ZgemboAdislic
3 years ago
Ovo za pisanje po forumima je bila sala.Isto tako je onda Babic stasao u Sesvetama pa se i oni mogu hvaliti s njim.A Vi da se smijete sto Hrga boksa po livadama ne sluzi Vam na cast.Boksa tu gdje boksa trenutno a vidjet cemo do kuda ce dogurati.Kad smo kod sposobnih menadzera daj mi reci gdje boksa Sep?
Ps.Ne mrzim Lea(volim ga kao vrhunskog trenera i jednog od najvecih boksackih strucnjaka europe),obozavam Babica,volim Hrgu(kao boksaca a kao osobu ne trebam ni govoriti) tako da ne ispadne da sam mrzitelj vec samo komentiram i ne zelim nikoga uvrijediti ili osporiti mu zasluge!💪
pecho
3 years ago
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

Ovo za pisanje po forumima je bila sala.Isto tako je onda Babic stasao u Sesvetama pa se i oni mogu hvaliti s njim.A Vi da se smijete sto Hrga boksa po livadama ne sluzi Vam na cast.Boksa tu gdje boksa trenutno a vidjet cemo do kuda ce dogurati.Kad smo kod sposobnih menadzera daj mi reci gdje boksa Sep?
Ps.Ne mrzim Lea(volim ga kao vrhunskog trenera i jednog od najvecih boksackih strucnjaka europe),obozavam Babica,volim Hrgu(kao boksaca a kao osobu ne trebam ni govoriti) tako da ne ispadne da sam mrzitelj vec samo komentiram i ne zelim nikoga uvrijediti ili osporiti mu zasluge!💪

I u Rijeci isto.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
evander
3 years ago
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

Babić je postao boksač u Sesvetama, onda je prešao u BK Leonardo i postao prvak Hrvatske i hrvatski reprezentativac, a sada kao Pijetrajev boksač polako postaje međunarodna zvijezda. Hrgović je jedine ili barem najveće uspjehe u boksačkoj karijeri postigao u BK Leonardo s Pijetrajem kao trenerom, koji ga je doveo do samog svjetskog vrha. Ono što je dosad postigao među profesionalcima, teško se može nazvati nekim velikim uspjehom, jer niti je postao globalno popularan, niti zarađuje milijune, niti boksa na velikim eventima, niti je pobijedio respektabilne suparnike. Više od pet godina je prošlo od Rio de Janeira, a on i dalje nastupa po selima i livadama protiv "crnogorskih nokautera" i to je u najmanju ruku stagnacija kad se uzme u obzir s kojih je pozicija krenuo. Sigurno bi mu bilo lakše uspjeti da se preziva Jones, Smith ili Muller, ali mogao je i morao učiniti više s menadžersko-trenersko-promotorskom ekipom za koju je tvrdio da je "najbolja na svijetu" i koja je navodno kilometrima ispred Pijetrajevog kluba.
Hrvoje Sep nikad nije bio europski prvak, niti je osvojio olimpijsku medalju, niti je teškaš, a imao je i neke nesretne okolnosti poput prometne nezgode koja ga je zaustavila na godinu dana i Hrgovićevog kurvarluka kad je od Sauerlanda tražio da nijedan drugi hrvatski boksač ne smije biti u istoj štali (ali Srbin Veletić može) i kad je napokon trebao ambiciozno krenuti naprijed na Cherchijevim eventima u Italiji - dogodila se korona i sve je stalo. Sep bi trebao ponovno boksati 5. 11. u Italiji.
Marvin
3 years ago
Šteta za Sepa da je imao boljeg menadzera ne bi propao..Filip će boksati u velikim dvoranama i mečevima to je neizbježno..sva čast Babiću jer se izborio sam za sebe kako se moglo čuti na sparinzuma je zaradio priliku za mečeve i osvojio dilijana svojom srčanosti. Milun je mlad malo mu fali iskustva al kroz dvi tri godine bi moglo biti svašta od olimpijski pa nadalje.
E sad priča da je Filip uvjetovao saurlendima je glupost nije on Leo mesi da uvjetuje menadžeru koga da uzmea koga ne, jednostavno nitko drugi im nije bio zanimljiv isto kao što im Leo nije bio zanimljiv odnosno procjenili su da nije na toj razini na koju planiraju doć s Hrgovićem i to je jedina istina.
Iako Leo voli reć "saurlend je moj tim" to očito nije tako jer onda bi oni rekli Filipu Leo je naš hrvatski zastupnik ostaje ti kao trener uzimamo još dva boksača po pokroviteljstvo i gotovo, tako da te priče kojima pokušavate Filipa ocrniti su dno. Ako su se dečki u svalačnci znali sprdat na nečiji račun tipa stigla "hodajuća reklama za mekdonalds" ne treba im uzet tolko za zlo da ih se na svaki način pokušava ocrniti makar i na forumu, bili su mladi, neki ljudi su im išli na živce ,a pogotovo oni koji rukavice u životu nisu navukli,a volili su pametovat o boksu.
pecho
3 years ago
Reprezentativci će u vrhunskom trening-centru Talijanske boksačke federacije, s kojom Hrvatski boksački savez, održava i razvija dugogodišnje bliske odnose (zajedničke pripreme, međudržavni susreti, itd…) boraviti na zajedničkim treninzima i sparinzima do 6. listopada 2021.

