecih par dana. Zovko ga je bogami fino oprao :)20 :)20

Ovo je bilo brutalno :)20
dr jupidu
11 years ago
Originally Posted by: Losh 

:)1 :)1 :)1

http://www.fightsite.hr/...u-mozes-dobiti-besplatno 

AUU:)))))

PA

AKO ĆE BIT DIREKT PRIJENOSA

IZ DVORANE MIRKA

A PRENOSIT ĆE FIGHTCHANELL ZA PPV KUPUJEM:)))

prilično jasno obrazloženje

no opet kažem denis je i u ufc-u u 2 meča pokazao jako dobre strane,,nije za podcjenit

dr jupidu
11 years ago
al nejasan mi je taj "sparing" termin

zovko kaže da će fc snimat

al ako denis k.o mirka na "sparingu"

onda nema snimke:)?

cenzura?

ja da sam manager denisa radio bi ppv iz mirkove dvorane

pa da vidimo:)))) al sam pametan:)))

da se razumijemo između mirka i denisa nema bad blood...ovo je čisto sportski...."tko je najjači"

iako ja mislim da je na balkanu najjači TRENUTNO

DELIJA
dr jupidu
11 years ago

Originally Posted by: dr jupidu 

NEBI TO TAKO GLEDAO,svak bira svoj put. ak ima pare i javno je prozvao i želi i stavio sasvim pristojnu sumu....

šta drugi nisu javno dali cifru već bi da drugi organiziraju pa izgleda kao da pričaju u vjetar....

ovaj je rekao sumu i to je to

a mirko je koliko se sjećam imao želju odradit meč u bosni svojedobno na nekoj priredbi al ništa od toga nije ispalo

u ovoj fazi karijere mma ovo mi baš izgleda kao meč taman za mirka

Jupidu jebemu, pa bar ti imas smisla za biznis sa mecevima :)2

zamisli da ti radis neki posao za pet tisuca eura mjesecno i onda ti ja dodem i ponudim ti da radis isti posao za tisucu eura. I dalje je to pristojna cifra ali nije ni blizu onoga koliko zaradujes inace. Jel bi pristao na to?

Mirko vise nema razloga da bi se dokazivao likovima poput Stojnica, a ponuda financijski nije ni blizu onoga sto Mirko dobiva. Ocito je da ne postoji nijedan razlog da bi to prihvatio po tim uvjetima.

DA SAM FINANCIJSKI ZBRINUT

radio bi mečeve po guštu i za solidnu lovu a 50 000 je po parama solidna za mirka

uzevši u obzir navedeno

sad je vrijeme za mečeve po guštu uz neki osnovni minimum love a 50 000 ne lažimo se sasvim ok ako je meč napet

Diablo
11 years ago

da se razumijemo između mirka i crocopa nema bad blood...ovo je čisto sportski...."tko je najjači"

Jupidu, jedino si ti sposoban organizirati mec izmedu sebe i svog alter ega :)18 :)18
hamush
11 years ago
Originally Posted by: Slash 

ne treba se Denis tusirati sljedecih par dana. Zovko ga je bogami fino oprao :)20 :)20

a steta. pobjednik bi isao na ufc titulu 😃 (to bi barem stojnic izjavio 10000%)
:)20 :)20
fist
  • fist
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: Slash 

Mamić bi na kraju rekao: "Eto, sad si dobio svoje"

dr jupidu
11 years ago
koliko znam denis je izazvao mirka a ne zovka:))))

nevolim kad neko govori u tuđe ime:))))

pr:)

dr jupidu
11 years ago
Opcija broj dva je da ako Denis silno želi ući u kavez s Cro Copom, nema problema od ponedjeljka ionako kreću sparinzi za meč protiv Emelianenka. Potrebno je da mi se Stojnić javi dva dana ranije i ulazak u kavez je zagarantiran. Izlazak iz kaveza će najvjerojatnije biti malo teži. Ali i oko toga ćemo mu pomoći. Zaključno, ovo je kraj svih polemika na temu Denis Stojnić. Poručujem mu sljedeće: za komercijalni meč s Cro Copom nemaš niti rejting niti novac, a ako želiš ući u kavez omogućit ću ti to besplatno. Cijeli sparing će ekskluzivno zabilježiti kamere Fight Channela."