Izbornik Kristijan Hodak javlja:

– Prvi treninzi bili su za razgibavanje, za osvježenje po dolasku. U četvrtak popodne održat ćemo tehničko-taktičke treninge, a od petka, 1. listopada kreću sparinzi. Uvjeti su u svakom pogledu najbolji mogući, vrhunski, od smještaja i obroka, a u boksačkom centru su tri ringa i sva potrebna oprema. Naravno, prema svojim programima svatko može odraditi i treninge prijepodne. Prvo ćemo sparingirati s talijanskim reprezentativcima, a potom s Nijemcima koji su također stigli na pripreme u Asiz. Četvrti sparinzi po redu trebali bi biti naši izborni za reprezentaciju za SP, a u ponedjeljak 4. listopada stižu talijanski suci koji će nam arbitrirati.

Na pripremama u Asizu su sljedeći boksači po kategorijama, do 60 kg : Diego Mamić (BK Pula), 67 kg: Marko Zeljko (BK Salona), 71 kg: Petar Cetinić (BK Rijeka), Filip Kolar (BK Čakovec), 75 kg: Gabrijel Veočić (BK Brod), Noa Ježek (BK Titan Gym), Jasmin Pašagić (Joker Split), 80 kg: Luka Plantić (BK Salona), 86 kg: Damir Plantić (BK Salona), 92 kg: Toni Filipi (BK Gladijator), Zvonimir Rebolj (BK Osijek), iznad 92 kg: Luka Pratljačić (BK Osijek).

Nakon završetka priprema u Asizu, izbornik Hodak planira organizirati i dodatne sparinge u Hrvatskoj za sastav reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Beogradu, jer u Italiju iz opravdanih razloga nisu mogli otputovati superteškaš Marko Milun (sparinzi u Portugalu u kampu Dilliana Whytea), Matteo Komadina, Filip Poturović (kategorija do 63,5 kg) i Antonio Tkalčić (do 67 kg) zbog radnih obveza, te Marko Čalić (86 kg) zbog ozljede arkade.
Ulozi su veliki – nastup na Svjetskom prvenstvu, pa izbornik i treneri ništa ne žele prepustiti slučaju, pogotovo što je motiv na ovogodišnjem SP-u u Beogradu veći nego ikada – Svjetska boksačka federacija AIBA za zlatne medalje odredila je 100.000 dolara nagrade, za srebro 50.000 i za bronce po 25.000.

Kao što su novčane premije najveće u povijesti, isto takva bit će i konkurencija najboljih boksača iz stotinjak zemalja svijeta!

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
evander
3 years ago
Originally Posted by: Marvin 

Šteta za Sepa da je imao boljeg menadzera ne bi propao..Filip će boksati u velikim dvoranama i mečevima to je neizbježno..sva čast Babiću jer se izborio sam za sebe kako se moglo čuti na sparinzuma je zaradio priliku za mečeve i osvojio dilijana svojom srčanosti. Milun je mlad malo mu fali iskustva al kroz dvi tri godine bi moglo biti svašta od olimpijski pa nadalje.
E sad priča da je Filip uvjetovao saurlendima je glupost nije on Leo mesi da uvjetuje menadžeru koga da uzmea koga ne, jednostavno nitko drugi im nije bio zanimljiv isto kao što im Leo nije bio zanimljiv odnosno procjenili su da nije na toj razini na koju planiraju doć s Hrgovićem i to je jedina istina.
Iako Leo voli reć "saurlend je moj tim" to očito nije tako jer onda bi oni rekli Filipu Leo je naš hrvatski zastupnik ostaje ti kao trener uzimamo još dva boksača po pokroviteljstvo i gotovo, tako da te priče kojima pokušavate Filipa ocrniti su dno. Ako su se dečki u svalačnci znali sprdat na nečiji račun tipa stigla "hodajuća reklama za mekdonalds" ne treba im uzet tolko za zlo da ih se na svaki način pokušava ocrniti makar i na forumu, bili su mladi, neki ljudi su im išli na živce ,a pogotovo oni koji rukavice u životu nisu navukli,a volili su pametovat o boksu.

Kad bih ja došao u boksački klub i shvatio da glavni trener nikad nije boksao, ja bih pobjegao glavom bez obzira i nikad se ne bih vratio. Sigurno ne bih ostao 10 godina u tom klubu i za tog trenera govorio kako mi je "drugi otac" i zaklinjao se u "vječnu vjernost" i na kraju postigao najveće uspjehe hrvatskog boksa nakon Mate Parlova. Ali to sam samo ja...
A što se tiče neznanja i nesposobnosti boksačkog trenera koji nikad nije boksao, sjetimo se što je slavni Arrigo Sacchi, svojedobno najveći nogometni trener svijeta, rekao kad su mu prigovorili da ne može biti trener ako nikad nije igrao nogomet: "Nisam znao da prvo moram biti konj da bih postao džokej".
evander
3 years ago

Ahahaha, pa sad sam tek shvatio pa misliš na mene kad pišeš da u životu nisam rukavice navukao, a volim pametovati o boksu i da sam "hodajuća reklama za McDonalds"! Druže, smijem li pisati o putovanjima u svemir i Veneri ili o Aristotelu? Jebiga, nisam nikad bio na Veneri i nisam živio u antičkoj Grčkoj...
Kad smo kod hodajuće reklame, upravo se spremam u Burger King! Šta misliš, da ubijem pet ili osam cheeseburgera? Vrijeme je ručka i baš sam gladan!
A Sauerlandi su bili spremni ispuniti svaki Hrgovićev uvjet zato što su bankrotirali i on im je bio jedini izlaz iz financijske rupe. Da je to istina, vidiš i po tome što ga nisu uspjeli dovesti ni do 10. profesionalnog meča bez suradnje s Hearnom, koji ih cijelo vrijeme ucjenjuje i pušta da Hrgović boksa po selima protiv nedoraslih suparnika. A na kraju su morali prodati svoju promotorsku kuću Wassermanu. Sauerlandi više nemaju love, shvati to.
j0k3r
3 years ago
Nemaju love, ali barem imaju najgori PR ikad.
evander
3 years ago
Zanimljivo, još jedna teškaška ljestvica na kojoj se vidi koliko je Babić trenutačno blizu Hrgovića, dijele ih Hunter, Huni i Yoka.
https://www.sports-ratin...eight-boxing-top100.html 
j0k3r
3 years ago
Istina. Alexis Garcia Joseph Goodall, Adam Stewart također kucaju na vrata top 15.
Ivan CRO Cop
3 years ago
Originally Posted by: j0k3r 

Istina. Alexis Garcia Joseph Goodall, Adam Stewart također kucaju na vrata top 15.

Justis Huni je takođe čuveni bokser....
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
evander
3 years ago
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Ma sve je jasno, svaka ljestvica na kojoj je Babić ispred Kartozije, Bookera, Radonjića i Mavrovića, potpuna je besmislica.
Ivan CRO Cop
3 years ago
Originally Posted by: evander 

Ma sve je jasno, svaka ljestvica na kojoj je Babić ispred Kartozije, Bookera, Radonjića i Mavrovića, potpuna je besmislica.