i ne prikazati ako slučajno stojnić razbije crocopa?:)20

zovko mi je drag al ovo je prazna priča
fanatic
11 years ago

Opcija broj dva je da ako Denis silno želi ući u kavez s Cro Copom, nema problema od ponedjeljka ionako kreću sparinzi za meč protiv Emelianenka. Potrebno je da mi se Stojnić javi dva dana ranije i ulazak u kavez je zagarantiran. Izlazak iz kaveza će najvjerojatnije biti malo teži. Ali i oko toga ćemo mu pomoći. Zaključno, ovo je kraj svih polemika na temu Denis Stojnić. Poručujem mu sljedeće: za komercijalni meč s Cro Copom nemaš niti rejting niti novac, a ako želiš ući u kavez omogućit ću ti to besplatno. Cijeli sparing će ekskluzivno zabilježiti kamere Fight Channela."

i ne prikazati ako slučajno stojnić razbije crocopa?:)20

zovko mi je drag al ovo je prazna priča

naravno :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago

cenzura?

da se razumijemo između mirka i denisa nema bad blood...ovo je čisto sportski...."tko je najjači"

DELIJA

Da znas Jupi da ovo i ja sve vise mislim, ono sto sam vidio je da je Delija snazan brz i brutalan na podu, i uz to ako je istina sve ono sto Duh prica, ondna mislim da bi dobio Mirka a pogotovo Stojnica. Daj boze da bude tako, pa da cekamo njegove meceve kao prije Mirkove.
unreal
11 years ago
Originally Posted by: JDS 

cenzura?

DELIJA

Da znas Jupi da ovo i ja sve vise mislim, ono sto sam vidio je da je Delija snazan brz i brutalan na podu, i uz to ako je istina sve ono sto Duh prica, ondna mislim da bi dobio Mirka a pogotovo Stojnica. Daj boze da bude tako, pa da cekamo njegove meceve kao prije Mirkove.

Dobar je Delija, ali je Mirko potpuno drugi svijet za njega. Istina da je brz i dobar na podu, ali prvo treba rusiti Mirka, a to nije uspjelo ni najboljim borcima danasnjice pa ne vidim kako bi jednom Deliji uspjelo. A tek fizicka snaga Mirka, klinc, iskustvo...

FaceDesigner
11 years ago
Došli smo na Delija-Mirko??
Ajmo malo ozbiljnosti.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
DuleSavic
11 years ago
Lepo mu je Zovko odbrusio i ako Denis voli svetla pozornice i to samo radi toga provocira.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
11 years ago
Originally Posted by: FaceDesigner 

Došli smo na Delija-Mirko??
Ajmo malo ozbiljnosti.

U redu, slazem se ja s tobom, prerano je takve stvari pricat, samo kazem da ima potencijala, i ako je ono istina sto Duhizgrada prica, a nadam se da je tako, vjerujem da bi mogao kroz godinu dana u Ufc i tuc borce kao sto su recimo Shaub Mitrone itd. onako decko izgleda ok i nadam se da ce dokazat neke stvari.
Becks
11 years ago
zajebi ti tko što priča kakav je tko u dvorani, gleda se ono kakav je u ringu/kavezu

a ovaj jupidu je baš prava opozicija, uvijek kontra svih, da smo rekli da bi ga stojnic ubio, on bi rekao da stojnic nema sto traziti s njim uopce, nije njegov rang bla bla, baš pravi hipster neki :D

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Seded
11 years ago
Mislim da je članak pisao jupidu.

Quote:

Razlika u tržišnoj vrijednosti Filipovića i Stojnića u ovom trenutku je između 50 i 100 puta. Naravno da je onda 'nonsence' da se takve stvari uspoređuju.

UserPostedImage

"It's not checkmate. The king has one more move."
Becks
11 years ago
jao hahhahaha, prvo dukicevo pljuvanje zdelara i njegovog članka, sad i ovaj sitni fail 😃
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
11 years ago
Al da mirko oce u ufc tj najavit popravak,pa alex pa stojnic,taman za joe silvu i ufc za novu sansu.jeli ko gleda danas komplet intewiew?
Izbacivač
11 years ago
Najbolje bi bilo BiH vs Croatia event u Zagrebu ili Sarajevu.:)20

LW Denis Purić vs Antun Račić

WW Damir Hadžović vs najbolji hrvatski WW (ne znam ko je trenutno)

MW Elvis Mutapčić vs Zelg Galešić

LHW Berin Balijagić vs Stipe Bekavac

LHW Tomislav Spahović vs Maro Perak

HW Dado Stojnić vs Dorijan Ilić

HW Denis Stojnić vs Mirko Filipović