Nemojte ljudi....
Valjda je jasno da je ova ljestvica glupost

Hrgović je na BoxRecu 27. A nije rangirano dosta boraca zbog neaktivnosti (Fury npr)
A kako ođe može bit 12. 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
3 years ago

Ma po vašoj ljestvici je Babić top 5. Brzo boksa za naslov i ima ga šansu osvojiti. Još malo pa imate prvaka u Dubravi jer teško da će Usyk moći pratiti taj tempo! Kao što Leo kaže Hrga je nazadovao od kad je otišao van, a Babo prebija Dillana. I Joyaca je porazbacao, a tu je nova nada Milun kojeg je trebalo zaustavljati da ne prebije Joshuu tako da postoji mogućnost da ćete u klubu imati više pojasa.
RealDeal
3 years ago

Pa uzeo je medalju na velikom natjecanju.
karl anal
3 years ago

Zanimljivo, još jedna teškaška ljestvica na kojoj se vidi koliko je Babić trenutačno blizu Hrgovića, dijele ih Hunter, Huni i Yoka.
https://www.sports-ratin...eight-boxing-top100.html 

ovu rang listu je noć prije i polupijan napisa hearn, jedino tako može babio bit 3 mista ispod hrgovića

staaani malo
yoka sa 7-0 rangiran poar mjesta ispod hrgovića sa 6-0
a moj toni, pa jeli moguće da si uspia napucat veće kante od hrge
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Marvin
3 years ago
Lukas Brown otkazao meč protiv Babića i tako je Alen ostao bez protivnika, navodno barem kako piše Lukas pristao je na meč ne znajući tko je the Savage kad je neki dan odgledao par jutub bbaičevih videa odustao je kaže joj mi se živi, tako nekako bi bio prijevod.. i eto svim dušmanima na forumu u inat dubrava je na neki način dobila svjetskog prvaka..
Lucas Brown bivši svjetski prvak
Alen babič budući protivnik Brownu
Lucas Brown odustaje od meča strah
Gornja premisa donja premisa zaključak....🥊🥊
evander
3 years ago

Lukas Brown otkazao meč protiv Babića i tako je Alen ostao bez protivnika, navodno barem kako piše Lukas pristao je na meč ne znajući tko je the Savage kad je neki dan odgledao par jutub bbaičevih videa odustao je kaže joj mi se živi, tako nekako bi bio prijevod.. i eto svim dušmanima na forumu u inat dubrava je na neki način dobila svjetskog prvaka..

Nešto si pobrkao, zapravo Hrgovića svi izbjegavaju i svi ga se boje. A budući da su obojica Hrvati, sada je boksački svijet pomislio da se i Babića treba bojati, ali mi znamo da to nije istina i da jedan redar nikad ne može biti na Hrgovićevoj razini. Odnosno može, ali tek kad napusti BK Leonardo...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
3 years ago

Nešto si pobrkao, zapravo Hrgovića svi izbjegavaju i svi ga se boje. A budući da su obojica Hrvati, sada je boksački svijet pomislio da se i Babića treba bojati, ali mi znamo da to nije istina i da jedan redar nikad ne može biti na Hrgovićevoj razini. Odnosno može, ali tek kad napusti BK Leonardo...

Ma redar će da ih sve bije😄
Marvin
3 years ago
Evo iz hrginih krugova jedna šala pa vi recite da nemaju smisla za humor

Od kad je Milun na sparinzima kod Dilijana ovaj mu je dao nadimak The Savage, uvrjeđeni Alen kaže ali dilijane kako ću se sada ja zvati??
Dilijan replicira my son you're now d Garbage..😂
Pošto ne pridonosiš boksačkom forumu osim sa trolanjem evo ti mali odmor od 2000 dana. I prestani raditi profile jer se vidi po upisima tko si.
Napomena svim forumašima da malo razmisle prije nego šta počnu pisati,naročito sa fake acc koji su već banani par puta. Zas starije forumaše(GSP,Evander)još imamo strpljenja ali i vi također razmislite malo prije pisanja.